Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, trolley είπε

Μα δεν υπάρχει θυμός, ούτε έχεις άδικο σε τίποτε. Όπως ίσως θυμάσαι ήμουν ανέκαθεν υπέρμαχος της αντίληψης ότι πρέπει να επιτρέπονται όλα τα θέματα, αλλά δεν είμαι εγώ η Διαχείριση. Με δεδομένο ότι δεν επιτρέπονται όλα τα θέματα, είναι λογικό να διαβάζουμε τις μαλακίες του Cos_Dr για το θέμα της ακρίβειας. (Είδες, "αμπελοφιλοσοφίες" εσύ, "μαλακίες" εγώ - κανόνισε να κλειδωθεί άλλο ένα νήμα επειδή βαριέσαι κ. Κώστα).

εντάξει, ας πούμε το κόβω εδώ.

Όμως ασχέτως αν κουοτάρησα τον Κώστα που είναι ο πνευματικός ιδιοκτήτης της επίμαχης έκφρασης, δεν παύει τελικά να έχουμε εδώ μια συζήτηση αμπελοφιλοσοφίας, άνευ πρακτικού ενδιαφέροντος αφου

1. Δεν θα κυκλοφορήσει στον Θωμά

2. Δεν ενδιαφέρονται οι μισοί

3. οι άλλοι μισοί δεν τους φτάνουν

4. οι περαστικοί, αυτούς αν δεν τους φτάνουν

και θα συζητάμε επι σελίδες σελίδων για το τι σημαίνει κυματομορφή, 100 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιωάννη Στράους του νεώτερου.

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, dimsonic είπε

άνευ πρακτικού ενδιαφέροντος αφου

Δεν θα κυκλοφορήσει στον Θωμά

Και τι πειράζει?

Τι διαφορά έχει να το πάρει κάποιος από την yamaha?

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

δεν παύει τελικά να έχουμε εδώ μια συζήτηση αμπελοφιλοσοφίας, άνευ πρακτικού ενδιαφέροντος

Τουλάχιστον δύο (ο Καταρράκτης και εγώ) σκεπτόμαστε σοβαρά να το αγοράσουμε. Αλλά και μόνο θεωρητικό να είναι το ενδιαφέρον, αυτό δεν κάνει τη συζήτηση άχρηστη, έχουμε μάθει αρκετά πράγματα στην πορεία. Άλλωστε, η οικονομική συγκυρία κάποτε θα αλλάξει, δεν θα μείνει για πάντα όπως είναι σήμερα, και workstations θα βγούνε και τα επόμενα χρόνια, γιατί λοιπόν να μην εκλεπτύνουμε τα κριτήρια και τις γνώμες μας;

Mea Culpa

💣

Επεξεργασμένο από cos_dr

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

3 λεπτά πριν, Freedom είπε

Αρα, το οτι εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος "δυσκολευεται" να σκασει 4Κ για να πάρει το μαραφέτι να κάνει την τάβλα του μεταφράζεται σε "πείνα" ή προσεχώς "πείνα"...για gear...επαναλαμβάνω...για GEAR...οχι για φαρμακα, γιατρους, ρευμα, νοικι, σουπερμαρκετ...

Σορυ, δεν βγάζει νόημα dim...

Μάλλον ζουμε σε διαφορετικους κόσμους...

Εκει φτάσαμε γμτ? Να ειναι benchmark το αν μπορεις να σκάσεις με ευκολια 4 χιλιαρικια για gear?

βάλε στη θέση του κάτι άλλο, όχι ένα μαραφέτι.

Όταν είσαι μισθωτός ή συνταξιούχος, και όχι ελεύθερος επαγγελματίας (δεν ξέρω τι είναι χειρότερο) ή επιχειρηματίας ή εισοδηματίας και τα έτσι είναι μετρημένα θα σε τσούξει και το λάδι και το τυρί και η βενζίνη και το ρεύμα και το αέριο. Διότι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Τα 4Κ είναι 4Κ άσχετα αν η ετικέτα είναι πανω στο μοντάζ ή στο τυρί ή στο ψωμί.

Και μη μου μιλάμε για νοίκια και φάρμακαι για γιατρούς.

Το ξέρω και το ζω από πρώτο χέρι.

Αυτό που λέω είναι αυτό που αισθάνομαι, ότι αλλιώς ήταν πριν 2-3 χρόνια και αλλιώς είναι τώρα.

Ασχετα αν δεν θα αγοράσω μοντάζ ή θα αρχίσω να αγοράζω ηλιελαιο αντί εξτρα παρθένο ή θα κλείσω τα μισά σώματα το χειμώνα.

Και μεταξύ μας έχουμε και μια ηλικία. Και ας πούμε φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και μπορούμε να μιλάμε για πλήκτρα που "θα" αγοράσουμε χωρίς να βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας και τι έρχεται. Δεν είναι δυνατόν να μην τα συνδέσεις.

Και αν η διαχείριση έχει θέμα, ας μας βάλει χέρι. Αλλά σορρυ, εγώ δεν μπορώ να κάνω μια συζήτηση για μια φεράρι και να μην μπορώ να την αγοράσω.

Πάντα συζητώ μεταξύ τυρού και αχλαδίου για πράγματα που είναι within reach. Και ας πούμε ένα μοντάζ είναι. Μια φεράρι όχι. Τι με νοιάζει αν η φεράρι έχει 12 ή 8 πιστόνια όταν δεν θα υπάρξει ποτέ περίπτωση να την αποκτήσω.

με σήμα το μπιφτέκι

Δεν ξέρω τι λέει ο κυρ Thomann πάντως, αλλά οι anderton's το έχουν κανονικά.

Όχι 4Κ, αλλά €4.700 περίπου.

https://www.andertons.co.uk/keyboards-pianos/synths-workstations/workstations-and-arrangers/yamaha-montage-m8x-synthesizer

Freud-Σαντές

35 λεπτά πριν, Ali Barout είπε

Α, βρήκα το σκριν, δεν ξέρω αν αληθεύει.

Ναι, ο Τόμαν ενημέρωσε μέσω email έναν random υποψήφιο πελάτη, με αυτά τα ανήκουστα νέα.

Γνωμη: δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο τρισεκατομμύριο.

Mea Culpa

Και οι Πολωνέζοι το έχουν.

https://klawiszowe.pl/yamaha-montage-m8x-p-5313.html

Με παραγγελία και στο musiker ..

https://www.muziker.gr/yamaha-montage-m8x

Επεξεργασμένο από fusiongtr

Freud-Σαντές

1 ώρα πριν, fusiongtr είπε

Και τι πειράζει?

Τι διαφορά έχει να το πάρει κάποιος από την yamaha?

😲

Επεξεργασμένο από cos_dr

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

19 λεπτά πριν, dimsonic είπε

βάλε στη θέση του κάτι άλλο, όχι ένα μαραφέτι.

Όταν είσαι μισθωτός ή συνταξιούχος, και όχι ελεύθερος επαγγελματίας (δεν ξέρω τι είναι χειρότερο) ή επιχειρηματίας ή εισοδηματίας και τα έτσι είναι μετρημένα θα σε τσούξει και το λάδι και το τυρί και η βενζίνη και το ρεύμα και το αέριο. Διότι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Τα 4Κ είναι 4Κ άσχετα αν η ετικέτα είναι πανω στο μοντάζ ή στο τυρί ή στο ψωμί.

Και μη μου μιλάμε για νοίκια και φάρμακαι για γιατρούς.

Το ξέρω και το ζω από πρώτο χέρι.

Dim, σε οτι εγραψες είμαι μέσα γιατι τα ζω κάθε μέρα, ήμουν μισθωτός, είμαι συνταξιούχος (Αμεα) χωρίς κανένα άλλο εισόδημα.

Το προβλημα μου είναι η αναγωγή σου από τα καθημερινά σε - το ξαναλέω- ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ μερικών χιλιάδων ευρώ. Αυτό ειναι που μου χτυπάει πολυ ασχημα.

Πες μου για νοικια, πες μου για οτιδήποτε έχει σχέση με εξοδα διαβιωσης, μες μου και για φάρμακα και γιατρούς (εγώ να δείς πως τα ξέρω και τα ζώ απο πρώτο χέρι). Οχι μονο τα ζώ, αλλά και να είχα και μαμώ την οικονομική ευχέρεια (ουτε καν) θα καταλάβαινα απολυτως ακόμα και την παραμικρό παράπονο για το κόστος αυτών.

Ξέρεις τι μου θυμιζει η όλη υπόθεση? Το 2012 που ξεφορτώθηκα οτι αναλογικό gear είχα, εβαλα αγγελια εδω πρα μεσα και μια 2χ12 καμπινα, φυσικά λιγοτερο απο ότι την ειχα παρει. Και στελνει ο κλασσικός ο freeloader μηνυμα, "φιλουοοοοος, δεν εχω τόσα να την παρω ρε φιλαράκι, θα μου την αφήσεις τόσο?"...και του απάντησα, φιλε μου, αν ηταν φάρμακα, θα σου τα εδινα χωρις να παρω φράγκο, αν ήταν φαϊ το ίδιο, αλλα ειλικρινά, θα σου κατεβάσω εγω τιμή επειδή εσύ δεν έχεις να την παρεις? Καμπινα ετσι, όχι λάδι, φαγητάκι, φάρμακα κοκ...

Ε μην τρελλαθουμε κιόλας...

Δηλαδή το επόμενο βήμα ποιο είναι, πεινάμε γιατι δεν έχουμε να πάρουμε το SUV των 60Κ? Πως να το "συνδέσω" αυτό dim?

Ενα άτομο που δεν εχει την ευχέρεια να σκασει 4Κ για synth, 60Κ για SUV and so on τωρα, δεν την είχε ουτε πριν απο 2-3 χρόνια. Μπορεί να νομιζε οτι την είχε αλλά δεν...

Το ίδιο δεν ισχύει για τα καθημερινά. Γιατί? Γιατι τα καθημερινά ΔΕΝ μπορείς να τα αποφύγεις, θα τα πληρώσεις θελεις δεν θελεις αλλιως δεν θα εχεις σπιτι, νερο, φως, βενζινη κοκ. Το να αγοράζεις gear (οποιασδήποτε αξίας στο φινάλε) δεν είναι necessity, ζεις και χωρις αυτά. Αυτή ειναι η ένσταση μου.

Επεξεργασμένο από Freedom
  • Like 1

Με λέγανε Freedom...

...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου