Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Παντως οχι καλτ δισκους Εσύ χανς.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, dimsonic είπε Παντως οχι καλτ δισκους Κακώς. Αυτός είναι πολύ καλός. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 καλά μου έλεγαν οι φίλοι μου έχουν φτιάξει σκυλοηχάρες για τα YAMAHA Έχει γίνει το MONTAGE και ο πρώτος ΣΚΥΛΟΣ 2 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Άψογο. Αν συνδυάσεις τους συγκεκριμένους ήχους και με κάτι περίεργα Αραβικά μικροκουρδίσματα που διαθέτει, είσαι έτοιμος για κάθε σοβαρό πανηγύρι ανά την επικράτεια. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 46 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Άψογο. Αν συνδυάσεις τους συγκεκριμένους ήχους και με κάτι περίεργα Αραβικά μικροκουρδίσματα που διαθέτει, είσαι έτοιμος για κάθε σοβαρό πανηγύρι ανά την επικράτεια. Πραγματικά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και με είχαν ενημερώσει και έχω καιρό να πάω σε μαγαζί να ακούσω και σε κάτι πανηγύρια το καλοκαίρι είχαν τα παλιά. Αν θυμάμαι καλά στα παλαιότερα ήταν ας το πούμε αδύνατο σημείο των yamaha γιατί π.χ. τα korg έσκιζαν και έχω και τέτοια σετ αλλά δεν αρέσκομαι να παίζω πολύ ταξίμια και τέτοια. Εδώ όμως γιατί άκουσα όλο το video μιλάμε για revelation. είναι άλλο ένα κίνητρο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Kι εγώ δεν ήξερα ότι έχουν βγάλει τέτοιους σκυλοήχους και για τα Yamaha. Αν και κάποιoi δικοί μας είχαν αρχίσει να φτιάχνουν ανάλογα sound sets για το MOXF πριν κάτι χρόνια, τύποι που έπαιζαν κυρίως με Korg arrangers. Ξέρω έναν από αυτούς, είχε έρθει πριν κάτι χρόνια σπίτι μου για να σαμπλάρει το Korg Symphony Module που είχα. Σπάνιο module που χρησιμοποιούσε όμως κατά κόρον ο Παπαθανασίου για τον Chorus ήχο του. Το είχα βρει USA και το είχα παραγγείλει μέσω ebay. Δεν θυμάμαι που έμαθε ότι είχα το συγκεκριμένο module, αλλά επικοινωνεί μαζί μου και μετά από κάποιες μέρες σκάει σπίτι μου από Αθήνα κουβαλώντας μαζί του ένα Kurzweil synth/sampler, το Κ2600 νομίζω, και κάθεται κάνα 2ωρο και σαμπλάρει όλους τους ήχους του Symphony module. Aν και του Ελληνικού/σκυλάδικου ρεπερτορίου (παίζει σε μαγαζιά ακόμα) είχε εξαιρετικές γνώσεις γύρω απ΄τα synths. Δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια, λόγω ρεπερτορίου μάλλον, και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ωραίος ο Βillάρας, επικoινωνούμε κάπου κάπου μέσω Facebook. Μερικές φωτός παρακάτω του module, μια και το ανέφερα και είναι σπάνιο ας το έχουμε κάπου ανεβασμένο. Οι δύο πρώτες pics είναι από το στούντιο του Παπ. στο Παρίσι στις αρχές των '90s και οι υπόλοιπες απ'το παλιό μου setup (και μία απ΄την κουζίνα μου). Επεξεργασμένο 21 Οκτωβρίου 2023 από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Waterfall-K είπε το παλιό μου setup Θύμισέ μου πώς λέγεται το συνθ που είναι στη φωτό πάνω απο το μπλόφελντ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2023 34 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Θύμισέ μου πώς λέγεται το συνθ που είναι στη φωτό πάνω απο το μπλόφελντ.. M-Audio Venom. Ισχυρό, "παρεξηγημένο" και με ιδιαίτερα ξεχωριστό ήχο synth. Δεν υποστηρίχτηκε όπως έπρεπε από την εταιρεία, η κυκλοφορία του νομίζω έπεσε πάνω στην πώληση της M-Audio σε μια τρίτη εταιρεία και η παραγωγή του σταμάτησε. Κακώς, ήταν πολύ καλό synth και σε πάρα πολύ καλή τιμή. Έπαιζε νομίζω στα €500+ και όταν η εταιρεία άλλαξε χέρια και σταμάτησε η παραγωγή του έριξαν την τιμή στα €220. Τόσο το πήρα από Thomann τον Νοέμβριο του 2012. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε M-Audio Venom Μπράβο, ναι, είχα φάει κόλλημα για δε μου'ρχότανε το όνομα.. το 2019 έψαχνα για να το πάρω και είχα δοκιμάσει ένα που πουλιότανε τιμή σκότωμα, αλλά μου είχε φανεί λιγάκι flimsy στην κατασκευή του και τελικά πήρα αντ'αυτού το X Station 61.. επίσης σχετικά flimsy. Αλλά με γαμάτο keybed. (edit): Νομίζω πρέπει κάποιος να ανοίξεις ένα thread όπου θα ποστάρουμε φωτογραφίες απο τα setup μας. Κι όχι μόνο πλήκτρα, και κιθάρες και ντραμς κι απ'όλα. Επεξεργασμένο 22 Οκτωβρίου 2023 από Πάνος Χελιδόνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Μπράβο, ναι, είχα φάει κόλλημα για δε μου'ρχότανε το όνομα.. το 2019 έψαχνα για να το πάρω και είχα δοκιμάσει ένα που πουλιότανε τιμή σκότωμα, αλλά μου είχε φανεί λιγάκι flimsy στην κατασκευή του και τελικά πήρα αντ'αυτού το X Station 61.. επίσης σχετικά flimsy. Αλλά με γαμάτο keybed. (edit): Νομίζω πρέπει κάποιος να ανοίξεις ένα thread όπου θα ποστάρουμε φωτογραφίες απο τα setup μας. Κι όχι μόνο πλήκτρα, και κιθάρες και ντραμς κι απ'όλα. Υπάρχει παλαιότερο thread για setup Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις