Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτό που προσωπικά θα προσθέσω στα θετικά ακούγοντας τα ντέμο  που παρατέθηκαν πιο πάνω , αυτής αλλά  και της προηγούμενης γενιάς montage και modx και το διαπιστώνω με τα αυτιά μου και δεν το έχω δει να αναφέρεται και πολύ, θεωρώ πως έχω και δίκιο, είναι το γεγονός πως έχουν φροντίσει στα preset και τις master ρυθμίσεις του ήχου να βγάζουν πιο flat αποτέλεσμα, δεν στοχεύουν τόσο στον ενθουσιασμό του πιο bright eq, αντίθετα τα έχουν ρυθμίσει έτσι ώστε να είναι πιο αξιοποιήσιμα στην παραγωγή. Προτιμώ ένα complex pad ή ακόμα και έναν σόλο ήχο πιο flat για να τον μιξάρω ανετότερα π.χ. στο daw μου ή και να επεξεργαστώ μια σύνθεση αποκλειστικά από το montage στη mastering σουίτα μου, δίνω τα παραδείγματα για να εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ.

Επεξεργασμένο από cos_dr
  • Συμφωνώ 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Cos και στο δικο μου μυαλο, απο ολα τα synth των μεγαλων, παντα εβρισκα οτι η Yamaha ηταν η πιο φλατ, η Korg ειχε εμφαση στα ψηλα και η Roland ειχε τον πιο γλυκο smiley curve like ηχο.

Στη μιξη βεβαια ειναι και θεμα ενορχηστρωσης. Τα Korg ας πουμε σε αγριες καταστασεις με μεταλ κιθαρες και τετοια καθοντουσαν ωραια, ενω τα roland ηταν πιο δυσκολο να δεσουν. Αυτα τα πραγματα ειναι σχετικα και υποκειμενικα βεβαια.

• Συμφωνώ 1

7 ώρες πριν, fusiongtr είπε

Κανένα link από ευρωπαϊκό κατάστημα που να το έχει να βάλει.

image.thumb.png.37442ff8a2465efc8879c2345e3d98f6.png

8 ώρες πριν, cigaret13 είπε

Σου φτιάνουν και ψαρόσουπα, το είπε κι ο καταρράκτης πιο πάνω...

8 ώρες πριν, fusiongtr είπε

Από τα λίγα φαγητά που δεν τρελαίνομαι.

Να περιμένεις ως το Πάσχα που θα βγει το "Montage M - BBQ Edition". Ακούγεται ότι θα έρχεται πακέτο με τα "Lamb On The Spit" και "Easter Eggs" VSTs και δώρο μια -hardware☝️- λαμπάδα.

• Χαχα 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Μόνο 1699 ευρώ?

Σε ψάρωσε, όπως εμένα για λίγα δευτερόλεπτα... αφου εχασα το μενου στο thomann μπηκα στα home keyboards απο τη βιασυνη μου 

• Χαχα 2

4 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Μόνο 1699 ευρώ?

Τόσο κάνει η βάση του.

3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε

Ίσα ίσα για μια Αμερικάνικη Τελέ....

Κάντην Μεξικάνικη.

Έρχεταιιιιι

• Χαχα 2

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου