Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:16 PM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 10:16 PM 19 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Αφήστε τον άνθρωπο ρε σεις να τα χαρεί. It's okay Manolis, it's okay. «Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με...» 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες 9 ώρες πριν, Waterfall-K είπε It's okay Manolis, it's okay. «Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με...» Τα πήρες όλα εκεί και εμείς δεν έχουμε τίποτα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Τα πήρες όλα εκεί και εμείς δεν έχουμε τίποτα Αφού δεν σε ενδιαφέρει το hardware, τι σκας? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Αφού δεν σε ενδιαφέρει το hardware, τι σκας? Πως δεν με ενδιαφέρει. Το ότι κάνω τη δουλειά μου αλλιώς και έχω άλλες ανάγκες και έφυγα από το hardware γιατί το software μου δίνει άλλες δυνατότητες, δε σημαίνει πως δεν με ενδιαφέρει το hardware, αλλιώς δεν θα το παρακολουθούσα. Μας ενδιαφέρει όλους και όλοι ζηλεύουμε εφόσον μας ενδιαφέρει λίγο η πολύ Ζηλεύω αλλά δεν μνησικακώ, θαυμάζω κιόλας. Δεν πάει έτσι. Εξάλλου είμαι ζηλιάρης γενικώς. Αφού software είναι τα περισσότερα ντυμένα με hardware. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αφού software είναι τα περισσότερα ντυμένα με hardware. Όχι δεν είναι, αλλά μην τα ξαναγράφουμε γιατι πραγματικά βαριέμαι. Όσοι θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να πιστεύετε στον μύθο "VST in the box", αν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Άντε τσέκαρε στις αγγελίες ένα Komplete Kontrol S88 mk2 στα €550. Πρόλαβε το!!!! Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Άντε πάλι πρωινιάτικα πιάσαμε τους μύθους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Όχι δεν είναι, αλλά μην τα ξαναγράφουμε γιατι πραγματικά βαριέμαι. Όσοι θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να πιστεύετε στον μύθο "VST in the box", αν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Άντε τσέκαρε στις αγγελίες ένα Komplete Kontrol S88 mk2 στα €550. Πρόλαβε το!!!! Να μας εξηγήσεις γιατί δεν είναι, να το απομυθοποιήσεις. Θέλω την επόμενη γενιά γιατί θέλω το καλύτερο NKS support για να πιάσουμε και τα συμβατά ARTURIA μέσα, το καλύτερο layout surface για το Studio One και πως δουλεύει με το KONTAKT κατευθείαν και όχι μόνο με το KOMPLETE KONTROL SOFTWARE. Να το ρίξουν λίγο και βλέπουμε. Και μετά θα κοντραριστώ στα ίσια με τον Σιγάλα, θα τον προκαλώ κάθε μέρα στη σύνθεση και στην εκτέλεση. Θα του στέλνω μηνύματα μίσους Stalker του θα γίνω Το 88άρι το καινούργιο είναι τέλειο, λες και φτιάχτηκε για εμένα είναι και αυτό και το software, έτσι το νιώθω. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, cos_dr είπε Να μας εξηγήσεις γιατί δεν είναι, να το απομυθοποιήσεις. Το έχω κάνει ήδη, καμιά 500ρια φορές. Αλλά δεν χρειάζεται κιόλας, ο ισχυρισμός "VST in the box" είναι τόσο γελοίος και άκυρος που μόνο άτομα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την τεχνολογία/μουσική τεχνολογία τον πιστεύουν. In my book κατατάσσονται στην ίδια λίστα με τους flat-earthers, αυτούς που μπερδεύουν/συγχέουν τους όρους polyphony και paraphony στα synths, τους analog freaks, τους οπαδούς της "ανωτερότητας" του ήχου του βινυλίου, τα Moog & Apple fanboys και άλλα παρόμοια φανατικά σούργελα. Προσπερνάμε και πάμε παρακάτω, η ζωή είναι μικρή για να ασχολούμαστε με πυροβολημένους και τεχνολογικά αγράμματους. Επεξεργασμένο πριν 21 ώρες από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες 52 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Όχι δεν είναι, αλλά μην τα ξαναγράφουμε γιατι πραγματικά βαριέμαι. Όσοι θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να πιστεύετε στον μύθο "VST in the box", αν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Μάλλον εσυ δεν θες να βγάλεις τα γράσα από τα μάτια σου αδερφέ και στο λέω πολύ φιλικά οσα πήρες στην ουσία είναι αυτό που κράζεις δεν σου αρέσει ο όρος δεν ξερω αλλά VST in the box πήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Μόλις τώρα, foxxx είπε Μάλλον εσυ δεν θες να βγάλεις τα γράσα από τα μάτια σου αδερφέ και στο λέω πολύ φιλικά οσα πήρες στην ουσία είναι αυτό που κράζεις δεν σου αρέσει ο όρος δεν ξερω αλλά VST in the box πήρες Αφού το λες εσύ ειδικά, οκ... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση