killbill Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 Έχω ένα stage piano (alesis recital pro), το οποίο συνδέω σε μια αυτοενισχυόμενη κονσόλα Yamaha Stage Pas. Ούτε το πιάνο ούτε κονσόλα έχουν επιλογές για βελτίωση του ήχου. Η κονσόλα έχει ένα High και ένα Low ενώ το πιάνο δεν έχει σχετικές ρυθμίσεις. Αναρωτιώμουν αν υπάρχει κάποια εξωτερική μονάδα equalizer που να μπορούσε να βελτιώσει τον ήχο και αν ναι πως συνδέεται? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 Off topic. Συγκεντρωθείτε στο ζητούμενο. Ευχαριστώ... (Mod edited- Terry RoscoeBeck5) kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 Υπάρχει το https://www.thomann.de/gr/behringer_fbq1502hd_ultragraph_pro.htm αλλα δεν ειναι βολικο να κουβαλας τοσα πραγματα εαν προκειται για λαιβ, ειναι περισοτερο για σταθερα σημεια. συνδεεται σχετικα ευκολα αναμεσα στη πηγη και στον μικτη me 2 xlr για αυτη την δουλεια συνηθως επιλεγουμε κονσολα να εχει 3-4 παραμετρικα eq (low-mid-high), παντως το συγκεκριμενο κανει καλη δουλεια την ειχα δουλεψει παλιοτερα και ειναι τιμια για τα λεφτα της. 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 To πιανακι σου εχει EQ, δυστυχως σε μορφη preset. Δοκιμασε τα ομως αν δεν το εχεις κανει, μπορει καποιο να σου κανει τη δουλεια Πατας Function, με το Value Dial πας στο EQ type, ξαναπατας το Function, και μπορεις να επιλεξεις γυριζοντας το value dial αναμεσα σε Standard, Modern, Rock, Classic και Jazz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 Ναι ευχαριστώ τά γνωρίζω αυτά. Δυστυχώς δεν με ικανοποιούν. Θέλω να μπορώ να παίξω εγώ τα πρίμα μπάσα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, killbill είπε Ναι ευχαριστώ τά γνωρίζω αυτά. Δυστυχώς δεν με ικανοποιούν. Θέλω να μπορώ να παίξω εγώ τα πρίμα μπάσα κλπ οπότε πας σε μια λύση όπως το Behringer που πρότεινε ο Σταύρος (ή κάποιο παρόμοιο αν και το συγκεκριμένο είναι must στην τιμή του)... από την άλλη υπάρχουν και λύσεις σε pedal ώστε να εξυπηρετήσουν εργονομικά και την φορητότητα που ενδεχομένως θα σε απασχολεί στα live, αλλά για να βρεις κάτι αξιόλογο ηχητικά (και φυσικά με stereo in out για την περίπτωσή σου) θα ανέβεις αρκετά σε κόστος π.χ.: Boss EQ-200 Graphic Eq εναλλακτική των ανωτέρω βέβαια είναι πάντα κάποιο μεταχειρισμένο γραφικό eq... στις αγγελίες του noiz θα βρεις σχετικά εύκολα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που θα σου κάνουν την δουλειά σου, από 50€... προσοχή μόνο στον ενδεχόμενο θόρυβο που θα προσθέσουν στο σύστημά σου κάποιες φθηνιάρικες pa υλοποιήσεις... μην αγοράσεις αν δεν δοκιμάσεις... 1 1 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση