Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αυτό μας έλειπε, να δίνεις 7000 ευρώ και να μην είναι και καλά. Αχ, μη με προκαλείς βρε Cos... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αχ, μη με προκαλείς βρε Cos... Είναι άλλη κατηγορία αυτό. Μη συγκρίσιμο. Είναι ένα απλό subtractive συνθεσάϊζερ. Δεν είναι workstation σαν το yamaha ούτε έχει motion control. Γι αυτό είναι πολύ ακριβό, γιατί είναι απλό και ξύλινο γύρω γύρω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αχ, μη με προκαλείς βρε Cos... 6000 αφτό το...δείγμα πλήκτρου; Θα πάρω Montage... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Μόλις τώρα, cos_dr είπε Γι αυτό είναι πολύ ακριβό, γιατί είναι απλό και με τίμιο ξύλινο ξύλο γύρω γύρω. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Εγώ όπως έχω ξαναπεί γουστάρω πιο πολύ από όλα το motion control knob γιατί μου θυμίζει τη λογική του Turnado που κατέχω. είναι μία εξαιρετική προσθήκη, ανάλογα παραμετροποιήσιμη και το δοκίμασα στην έκθεση του NAKA πριν λίγο καιρό και είναι πολύ ωραίο. Από αυτό πρέπει να έχουν πάρει την ιδέα. Και είναι αλήθεια πως στην Ελλάδα θα έχεις σέρβις για το yamaha, έχουν βγάλει τρελούς λαϊκούς ήχους και είπαμε, είναι δυνατό. Για τέτοιο όργανο. Τα VST είναι άλλη φάση, θέλουν δουλειά και στήσιμο, δεν μπορούν να συναγωνιστούν την live εκτέλεση και γενικά ότι προσφέρει το όργανο σε αμεσότητα και σε layers που βοηθάνε να χτίσεις πάνω σε αυτά και να διαμορφώσεις πολύπλοκα performances. Για έναν που θέλει να πάρει hardware workstation και ιδιαίτερα το montage που είναι ένα πλήρες audio και midi interface με τέτοιο integration με το cubase, τα λεφτά αξίζουν. Αν ήμουν σε άλλη φάση θα το είχα πάρει και θα με συνόδευε και στα live μου αναβαθμίζοντας στο έπακρο τον ήχο μου. Και θα το είχα και ως VST αφού στο δίνουν και έτσι. Είναι πολύ ολοκληρωμένη πρόταση. Σε λίγα χρόνια θα πάρω κάνα μεταχειρισμένο με κάνα χιλιάρικο το πολύ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αν ήμουν σε άλλη φάση θα το είχα πάρει και θα με συνόδευε και στα live μου αναβαθμίζοντας στο έπακρο τον ήχο μου. Και θα το είχα και ως VST αφού στο δίνουν και έτσι. Σου έχω μια πρόταση Cos. Αγόρασε το Montage M6, κατέβασε και την VST versiοn του, χάρισε μου το Montage και κράτα το VST. Τι λες? Win-Win. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 12 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Σου έχω μια πρόταση Cos. Αγόρασε το Montage M6, κατέβασε και την VST versiοn του, χάρισε μου το Montage και κράτα το VST Θα λειτουργεί τελικά το VST χωρίς το hardware; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 1 λεπτό πριν, trolley είπε Θα λειτουργεί τελικά το VST χωρίς το hardware; Δεν είδες το βίντεο από το Superbooth 2024? Στο τέλος μιλάνε γι αυτό. Ναι, λειτουργεί χωρίς το Montage M, προς το παρόν μέσω Cubase ή άλλο DAW, δεν είναι ακόμα standalone. Αλλά λέξη για το αν μπορεί κάποιος μη-κάτοχος του Montage M να το αγοράσει ξεχωριστά, μόνο οι registered κάτοχοι του synth μπορούν να το κατεβάσουν. Και όπως έγραψα χτες, χλωμό το βλέπω να αλλάζει αυτό στο κοντινό μέλλον. Αν βγάλουν το VST στην αγορά λογικά θα βλάψουν τις πωλήσεις του οργάνου, κάποια στιγμή όμως αργότερα φαντάζομαι θα γίνει κι αυτο. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 20 Μαϊου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Σου έχω μια πρόταση Cos. Αγόρασε το Montage M6, κατέβασε και την VST versiοn του, χάρισε μου το Montage και κράτα το VST. Τι λες? Win-Win. Το VST θα το πουλάνε μόνο του κάνα 500άρικο το πολύ σε λίγο καιρό. Θα δουλεύει μόνο του κανονικότατα όπως και τώρα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου 13 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Δεν είδες το βίντεο από το Superbooth 2024? Όχι, δεν το είδα. Και εγώ πιστεύω ότι δεν πρόκειται να δουν VST όσοι δεν έχουν το hardware, αλλά με μπέρδεψες με αυτό που έγραψες στο αντιπαθητικό μέλος εις το οποίο όμως εύχομαι "Καλή Υγεία, Εσωτερική Γαλήνη, Χρήμα, Μακροημέρευση" και άλλες συμφορές. Τα ίδια και εις εσάς, αγαπητέ. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση