foxxx Δημοσιευμένο χθες στις 08:45 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 08:45 AM 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Αφού το λες εσύ ειδικά, οκ... Επειδή το λέω εγώ σου ξανά λέω πάρε VST να μάθεις και από αυτά κακο δεν θα σου κάνει θα σου ανοίξει τους ορίζοντες σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο χθες στις 08:46 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 08:46 AM Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε τόσο γελοίος και άκυρος που μόνο άτομα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την τεχνολογία/μουσική τεχνολογία τον πιστεύουν. Ισχυρό επιχείρημα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο χθες στις 08:48 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 08:48 AM Μόλις τώρα, foxxx είπε Επειδή το λέω εγώ σου ξανά λέω πάρε VST να μάθεις και από αυτά κακο δεν θα σου κάνει θα σου ανοίξει τους ορίζοντες σου Άσε να τα έχουμε εμείς που δεν έχουμε καμία σχέση με τη μουσική και τη μουσική τεχνολογία, εφόσον πιστεύουμε αυτά που πιστεύουμε. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 08:49 AM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 08:49 AM Εγώ θα γράψω βιβλίο κάποια μέρα, να μου το θυμηθείτε, "Οι απίθανες μαλακίες που έχω διαβάσει τα χρόνια που ήμουν μέλος του ΝΟΙΖ", σε 10 τόμους. Best Seller θα γίνει. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 08:50 AM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 08:50 AM 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ισχυρό επιχείρημα. Πιο ισχυρό δεν υπάρχει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο χθες στις 09:02 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 09:02 AM Πέρα την πλάκα και τον χαβαλε πως και δεν έβαλες στο μάτι το Korg multipoly? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 09:08 AM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 09:08 AM 2 λεπτά πριν, foxxx είπε Πέρα την πλάκα και τον χαβαλε πως και δεν έβαλες στο μάτι το Korg multipoly? Τι να το κάνω? Δεν χρειάζομαι ακόμα ένα VA synth. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο χθες στις 09:37 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 09:37 AM 28 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι να το κάνω? Δεν χρειάζομαι ακόμα ένα VA synth. Σωστό και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο χθες στις 09:59 AM Share Δημοσιευμένο χθες στις 09:59 AM 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Πιο ισχυρό δεν υπάρχει. Είναι παντελώς ανισχυρο και ανυποστατο αλλα πάρτο μου το KOMPLETE και θα πω ότι θέλετε, θα δώσω αν χρειαστεί και άλλους φορώντας κουκούλα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 10:11 AM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 10:11 AM 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε Είναι παντελώς ανισχυρο και ανυποστατο αλλα πάρτο μου το KOMPLETE και θα πω ότι θέλετε, θα δώσω αν χρειαστεί και άλλους φορώντας κουκούλα. Θα στο έπαιρνα, αλλά θέλω να αλλάξω μπαλκονόπορτα. Sorry. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση