σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 @Waterfall-K το διορθωσα, καθώς ούτε εγώ δεν καταλάβαινα έτσι όπως το είχα γράψει Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε @Waterfall-K το διορθωσα, καθώς ούτε εγώ δεν καταλάβαινα έτσι όπως το είχα γράψει Η απάντηση στην ερώτηση σου δεν μπορεί να δοθεί χωρίς τη χρήση "Γαλλικών", τουλάχιστον απ'τη μεριά μου... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Η απάντηση στην ερώτηση σου δεν μπορεί να δοθεί χωρίς τη χρήση "Γαλλικών", τουλάχιστον απ'τη μεριά μου... Εμ... κατάλαβες τώρα γιατί αρχικά είχα γράψει μπλογκ αντί για το ακατανομαστο. Δεν ήθελα να σε συγχισω. Κ ας μην έβγαζα νόημα Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Δεν ήθελα να σε συγχισω. Το έκανες όμως... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Φίλοι πληκτράδες, συγνώμη που παρεμβαίνω στην (ακατάληπτη δι εμέ) συζήτησή σας, αλλά τελικά κυκλοφόρησε αυτό το διαβόητο Montage; 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Φίλοι πληκτράδες, συγνώμη που παρεμβαίνω στην (ακατάληπτη δι εμέ) συζήτησή σας, αλλά τελικά κυκλοφόρησε αυτό το διαβόητο Montage; Από Δευτέρα νομίζω θα βγει στις αίθουσες. 2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 40 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Τα μοογκ τελικά είναι η ιφλουετζα (=τελεκαστρα) των πλήκτρων ασουμε? Το moog ειναι σαν κατι σαπιες σπασμενες και σκουριασμενες κιθαρες, relic και καλα, που τις πουλανε 20 χιλιαρικα. Τα Dave Smith ειναι σαν VOS Gibson, τα πληρωνεις χρυσαφι για να εχεις specs του 1800 προ χριστου. Το montage ειναι σαν deluxe american Stratocaster, τα κανει ολα, ειναι αξιοπιστο, εχει μοντερνα specs αλλα θα πονεσει η τσεπη. Τα behringer ειναι σαν τις squier, προσιτα, κανουν τη δουλεια αλλα πρεπει να προσεξεις να ειναι ΟΚ απο αποψη ποιοτητας κατασκευης Τα vst ειναι σαν τους μαγνητες της Abigail Ybarra, ηχος τζαμι αλλα χρειαζεται να εχεις και καπου να τους τοποθετησεις για να ακουστουν. εΛπΙζΩ νΑ βΟηθΗσΑ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Αγαπάμε Deluxe American Stratocaster... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Waterfall-K είπε το AN1x. Ποτέ δεν κατάλαβα βέβαια όλη αυτή την πρεμούρα με το συγκεκριμένο synth Αφού το είχαν οι Depeche αφού. Ειδάλλως.. Ρετρολαγνεία λαίμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Έχει λίγα parts. Δεν ξέρω αν βγάζει πλούσιο ήχο και ενορχηστρωσεις. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση