cos_dr Δημοσιευμένο χθες στις 10:27 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 10:27 AM 13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Θα στο έπαιρνα, αλλά θέλω να αλλάξω μπαλκονόπορτα. Sorry. Δεν πειράζει. Και μόνο που θα μου έπαιρνες, σε ευχαριστώ. Βάλε ασφαλείας πάντως κσι κάνα φωτοκυτταρο μην έρθω πάνω στη θολούρα μου να το φορτώσω το M. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο χθες στις 10:36 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 10:36 AM θελω να γρααψω παρα πολλα για το θεμα, καινουρια synths/workstations, τι ειναι πραγματικα, Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ...!!! (το εχω ψαξει, πιστεψτε με , παρα πολυ. Γιατι με ενδιαφερει η προσβασημοτητα τους, (εχω αναφερθει σχετικα... Οποτε, εχω κανει αρκετη μελετη σε , αρκετο βαθος θα ελεγα. απο αποψη... Λειτουργικου, δεν εννοω απαραιτητα ... προγραμματιστικα/στο soft κομματι τους, (εχω τελειωσει Πληροφορικη - Πα-Πει - δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει), αλλα φοβαμαι αντιδρασεις!!!!! οπως ελεγε κι ενας συμφορουμητης σε αλλο θεμα, αγριεψανε πολυ τα πραγματα!!!!! εγω θα ανοιξω Κραουφαντινγκ, για να μαζευτουν λεφτα για να παρει ο @cos_dr, οτι θελει!!!!! αλλα πρεπει να υπαρχει και ανταποδοση! ορχιστρικη μουσικη, περισσοτερη απο το Κως!!!!! Προτεινω μπαλαντες, με πνευσθα!!!!! στα 3 likes, μπαινω στο θεμα... στα 10 likes, ανοιγω crowd funding!!!!!!!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο χθες στις 10:53 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 10:53 AM Να μπεις στο πετσί του ρόλου και να γράψεις... τι είναι αυτό το ποστ..ένα μικρο θαύμα διαλογου, δημοκρατίας...πολιτισμού.. 1361 απαντήσεις μέχρι στιγμής. 3 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο χθες στις 11:00 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 11:00 AM 22 λεπτά πριν, theoMusictech είπε θελω να γρααψω παρα πολλα για το θεμα, καινουρια synths/workstations, τι ειναι πραγματικα, Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ...!!! (το εχω ψαξει, πιστεψτε με , παρα πολυ. Γιατι με ενδιαφερει η προσβασημοτητα τους, (εχω αναφερθει σχετικα... Οποτε, εχω κανει αρκετη μελετη σε , αρκετο βαθος θα ελεγα. απο αποψη... Λειτουργικου, δεν εννοω απαραιτητα ... προγραμματιστικα/στο soft κομματι τους, (εχω τελειωσει Πληροφορικη - Πα-Πει - δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει), αλλα φοβαμαι αντιδρασεις!!!!! οπως ελεγε κι ενας συμφορουμητης σε αλλο θεμα, αγριεψανε πολυ τα πραγματα!!!!! εγω θα ανοιξω Κραουφαντινγκ, για να μαζευτουν λεφτα για να παρει ο @cos_dr, οτι θελει!!!!! αλλα πρεπει να υπαρχει και ανταποδοση! ορχιστρικη μουσικη, περισσοτερη απο το Κως!!!!! Προτεινω μπαλαντες, με πνευσθα!!!!! στα 3 likes, μπαινω στο θεμα... στα 10 likes, ανοιγω crowd funding!!!!!!!!!! Να γράψεις φίλε μου εφόσον έχεις μια γνώση γιατί όχι? όλα πρέπει να ακούγονται για τις τεχνολογίες εγώ όπως και πολλοί άλλοι θελουμε να μάθουμε. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο χθες στις 11:01 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 11:01 AM 21 λεπτά πριν, theoMusictech είπε θελω να γρααψω παρα πολλα για το θεμα, καινουρια synths/workstations, τι ειναι πραγματικα, Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ...!!! (το εχω ψαξει, πιστεψτε με , παρα πολυ. Γιατι με ενδιαφερει η προσβασημοτητα τους, (εχω αναφερθει σχετικα... Οποτε, εχω κανει αρκετη μελετη σε , αρκετο βαθος θα ελεγα. απο αποψη... Λειτουργικου, δεν εννοω απαραιτητα ... προγραμματιστικα/στο soft κομματι τους, (εχω τελειωσει Πληροφορικη - Πα-Πει - δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει), αλλα φοβαμαι αντιδρασεις!!!!! οπως ελεγε κι ενας συμφορουμητης σε αλλο θεμα, αγριεψανε πολυ τα πραγματα!!!!! εγω θα ανοιξω Κραουφαντινγκ, για να μαζευτουν λεφτα για να παρει ο @cos_dr, οτι θελει!!!!! αλλα πρεπει να υπαρχει και ανταποδοση! ορχιστρικη μουσικη, περισσοτερη απο το Κως!!!!! Προτεινω μπαλαντες, με πνευσθα!!!!! στα 3 likes, μπαινω στο θεμα... στα 10 likes, ανοιγω crowd funding!!!!!!!!!! Τι φοβάσαι. Γράψε τις απόψης σου ελεύθερα. Τι αντιδράσεις φοβάσαι? 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο χθες στις 12:22 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 12:22 PM @ΤΚΚΣ μου δινεις κουραγιο αρχιζω λοιπον με σεμνοτητα, ψυχραιμια και θαρρος!!! απλα λιγο προσοχη απο τους μοντ, παρατηρηθηκε , αρκετα αφξημενη συμετοχη σε likes, σε ενα ποστ του φορουμ, ενδεχεται να υπαρχει, περιεργη εγγραφη νεων μελων για πιθανων κακοβουλους σκοπους / δολο!!!!!!!!!!!!!!!! οκ δεν θα γραψω πολλα. Στο μυαλο μου δεν υπαρχεικ οντρα analog vs digital κατ'αρχην. ολ η ουσια ειναι να εκμεταλευεσαι τεχνολογιες και απο τα 2! αν εχει ειπωθει/ξαναγραφτει κατι απο τα παρακατω συγγνωμη προκαταβολικα, δεν υπαρχει θεμα να ειναι κι εδω! ψαχνοντας λοιπον στο κομματι των συνθς/workstation, καινουριων, αλλα και παλιοτερων, χθες λεγαμε οτι απο το 90 πολλες λειτουργιες υπηρχαν (ειμαστε εδω και χρονια σε ψηφιακη εποχη, με σεβασμο ομως παντα & συμπορευση με την αναλογικη, που ουσιαστικα αυτη ανοιξε το δρομο! δηλαδη μηχανηματα που,,, προγραμματιζονται, χοντρικα με 01/γλωσσες μηχανης, για να ερχομαστε εμεις σε διεπαφη με τα μηχανηματα, ας φυγουμε απο το υπολογιστης, Windows, Mac, διαφορες μπραντες κλ π οπως καποιοι λενε ιντερνετ και εννοουν Facebook & insta!!! ας το αφησουμε στην ακρη. Το ψηφιακο , ειναι κατι γενικο. Δεν ειναι μονο ο υπολογιστης, οπως motherboard δεν εχει μονο το pc, motherboard μπορει να βρουμε και στη τοστιερα μου!!! ηλεκτρισμο θελει ετσι κι αλιως και το αναλογικο και το ψηφιακο, δε διαφωνει κανεις εδω νομιζω,) με τις γλωσσες μηχανης λοιπον, πρσππαθησαμε να βρουμε καποιους τροπους, ευκολοτερης λειτουργιας & να προγραμματησουμε αυτοπου θελουμε απλουστερα. οπως και πριν. το πρωτο ρολοϊ που μιλαει ας πουμε, δημιουργηθηκε πολυ παλια! με δισκο βυνιλιου και βελονα! H Mattel αν δεν κανω λαθος εφτιαξε το πρωτο μαζικης παραγωγης anyway. Μετα, μπηκε ενα τσιπακι οταν το πηρε η Σεικο και το εξεληξε! Τσιπακι. ΟΠ,,, ψηφιακο! εχει μεσα πληροφορια, δεν υπαρχει πια αυτος ο τεραστιος 12ιντσος δισκος!!!!! επεσε το μεγεθος, επεσε το κοστος! Τραγικη ειρωμια, ειχε συμετοχη και η Yamaha , καθως και αλλες Ιαπωνεζικες εταιριες που σημερα... Κανουν τους Κινεζους,,, ισως λογο κοστους θα μπορουσε να πει καποιος, αδαης οπως θα ελεγε 100 % σωστα, ο Waterfall! κανενα κοστος! για να φτασουμε στο σημερα, αυτο το σημερα θα μπορουσε να ειναι και οι αρχες του 2000!!! ας αφισουμε τα αναλογικα στηνα κρη, (που δεν τα αφινουμε ειπαμε!) και παμε στα ψηφιακα. εχουν μεσα τσιπακια / φλασακια / δισκετες, με πληροφορια, καθως και αναλογικα κυκλωματα. Yamaha. Εδω και παρα πολλα χρονια, για να κανει την ιδια την εταιρια, τους προγραμματιστες της αλλα πανω απο ολα, αυτους που θα αγορασουν τα workstations της, να εχει μια καλυτερη επαφη, να δουλευτουν καλυτερα απο αυτους, εχει μεσα μια βαση ψηφιακου συστηματος. Ας βγαλουμε τον ορο λειτουργικο συστημα, που πιστευω αυτο "φωρτωνει" τον Waterfall, του θυμιζει pc, που καλως κακως, μη μπουμε τωρα σ'αυτο , δε το θελει ο ανθρωπος ρε παιδια για δημιουργια, επεξεργασια, παραγογη μουσικης. Για αλλα πραγματα στη καθημερινοτητα του μπορει να ειναι το βασικο του εργαλειο. Εκει θελει κατι standalone. Να το ανοιγει και να χωρευει στο κρεβατι του οπως ο Μακόλευ Καλκιν στο Μονος στο σπιτι!!!!! Δογματικο; καλα κανει. Μπορει να μην συμφωνει το 90% των ανθρωπων/μουσικων/συμετεχοντων σε μουσικα/τεχνολογικα φορουμς; ειναι δικαιωμα τους. Οπως δικαιωμα του οποιουδηποτε ειναι να εχει το πιστευω του. ! μπααα!!! αυτο που πολοι εκμεταλευονται και τρολαρουν λοιπον, (βασικα ενας μου ερχεται πρωτος & μονος στο μ υαλο, ο Γιατρος και καλα κανει γιατι γεμιζουν σελιδες και γραφουμε κι εμ εις τιποτα!!!!!!!!!!)!!!!!!!!!! εκμεταλευονται οτι, ο Waterfall με το που ακουει box, 01 / software, αυτοματα το λαμπακι του αναβει γιατι σκεφτεται, pc. Που για εμενα Waterfall, αυτο βρισκω σαν το μονο σου λαθος/διαφωνω μαζι σου!!!!! εγραψα λιγο παραπαραπανω το γιατι. Οποτε απο σημερα αλλαζει το os (operating system).! Το αλλαζω εγω για χαρη του Waterfall!!! . Το λεω Βαση Ψηφιακου συστηματος. (Φιλε παω για νομπελ κατευθειαν ε)!!!!! καλυτερα τωρα; διαφωνεικ ανεις; το μηχανημα δεν ειναι digital? δηλαδη ψηφιακο;;; πρεπει να μπουν καπου τα λιγα, (λεμε τωρα, για ευκολια της κουβεντας ας το πουμε) και απλα μενου του μηχανηματος. Που θα μπουνε;;; μη παει το μυαλο καποιων στο πονειρο,!!!!! στη Βαση Ψηφιακου συστηματος,/στη πλατφορμα θα μπουνε.. Εχω ψαξει πολλες πλατφορμες. Korg. Roland, (τα λεγαμε χθες)! και synths workstations, αλλα και απλων midi controlers, που κι αυτα εχουν (και σιγα να μην ειχαν) τις δικες τους βασεις/πλατφορμες. (μη τολμισει/μην ακουσω κανεναν να ξαναπει εδω μεσα για λειτουργικα συστηματα,,,,, θα παρω το Waterfall και θα ερθουμε να παιζουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ εξω απο το σπιτι του Reggae)!!!!!!!!!!! Και, κατεληξα στη Yamaha. Γιατι;;;;; γιατι εχει, (φανταστειτε τι γινεται στους αλλους!!!!!), το πιο προσβασημο μενου, βασης... Απο ολες. Θελει και πολυ καλη μνημη βεβαια, οποιασδηποτε εταιριας το μενου κι αν παρεις, ισως αυτο συνηθησα; μπορει να ειναι κι αυτο , μην αδικησουμε τωρα πολυεθνικες!!!!! τελος παντων, με βολεψε λιγο καλυτερα. Και τωρα φτανουμε στο,,, μα καλα. Ποια ειναι η βαση αυτη η πλατφορμα, (ΤΟ ΝΟΥ,,, ΣΑΣ)!!! που εχει η Yamaha; υπαρχει. Και λεγεται, MontaVista. Προσελαβε δηλαδη η εταιρια ανθρωπους που τα καταφερνουν σε αυτον τον τομαιο του, γραψηματος τετοιων βασεων, 01, να τους φτιαξει μια βαση/πλατφορμα για να , "ακουμπησουν" πανω ηχους, τους υπεδειξε με τη δικη τους συνεργασια φυσικα τις λειτουργιες κλπ. Οπως επισης μπορει να πηρε ετοιμη μια , template βαση απο τον οργανισμο αυτον, Montavista, και τους ειπε παιδια, τροποποιηστε την ετσι κι ετσι κι ετσικ ι ετσι! Και πολυ καλα εκανε. Ενα αλλο, για εμενα ενας λογος παραπανω & λογο σπουδων & ενδιαφεροντος, καλο που εχει αυτη η βαση, ειναι οτι ειναι ... Opensource, ανοιχτου κωδικα. Που αν δεν υπηρχε αυτο το να ειναι κατι ψηφιακο ενα μηχανημα , ή, δε θα μπορουσε καποιος , αν θελει να ασχοληθει, να κανει μια προσθηκη,,, πουλειπει ας πουμε. Φυσικα μπορει να χρειαστει καποια στιγμη, ειτε μια συνεργασια της εταιριας της βασης, ειτε τη συνεργασια της ιδιας της Yamaha, γιατι αυτη εκμεταλλευεται το προΪον, αλλα και παλι, μπορει καποιος να παρεμβει. Και να κανει μια προσθηκη του τυπουουουουουουου,,,,, να βαλει ενα Screen reader ας πουμε. Να διαβαζει ολα τα μενου, ολα τα κουμπια της οθονης αφης, (που ετσι κι αλιως κι αυτο ειναι αλλο ενα κομματι που μας δειχνει οτι αυτο το μηχανημα, ειναι ψηφιακο). Αν δεν ηταν, αυτη η προσθηκη δεν θα ηταν δυνατη! Αφου η εταιρια αποφασισε να στραφει στην διεπαφη (βασικα) αφης του μηχανηματος με το χρηστη, θα επρεπε να το σκεφτει και αυτο. Δε το σκεφτηκε!!!!! θα πρεπει να μεινει ετσι αυτο ομως; οσο αφορα εμενα, οταν ερθει μια μερα που δεν θα εχω δουλεια και θα εχω περισσοτερο χρονο, θα επικοινωνησω, τουλαχιστον με τη... Εταιρια που φτιαχνει τη βαση, να ρωτησω να δω τι θα μου πουν. Να υπαρξει και μια ... Τροποποιηημενη "εκδοση αυτης, (θα μπορουσα να τη φτιαξω κι εγω) με αυτο το κομματι softwre, που, καποιοι , εγω ειμαι καλοπροαιρετος και θα πω οτι , ξεχασαν να βαλουν! ουτε 4 MB - MEGABITE ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ το προγραμματακι για να ειναι μεσα στα global, κι οποιος ηθελε να το ενεργοποιουσε! δεν υπηρχαν 4 μεσα στα 300 gb? δεν νομιζω!!! και ξαναλεω. Απο αυτην την αποψη και μονο, οτι μπορει να γινει μια τετοια προσθηκη, απο εναν απλο χρηστη, μεσα σε ενα μηχανημα τετοιο, θα πρεπει να μας κανει χαρουμενους που, υπαρχουν και μπορουμε να εχουμε μηχανηματα, που εχουν μεσα τους,,, αυτες τις ψηφιακες βασεις! συγγνωμη για το μεγαλουτσικο ποστ, δε γινοταν μικροτερο!!!!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο χθες στις 12:26 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 12:26 PM Αν ήταν αυτό το νέο Yamaha Montage θα είχε φανεί μέχρι τώρα, εγώ πιστεύω ότι δεν ήταν αυτό τελικά kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 12:51 PM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 12:51 PM 25 λεπτά πριν, theoMusictech είπε @ΤΚΚΣ μου δινεις κουραγιο αρχιζω λοιπον με σεμνοτητα, ψυχραιμια και θαρρος!!! απλα λιγο προσοχη απο τους μοντ, παρατηρηθηκε , αρκετα αφξημενη συμετοχη σε likes, σε ενα ποστ του φορουμ, ενδεχεται να υπαρχει, περιεργη εγγραφη νεων μελων για πιθανων κακοβουλους σκοπους / δολο!!!!!!!!!!!!!!!! οκ δεν θα γραψω πολλα. Στο μυαλο μου δεν υπαρχεικ οντρα analog vs digital κατ'αρχην. ολ η ουσια ειναι να εκμεταλευεσαι τεχνολογιες και απο τα 2! αν εχει ειπωθει/ξαναγραφτει κατι απο τα παρακατω συγγνωμη προκαταβολικα, δεν υπαρχει θεμα να ειναι κι εδω! ψαχνοντας λοιπον στο κομματι των συνθς/workstation, καινουριων, αλλα και παλιοτερων, χθες λεγαμε οτι απο το 90 πολλες λειτουργιες υπηρχαν (ειμαστε εδω και χρονια σε ψηφιακη εποχη, με σεβασμο ομως παντα & συμπορευση με την αναλογικη, που ουσιαστικα αυτη ανοιξε το δρομο! δηλαδη μηχανηματα που,,, προγραμματιζονται, χοντρικα με 01/γλωσσες μηχανης, για να ερχομαστε εμεις σε διεπαφη με τα μηχανηματα, ας φυγουμε απο το υπολογιστης, Windows, Mac, διαφορες μπραντες κλ π οπως καποιοι λενε ιντερνετ και εννοουν Facebook & insta!!! ας το αφησουμε στην ακρη. Το ψηφιακο , ειναι κατι γενικο. Δεν ειναι μονο ο υπολογιστης, οπως motherboard δεν εχει μονο το pc, motherboard μπορει να βρουμε και στη τοστιερα μου!!! ηλεκτρισμο θελει ετσι κι αλιως και το αναλογικο και το ψηφιακο, δε διαφωνει κανεις εδω νομιζω,) με τις γλωσσες μηχανης λοιπον, πρσππαθησαμε να βρουμε καποιους τροπους, ευκολοτερης λειτουργιας & να προγραμματησουμε αυτοπου θελουμε απλουστερα. οπως και πριν. το πρωτο ρολοϊ που μιλαει ας πουμε, δημιουργηθηκε πολυ παλια! με δισκο βυνιλιου και βελονα! H Mattel αν δεν κανω λαθος εφτιαξε το πρωτο μαζικης παραγωγης anyway. Μετα, μπηκε ενα τσιπακι οταν το πηρε η Σεικο και το εξεληξε! Τσιπακι. ΟΠ,,, ψηφιακο! εχει μεσα πληροφορια, δεν υπαρχει πια αυτος ο τεραστιος 12ιντσος δισκος!!!!! επεσε το μεγεθος, επεσε το κοστος! Τραγικη ειρωμια, ειχε συμετοχη και η Yamaha , καθως και αλλες Ιαπωνεζικες εταιριες που σημερα... Κανουν τους Κινεζους,,, ισως λογο κοστους θα μπορουσε να πει καποιος, αδαης οπως θα ελεγε 100 % σωστα, ο Waterfall! κανενα κοστος! για να φτασουμε στο σημερα, αυτο το σημερα θα μπορουσε να ειναι και οι αρχες του 2000!!! ας αφισουμε τα αναλογικα στηνα κρη, (που δεν τα αφινουμε ειπαμε!) και παμε στα ψηφιακα. εχουν μεσα τσιπακια / φλασακια / δισκετες, με πληροφορια, καθως και αναλογικα κυκλωματα. Yamaha. Εδω και παρα πολλα χρονια, για να κανει την ιδια την εταιρια, τους προγραμματιστες της αλλα πανω απο ολα, αυτους που θα αγορασουν τα workstations της, να εχει μια καλυτερη επαφη, να δουλευτουν καλυτερα απο αυτους, εχει μεσα μια βαση ψηφιακου συστηματος. Ας βγαλουμε τον ορο λειτουργικο συστημα, που πιστευω αυτο "φωρτωνει" τον Waterfall, του θυμιζει pc, που καλως κακως, μη μπουμε τωρα σ'αυτο , δε το θελει ο ανθρωπος ρε παιδια για δημιουργια, επεξεργασια, παραγογη μουσικης. Για αλλα πραγματα στη καθημερινοτητα του μπορει να ειναι το βασικο του εργαλειο. Εκει θελει κατι standalone. Να το ανοιγει και να χωρευει στο κρεβατι του οπως ο Μακόλευ Καλκιν στο Μονος στο σπιτι!!!!! Δογματικο; καλα κανει. Μπορει να μην συμφωνει το 90% των ανθρωπων/μουσικων/συμετεχοντων σε μουσικα/τεχνολογικα φορουμς; ειναι δικαιωμα τους. Οπως δικαιωμα του οποιουδηποτε ειναι να εχει το πιστευω του. ! μπααα!!! αυτο που πολοι εκμεταλευονται και τρολαρουν λοιπον, (βασικα ενας μου ερχεται πρωτος & μονος στο μ υαλο, ο Γιατρος και καλα κανει γιατι γεμιζουν σελιδες και γραφουμε κι εμ εις τιποτα!!!!!!!!!!)!!!!!!!!!! εκμεταλευονται οτι, ο Waterfall με το που ακουει box, 01 / software, αυτοματα το λαμπακι του αναβει γιατι σκεφτεται, pc. Που για εμενα Waterfall, αυτο βρισκω σαν το μονο σου λαθος/διαφωνω μαζι σου!!!!! εγραψα λιγο παραπαραπανω το γιατι. Οποτε απο σημερα αλλαζει το os (operating system).! Το αλλαζω εγω για χαρη του Waterfall!!! . Το λεω Βαση Ψηφιακου συστηματος. (Φιλε παω για νομπελ κατευθειαν ε)!!!!! καλυτερα τωρα; διαφωνεικ ανεις; το μηχανημα δεν ειναι digital? δηλαδη ψηφιακο;;; πρεπει να μπουν καπου τα λιγα, (λεμε τωρα, για ευκολια της κουβεντας ας το πουμε) και απλα μενου του μηχανηματος. Που θα μπουνε;;; μη παει το μυαλο καποιων στο πονειρο,!!!!! στη Βαση Ψηφιακου συστηματος,/στη πλατφορμα θα μπουνε.. Εχω ψαξει πολλες πλατφορμες. Korg. Roland, (τα λεγαμε χθες)! και synths workstations, αλλα και απλων midi controlers, που κι αυτα εχουν (και σιγα να μην ειχαν) τις δικες τους βασεις/πλατφορμες. (μη τολμισει/μην ακουσω κανεναν να ξαναπει εδω μεσα για λειτουργικα συστηματα,,,,, θα παρω το Waterfall και θα ερθουμε να παιζουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ εξω απο το σπιτι του Reggae)!!!!!!!!!!! Και, κατεληξα στη Yamaha. Γιατι;;;;; γιατι εχει, (φανταστειτε τι γινεται στους αλλους!!!!!), το πιο προσβασημο μενου, βασης... Απο ολες. Θελει και πολυ καλη μνημη βεβαια, οποιασδηποτε εταιριας το μενου κι αν παρεις, ισως αυτο συνηθησα; μπορει να ειναι κι αυτο , μην αδικησουμε τωρα πολυεθνικες!!!!! τελος παντων, με βολεψε λιγο καλυτερα. Και τωρα φτανουμε στο,,, μα καλα. Ποια ειναι η βαση αυτη η πλατφορμα, (ΤΟ ΝΟΥ,,, ΣΑΣ)!!! που εχει η Yamaha; υπαρχει. Και λεγεται, MontaVista. Προσελαβε δηλαδη η εταιρια ανθρωπους που τα καταφερνουν σε αυτον τον τομαιο του, γραψηματος τετοιων βασεων, 01, να τους φτιαξει μια βαση/πλατφορμα για να , "ακουμπησουν" πανω ηχους, τους υπεδειξε με τη δικη τους συνεργασια φυσικα τις λειτουργιες κλπ. Οπως επισης μπορει να πηρε ετοιμη μια , template βαση απο τον οργανισμο αυτον, Montavista, και τους ειπε παιδια, τροποποιηστε την ετσι κι ετσι κι ετσικ ι ετσι! Και πολυ καλα εκανε. Ενα αλλο, για εμενα ενας λογος παραπανω & λογο σπουδων & ενδιαφεροντος, καλο που εχει αυτη η βαση, ειναι οτι ειναι ... Opensource, ανοιχτου κωδικα. Που αν δεν υπηρχε αυτο το να ειναι κατι ψηφιακο ενα μηχανημα , ή, δε θα μπορουσε καποιος , αν θελει να ασχοληθει, να κανει μια προσθηκη,,, πουλειπει ας πουμε. Φυσικα μπορει να χρειαστει καποια στιγμη, ειτε μια συνεργασια της εταιριας της βασης, ειτε τη συνεργασια της ιδιας της Yamaha, γιατι αυτη εκμεταλλευεται το προΪον, αλλα και παλι, μπορει καποιος να παρεμβει. Και να κανει μια προσθηκη του τυπουουουουουουου,,,,, να βαλει ενα Screen reader ας πουμε. Να διαβαζει ολα τα μενου, ολα τα κουμπια της οθονης αφης, (που ετσι κι αλιως κι αυτο ειναι αλλο ενα κομματι που μας δειχνει οτι αυτο το μηχανημα, ειναι ψηφιακο). Αν δεν ηταν, αυτη η προσθηκη δεν θα ηταν δυνατη! Αφου η εταιρια αποφασισε να στραφει στην διεπαφη (βασικα) αφης του μηχανηματος με το χρηστη, θα επρεπε να το σκεφτει και αυτο. Δε το σκεφτηκε!!!!! θα πρεπει να μεινει ετσι αυτο ομως; οσο αφορα εμενα, οταν ερθει μια μερα που δεν θα εχω δουλεια και θα εχω περισσοτερο χρονο, θα επικοινωνησω, τουλαχιστον με τη... Εταιρια που φτιαχνει τη βαση, να ρωτησω να δω τι θα μου πουν. Να υπαρξει και μια ... Τροποποιηημενη "εκδοση αυτης, (θα μπορουσα να τη φτιαξω κι εγω) με αυτο το κομματι softwre, που, καποιοι , εγω ειμαι καλοπροαιρετος και θα πω οτι , ξεχασαν να βαλουν! ουτε 4 MB - MEGABITE ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ το προγραμματακι για να ειναι μεσα στα global, κι οποιος ηθελε να το ενεργοποιουσε! δεν υπηρχαν 4 μεσα στα 300 gb? δεν νομιζω!!! και ξαναλεω. Απο αυτην την αποψη και μονο, οτι μπορει να γινει μια τετοια προσθηκη, απο εναν απλο χρηστη, μεσα σε ενα μηχανημα τετοιο, θα πρεπει να μας κανει χαρουμενους που, υπαρχουν και μπορουμε να εχουμε μηχανηματα, που εχουν μεσα τους,,, αυτες τις ψηφιακες βασεις! συγγνωμη για το μεγαλουτσικο ποστ, δε γινοταν μικροτερο!!!!!! Γράψε μας αν θες και που θες να καταλήξεις με το παραπάνω σεντόνι, κι αν μπορείς, κάν'το με λιγότερους από 7,381 χαρακτήρες (ναι, τόσους χρησιμοποίησες). 1 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο χθες στις 01:04 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 01:04 PM 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Γράψε μας αν θες και που θες να καταλήξεις με το παραπάνω σεντόνι, κι αν μπορείς, κάν'το με λιγότερους από 7,381 χαρακτήρες (ναι, τόσους χρησιμοποίησες). πηγαν τοσοι;;;!!!!! εβαλα και σχολια μεσα δε κρατηθηκα! θελω να καταληξω, οτι μεσα σε καθε συσκευη , ψηφιακη, υπαρχει και, η ψηφιακη βαση αλληλεπιδρασης με το μηχανημα/οργανο. διαφωνεις σε αυτο; στις παιχνιδομηχανες ας πουμε. στο PlayStation. υπαρχουν τα αν αλογικα μερη, υπαρχουν και τα ψηφιακα. Η βαση που θα "τρεξουν" τα παιχνιδια. Παραδεχεσαι οτι υπαρχει; και στη συγκεκριμενη περιπτωση,(εβαλα και δικα μου ενδιαφεροντα μεσα στο ποστ, και το οτι μπορει να γινουν και προσθηκες πανω σε μια τετοια βαση) εβαλα και πηγές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 01:06 PM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 01:06 PM 1 λεπτό πριν, theoMusictech είπε πηγαν τοσοι;;;!!!!! εβαλα και σχολια μεσα δε κρατηθηκα! θελω να καταληξω, οτι μεσα σε καθε συσκευη , ψηφιακη, υπαρχει και, η ψηφιακη βαση αλληλεπιδρασης με το μηχανημα/οργανο. διαφωνεις σε αυτο; στις παιχνιδομηχανες ας πουμε. στο PlayStation. υπαρχουν τα αν αλογικα μερη, υπαρχουν και τα ψηφιακα. Η βαση που θα "τρεξουν" τα παιχνιδια. Παραδεχεσαι οτι υπαρχει; και στη συγκεκριμενη περιπτωση,(εβαλα και δικα μου ενδιαφεροντα μεσα στο ποστ, και το οτι μπορει να γινουν και προσθηκες πανω σε μια τετοια βαση) εβαλα και πηγές. Ε, και? Τι συζητάμε τώρα, αν ο ήλιος βγαίνει το πρωί απ΄την ανατολή? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση