Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Superfunk είπε φυσικα και εχει ανακαλυφθει (καλα δεν διαβαζεις αφτα που γραφω ? (αφου ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ υδατανθρακες να καψεις θα καψεις λιπος) Ρωτα εναν διαιτολόγο να στα εξηγησει καλλιτερα...... Δεν ισχύουν αυτα..... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, LK είπε Ρωτα εναν διαιτολόγο να στα εξηγησει καλλιτερα...... Δεν ισχύουν αυτα..... Οι διαιτολογοι μονο μαλακιες λενε, ρωτησα ΓΙΑΤΡΟ, ξερει καλυτερα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Οι διαιτολογοι μονο μαλακιες λενε, ρωτησα ΓΙΑΤΡΟ, ξερει καλυτερα Πόσα κιλά είναι; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, LK είπε Πόσα κιλά είναι; ΦΕΤΕΣ ειναι ο τυπος,καρδιολογος και η διαλειμματικη ειναι το πρωτο που επιβαλει στους ασθενεις του ενταξει ρωτησα και ΠΑΠΠΑ (εξω απο την πλακα ΔΕΣ ΤΟ ,θα σου ανοιξει τα ματια) Επεξεργασμένο 24 Αυγούστου 2023 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Superfunk είπε ΦΕΤΕΣ ειναι ο τυπος ενταξει ρωτησα και ΠΑΠΠΑ (εξω απο την πλακα ΔΕΣ ΤΟ ,θα σου ανοιξει τα ματια) εχω έχω βρει την φόρμουλα μου....οκ ειμαι Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, LK είπε Πόσα κιλά είναι; Fat bastard gaida.mp4 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε ενταξει ρωτησα και ΠΑΠΠΑ Πέρα απ' την πλάκα, ο Μεσογαίας δούλευε στη NASA πριν τα παρατήσει όλα και γίνει μητροπολίτης. SF έχω κάνει όλες τις διαλειμματικες και τις αγαπώ, μου αρέσει σαν ιδεολογία. Αλλά δεν είναι μαγικό φίλτρο φίλωζ, τουλάχιστον για μένα που αν θέλω τρώω 3000 θερμίδες σε ένα γεύμα 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, Nekkon είπε για μένα που αν θέλω τρώω 3000 θερμίδες σε ένα γεύμα ω ρε φιΛωουζ ισε ΦΑΓΑΣ λεμε καλα δεν σκας? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε ω ρε φιΛωουζ ισε ΦΑΓΑΣ λεμε καλα δεν σκας? Είναι ηδονή. Να μη μπορώ να σηκωθώ, να πρέπει να ανοίξω δύο θέσεις στη ζώνη Πέρα από την πλάκα, η διαλειμματική μου εξυπηρετεί αυτήν την ιδιοτροπία μου. Όταν κάτσω, θα φάω. Άρα κάθομαι να φάω δύο φορές τη μέρα. Όσες φορές δοκίμασα το πολλά και μικρά γεύματα, τα έκανα πολλά και μεγάλα 1 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Nekkon είπε Πέρα απ' την πλάκα, ο Μεσογαίας δούλευε στη NASA πριν τα παρατήσει όλα και γίνει μητροπολίτης. Στη ΝΑΣΑ τρωνε καψουλες αντι για φαι ρε ΝΕκκονα... που να ξερει ο ανθρωπος Επεξεργασμένο 24 Αυγούστου 2023 από vrasidas27 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις