Ali Barout Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Με κάνατε να θέλω να το πάρω, κι ας μην καταλαβαίνω καν τι κάνει. Α κυρ φιουζιονάρα, θα τραβήξω τα γκέμια. Πρώτα κάρτα ήχου και μπλιμπλίκι για να γράφεις, να σε ακούσουμε εκ νέου να ευφρανθούμε, και μετά τα ζβίου ζβίου headhunters και ΣΙΑ ΟΕ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Α κυρ φιουζιονάρα, θα τραβήξω τα γκέμια. Πρώτα κάρτα ήχου και μπλιμπλίκι για να γράφεις, να σε ακούσουμε εκ νέου να ευφρανθούμε, και μετά τα ζβίου ζβίου headhunters και ΣΙΑ ΟΕ. Σωστά μιλάς. Εδώ δεν μου φτάνουνε για κάρτα, θέλω και μοντάζ ... Αλλά ρε παιδιά, μπάστα ασούμε. Έχετε γίνει επιθυμιολόγοι. Με κάνατε να το θέλω. Κουμπάκια έχει, πλήχτρα, γυρνάς κουμπάκι αλλάζει ο ήχος. Όσο γυρνάς κουμπάκια τόσο θα αλλάζει ο ήχος. Ωραία πράματα είναι αυτά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Κουμπάκια έχει, πλήχτρα, γυρνάς κουμπάκι αλλάζει ο ήχος. Όσο γυρνάς κουμπάκια τόσο θα αλλάζει ο ήχος. Ωραία πράματα είναι αυτά. 12/10 Most honest review 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε τι είστε εσείς ... Με κάνατε να θέλω να το πάρω, κι ας μην καταλαβαίνω καν τι κάνει. Κατσε λιγο να ρωτησουμε αν μπορεις να το παρεις 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 τόσες ώρες ακόμα να μου πει ένας χριστιανός πόσο κάνει σε λεφτά όχι σε κιθάρες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε τόσες ώρες ακόμα να μου πει ένας χριστιανός πόσο κάνει σε λεφτά όχι σε κιθάρες Κανατάλαρο θα έρχεται. Αλλά με παζάρι μπορείς να το ρίξεις καναπεντακοσάρικο ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dimsonic είπε τόσες ώρες ακόμα να μου πει ένας χριστιανός πόσο κάνει σε λεφτά όχι σε κιθάρες Αν ήσουν Αμερική: 88: $4,499.99 76: $3,999,99 61: $3,699,99 Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου 2023 από mpamps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 σε 10 χρόνια θα κάνει 1500 3 λεπτά πριν, mpamps είπε Αν ήσουν Αμερική: 88: $4,499.99 76: $3,999,99 61: $3,699,99 καμιά προοπτική να το βγάλει η μπερινγκερ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 The recommended retail prices: Yamaha Montage M6: $4,000.00 Yamaha Montage M7: $4,500.00 Yamaha Montage M8X: $5,000.00 Street prices: TBA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2023 καλά, είναι τόσο ακριβές οι γκίμπσον? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση