Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, sultan of string είπε

Μ αυτα και με κεινα που γραφετε δεν παιρνω τίποτα 

E, όχι και έτσι. Απλά μπαίνουν με τα συμφραζόμενα κάποια πράγματα στη θέση τους και καταρρίπτονται κάποιοι μύθοι, κάποια παραμύθια με δράκους που κάποιοι τους έχουν να κάθονται στο σταύλο να καμαρώνουν και κάποιοι χωρίς manual έμπειροι αναβάτες τους καβαλάνε με τη μία και πετάνε και τους κοιτάει το πλήθος παραληρώντας να φτυνουν πολύχρωμες φωτιές 🤣

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

@theoMusictech να φανταστώ πως δεν είχες ποτέ σου κάποιο Fantom-X ή G, ως παράδειγμα.

Οχι.

Οχι ομως οτι θα απεριπτα ενα!

2 πραγματα με ειχαν ,,, αποτρεψει;;; αποτρεψει. Τοτε οταν εψαχνα.

Ενα πολυ βασικο, πριν απο αυτα ηταν οτι, δεν βρηκα... Tutorial που ηθελα. Αναλυτικοτατατα! δεν εβαλα τυχαια τοσα τατα!!!

ενω για το Moxf, βρηκα περισσοτερα.

1) (Το ειχα γραψει και σε ενα ποστ οταν το ειχε φερει και η κουβεντα στο αλλο θρεντ, μου απαντησα οι εξαιρετικοι συμφορουμητες) Οι ηχοι τους. Μου φαινοντουσαν καπως, θαμποι, σαν να ηθελαν ενα λιιγο πειραγμα στο eq. πραγμα το οποιο φυσικα αλλαζει ευκολα,

και, το 2.

Η ρημαδα η προσβασημοτητα. Αφορα το 0,0,01%; παιζει μεγαλο ρολο για'μενα. Εδω φυσικα παιζει το γεγονος του, οτι δεν βρηκα τα καταλληλα Tuts οταν εψαχνα.

Και αυτο πιθανως να μην ειναι κατι μεγαλο και φτιαχνει πανευκολα!

αλλα, εκεινη τη στιγμη (και τωρα, καλα τωρα τα πραγματα ειναι αλιως αλλα και παλι εχω τροπους να τουικαρω, με τη καλη εννοια μηχανημα, με δουλεια ομως, αλλα, θα παιζω, ή θα "στρωνω" το εργαλειο!!!!! αυτο που ειχα ξαναπει/γραψει ειναι οτι, χωριζοντας το οργανο στα 2, πανω & κατω μισο, ο περισσοτερος χρονος μας θα πρεπει (γνωμη μου) να αφιερωνεται στο κατω μισο, στο πανω,,, μονο οσα ωφελουν τα κομματια μας θα πρεπει να δινουμε!)) επαιξε μεγαλο ρολο.

• Like 3

image.png.8f3b018d55211817825c733ad43b649d.png

Κώστα έσύ είσαι παιδί μου; Έπιασες και δουλειά 2η; Αποκεφαλίζεις κόσμο ως δημιός; Δίνεις στεγνά μουσικούς συναδέλφους ως δεύτερος Αρτέμης Μάτσας;

• Like 1
  • Χαχα 3

www.sonicspace.gr

Μόλις τώρα, Μανώλης Χναράκης είπε

@cos_dr ωραίο Το Αγκίστρι !!!

ήταν και πρόχειρο τότε γιατί δε μελετάω κύριε Χναράκη, μετά τα 22 με έφαγαν οι γυναίκες και το ΔΗΜΟΣΙΟ και έπαψα να μελετάω και ότι έμεινε το έριξα σε κάτι συγκροτηματάκια cover για λίγο και για την πάρτη μου να γράφω κάτι να περάσει η ώρα. Τεμπελόσκυλο. Πέταξα μια μουσική καριέρα ενώ είχα κάθε ευκαιρία, γνωριμία και δυνατότητα για μια καθημερινή ζωή (με δράση βέβαια 🤣) και να προσπαθώ να κάνω τον καμπόσο, αλλά τα αγαπάω τα άτιμα τα όργανα, δεν τα παρατάω, άμα δεν παίξω λίγο δεν μπορώ. Αργότερα μηπως ξαναπιάσω το πιάνο να φρεσκάρω το ρεπερτόριο αλλά μετά τα αφήνω μήνες και τα ξεχνάω πάλι. 🤣 Δεν πειράζει, midi και άγιος ο θεός και σταδιακό γραψιματάκι και editing. Και κομματάκια και ποτέ δεν ξέρεις. Μάθε τέχνη κι άστηνα και αν πεινάσεις πιάστηνα. . Προς το παρόν δεν πεινάμε τόσο. Μετά, βλέπωμεν. 🤣

• Like 1
  • Χαχα 2

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

ήταν και πρόχειρο τότε γιατί δε μελετάω κύριε Χναράκη, μετά τα 22 με έφαγαν οι γυναίκες και το ΔΗΜΟΣΙΟ και έπαψα να μελετάω και ότι έμεινε το έριξα σε κάτι συγκροτηματάκια cover για λίγο και για την πάρτη μου να γράφω κάτι να περάσει η ώρα. Τεμπελόσκυλο. Πέταξα μια μουσική καριέρα ενώ είχα κάθε ευκαιρία, γνωριμία και δυνατότητα για μια καθημερινή ζωή (με δράση βέβαια 🤣) και να προσπαθώ να κάνω τον καμπόσο, αλλά τα αγαπάω τα άτιμα τα όργανα, δεν τα παρατάω, άμα δεν παίξω λίγο δεν μπορώ. Αργότερα μηπως ξαναπιάσω το πιάνο να φρεσκάρω το ρεπερτόριο αλλά μετά τα αφήνω μήνες και τα ξεχνάω πάλι. 🤣 Δεν πειράζει, midi και άγιος ο θεός και σταδιακό γραψιματάκι και editing. Και κομματάκια και ποτέ δεν ξέρεις. Μάθε τέχνη κι άστηνα και αν πεινάσεις πιάστηνα. . Προς το παρόν δεν πεινάμε τόσο. Μετά, βλέπωμεν. 🤣

Ωραίο άθλημα γύπα μου!!! 1000 ΦΟΡΈς ΓΥΝΑΊΚΕς παρά Μονταζ , Φαντομ και χιλιάρικα...

Παρακαλώ να βγούνε τα μπαλέτα με τα κορμάκια άμεσα στην σκηνή.

Κερνάω.

• Like 1
  • Χαχα 2
  • Συμφωνώ 1

www.sonicspace.gr

• Guru
3 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

Οχι.

Οχι ομως οτι θα απεριπτα ενα!

2 πραγματα με ειχαν ,,, αποτρεψει;;; αποτρεψει. Τοτε οταν εψαχνα.

Ενα πολυ βασικο, πριν απο αυτα ηταν οτι, δεν βρηκα... Tutorial που ηθελα. Αναλυτικοτατατα! δεν εβαλα τυχαια τοσα τατα!!!

ενω για το Moxf, βρηκα περισσοτερα.

1) (Το ειχα γραψει και σε ενα ποστ οταν το ειχε φερει και η κουβεντα στο αλλο θρεντ, μου απαντησα οι εξαιρετικοι συμφορουμητες) Οι ηχοι τους. Μου φαινοντουσαν καπως, θαμποι, σαν να ηθελαν ενα λιιγο πειραγμα στο eq. πραγμα το οποιο φυσικα αλλαζει ευκολα,

και, το 2.

Η ρημαδα η προσβασημοτητα. Αφορα το 0,0,01%; παιζει μεγαλο ρολο για'μενα. Εδω φυσικα παιζει το γεγονος του, οτι δεν βρηκα τα καταλληλα Tuts οταν εψαχνα.

Και αυτο πιθανως να μην ειναι κατι μεγαλο και φτιαχνει πανευκολα!

αλλα, εκεινη τη στιγμη (και τωρα, καλα τωρα τα πραγματα ειναι αλιως αλλα και παλι εχω τροπους να τουικαρω, με τη καλη εννοια μηχανημα, με δουλεια ομως, αλλα, θα παιζω, ή θα "στρωνω" το εργαλειο!!!!! αυτο που ειχα ξαναπει/γραψει ειναι οτι, χωριζοντας το οργανο στα 2, πανω & κατω μισο, ο περισσοτερος χρονος μας θα πρεπει (γνωμη μου) να αφιερωνεται στο κατω μισο, στο πανω,,, μονο οσα ωφελουν τα κομματια μας θα πρεπει να δινουμε!)) επαιξε μεγαλο ρολο.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Οπότε σωστά και λογικά έγραψες πιό πάνω:

https://www.noiz.gr/forums/topic/62699-αυτό-είναι-το-νέο-yamaha-montage/?do=findComment&comment=1028597

• Like 1

37 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

Η ιδια,,, "ανοθευτη" απλοτητα,,, υπαρχει και... Αλλου, (σε αλλο Workstation οπως θα ελεγε κι ο Φοξξξ), αλλα αυτο ειναι θεμα αλλου thread!

Μα και βέβαια πολύ καλύτερο workflow και πιο ολοκληρωμένο ως workstation μη ντρεπόμαστε να το πούμε Roland Fantom EX 😎🥂

Ακόμα και η πιο απλή έκδοση Fantom 0 στα λεφτά της είναι ολοκληρωμένη 😜

Επεξεργασμένο από foxxx
  • Like 1
  • Ευχαριστώ 1

• Guru
2 λεπτά πριν, foxxx είπε

Μα και βέβαια πολύ καλύτερο workflow και πιο ολοκληρωμένο ως workstation μη ντρεπόμαστε να το πούμε Roland Fantom EX

😎🥂

Το θέμα είναι πως αυτό το workflow - η δομή - υπάρχει από τουλάχιστον το 2004, όπως προανέφερα.

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου