Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα γιατι έγραψες όλο αυτό το κατεβατό, και είπα να μαντέψω.🤔

δε διαφωνησες παντως!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@cos_dr, κατεβαζω προταση!

παμε, του το αν οιγουμε οταν κοιμαται, και περναμε μεσα πειραγμενη εκδοση αυτου εδω!!!!!!!!!!!!!!!!

να σου πω, ισως χρειαστουμε τσιλιαδορο ομως! μπορει να παρει κανα τεταρτο! ξερεις κανεναν;!!!!!!!!!!

κι ας'τον μετα να ψαχνει πως εγινε αυτο!!!!!!!!!!

• Συμφωνώ 1

1 λεπτό πριν, theoMusictech είπε

δε διαφωνησες παντως!!!!!

Γιατί να διαφωνήσω? Αν μου έγραφες ότι σου αρέσει η ψαρόσουπα, πάλι δεν θα διαφωνούσα. Και πάλι θα σε ρωτούσα γιατί το έγραψες αυτό. Τελικά θα μου πεις γιατί έγραψες όλο αυτό το κατεβατό? Διαφωνούσε κανείς στα αυτονόητα που έγραψες? Όχι απ΄ότι θυμάμαι, και σίγουρα όχι εγώ.🤔

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 ώρα πριν, theoMusictech είπε

και ξαναλεω. Απο αυτην την αποψη και μονο, οτι μπορει να γινει μια τετοια προσθηκη, απο εναν απλο χρηστη, μεσα σε ενα μηχανημα τετοιο, θα πρεπει να μας κανει χαρουμενους που, υπαρχουν και μπορουμε να εχουμε μηχανηματα, που εχουν μεσα τους,,, αυτες τις ψηφιακες βασεις!

συγγνωμη για το μεγαλουτσικο ποστ, δε γινοταν μικροτερο!!!!!!

ακριβώς αυτό, το έχω αναφέρει και εγώ έτσι πόσες φορές, δεν το είπα ποτέ υποτιμητικά και δεν το ανέφερα έτσι σαν όρο, αντίθετα, με αυτό το σκεπτικό το στηρίζω.

Tώρα για εμένα αν και δεν είναι θέμα του topic , η "ανωτερότητα" των VST είναι δεδομένη, αυτά εξάλλου στη βάση το hardware και τα φυσικά όργανα εξομοιώνουν και ανωτερότητα είναι στο πλαίσιο της προσβασιμότητας, της συνδεσιμότητας και στον συνδυασμό τους σε μικρό χώρο κάτι που βγάζει τελικά ανώτερο παραγωγικό αποτέλεσμα. Είναι νόρμα της εποχής και δε θέλω να το επιβάλλω. Τα έχω ξαναπεί.

Τέλος, έχω τον τρόπο να έχω όλα αυτά τα VST που χρησιμοποιώ 20 χρόνια. Αν δεν τον είχα, αναγκαστικά θα έπρεπε να έχω περισσότερο hardware που ούτως η άλλως θα μου ερχόταν φθηνότερα αλλά θα στερούμουν πολλών της προηγούμενης παραγράφου. Και το δηλώνω ως άνθρωπος που μπορεί και έχει εκμεταλλευτεί το hardware στο έπακρον γιατί είμαι ΣΟΓΚΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΑΡΑΣ ΠΛΗΚΤΡΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ YEAH.

Δεν μπορώ να επεκταθώ σε αυτό περί τρόπου γιατί υπάρχει λόγος και ο νοών νοείτω. ☠️

Αυτό ήθελα να πω και συμφωνώ 100% με ότι έγραψες φίλε μου.

Το VST in a box είναι τίτλος τιμής και ισχύει.

Τα μηχανήματα έχουν μέσα τους λειτουργικό και τα DSP chip τους οδηγούνται από αυτό και έχουν και τους αλγόριθμούς όπως η μετεξέλιξη τους με την προσομοίωση των κυκλωμάτων μέσω των VST. με πλεονέκτημα για το PC, την επεξεργαστική ισχύ που επιτρέπει πλουσιότερο αλλά και ποιοτικότερο αποτέλεσμα.

Εγώ έχω πει τις απόψης μου και πιστεύω πως εκφράζω τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία για το θέμα. Και επιλέγουν βάσει αυτών, τοποθετούνται βάσει αυτών αλλά και οι επιλογές τους δεν είναι μόνο βάσει αυτών, είναι και βάση γούστου και αισθητικής. 👹

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

«Ναι, τελικά αυτό είναι το νέο Yamaha Montage.»image.gif.19568647246ff1d39b0935ce597a398b.gif

Είπα να απαντήσω μετά από ενάμιση χρόνο στο ερώτημα του τίτλου, όσο περιμένουμε τον Theo (διαβάζεται "Θείο") να μας πει.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

5 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Όχι δεν είναι, αλλά μην τα ξαναγράφουμε γιατι πραγματικά βαριέμαι.🥱 Όσοι θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να πιστεύετε στον μύθο "VST in the box", αν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα.😊 

Άντε τσέκαρε στις αγγελίες ένα  Komplete Kontrol S88 mk2 στα €550. Πρόλαβε το!!!!🫵

παραθεση απο κειμενο:

υγ. Δε συμφωνω με τον ορο Vst in the box, καθολου. Γιατι ειναι απολυτο και δογματικο.

Η αποψη μου ειναι ομως (και αυτο κι αν με νοιαζει, μιλησα με επιχειρηματα), οτι Ειναι ενα ολοκληρωμενο, Αυτονομο (κυριως ααυτο με νοιαζει ) μηχανημα / μουσικο οργανο, με ψηφιακη πλατφορμα χειρισμου!!!!! so all fixed!

οπως ειπε κι ο προηγουμενος συμφορουμητης,

ας περασει ο επομενος τηλεθεατης, εγω φοβηθηκα οτι θα εγραφε, το επομενο παρατραγουδο,δε πηγαινε για'μενα αυτο ετσι;!!!!!!!!!!

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

«Ναι, τελικά αυτό είναι το νέο Yamaha Montage.»image.gif.19568647246ff1d39b0935ce597a398b.gif

Είπα να απαντήσω μετά από ενάμιση χρόνο στο ερώτημα του τίτλου, όσο περιμένουμε τον Theo (διαβάζεται "Θείο") να μας πει.

Πάλιωσε. Θα βγάλουν άλλο σε λίγους μήνες με άλλη μια sound engine και 14GB rom για για να χώρεσει και το νέο AW2 πιάνο και θα έχει και αλλα μικροκαλουδια το M2 και τιμή 4700 ευρώ για το 61

1 λεπτό πριν, theoMusictech είπε

Δε συμφωνω με τον ορο Vst in the box, καθολου. Γιατι ειναι απολυτο και δογματικο.

Σειρά μου λοιπόν να πω "άρα συμφωνούμε!".

3 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

Η αποψη μου ειναι ομως οτι Ειναι ενα ολοκληρωμενο, Αυτονομο μηχανημα / μουσικο οργανο, με ψηφιακη πλατφορμα χειρισμου

Πάλι συμφωνούμε. Κοίτα να δεις κάτι περίεργα πράγματα...🤔

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Καλό Πάσχα Cos! image.gif.b9895b59d7b92cde27a3d3495911c617.gif

Ισχύει για εμένα για όλα σχεδόν όσα πήρες Καλορίζικα. Αντε, να μπεις και στον άλλο κόσμο για να απολαύσεις τα ωφελη που απολαμβάνω κι ενώ αλλα και οι αξιεπαινες παραγωγές μου. Ερχόνται και αλλες, θα είχαν έρθει αλλα ήμουν και άρρωστος και κλείνουν και τα μάτια μου γιατί δεν μπορώ να ξενυχταω όπως παλιά, παίρνω κάτι βιταμίνες αλλα έχω κόπωση, μην έχω κάμει και ζάχαρο. 🤣 Ενας φίλος περασε covid και του έχει μείνει ένα βουισμα στο αυτί. Του είπαν θα μείνει μάλλον καιρό και μπορεί και να μη φύγει. Αν μου συμβεί αυτό και ακούω εμβοες θα πάω να κρεμαστω σε μια ελιά γιατί τι να το κάνω άμα δεν ακούω καλά και θα με γλυτωσετε. Πάρε μου για τα Χριστούγεννα, 719 έπεσε στο thomman's 

• Like 2
  • Λυπάμαι 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου