foxxx Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:53 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:53 PM 13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ξέρεις...ήταν το Νο2 στις αμέτρητες synth λίστες που έκανα για αγορά. Την 61 ή την 39-keys version. Το ήθελα κυρίως για το sequencer του. Ώσπου ευτυχώς έπεσα πάνω σε ένα φόρουμ που έγραφαν αγανακτισμένοι χρήστες του ότι το sequencer του είναι για τον Μπέο όταν πρόκειται να οδηγήσει external devices/synths/whatever. Με απλά λόγια, σχεδόν άχρηστο στο να οδηγεί οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή μέσω MIDI. Άγιο είχα... Έχω δει απεριόριστα video με όλα τα mpc να οδηγούν ότι μπορείς να φανταστείς λυπάμαι αλλά δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.......και βασικά πήγαινα για αγορά σε MPC One η MPC Studio II και το είχα ψάξει πολύ κάποια μεμονωμένα περιστατικά ναι έπαιξαν μπάλα αλλά προσπεράστηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:08 PM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:08 PM 17 λεπτά πριν, theoMusictech είπε αυτο λεει τιποτα; Στις περιβόητες synth λίστες που σας έλεγα ότι έφτιαχνα εδώ και κάνα χρόνο, το Waldorf Iridium ήταν μέσα σε πάρα πολλά setups. Έβγαζα το ένα synth, έβαζα το άλλο, ξανάβγαζα κάποιο άλλο και πρόσθετα κάτι άλλο, μπας και χωρέσει τελικά κάπου το Iridium Keyboard και αγοραστεί. Πολύ δύσκολη η απόφαση, αν θα το αγόραζα θα έπρεπε να μην πάρω είτε το Hammond XK4 είτε το Montage M6. Τελικά το άφησα απ'εξω, τα €2,666 που ζητάει η Waldorf είναι εκτός τόπου και χρόνου γι αυτό το -κορυφαίο κατά τα άλλα- synth. Το Iridium Keyboard είναι το μόνο synth που θα ήθελα να προσθέσω στο setup μου, οτιδήποτε άλλο είτε το έχω ήδη, είτε το είχα, είτε δεν με ενδιαφέρει. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:11 PM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:11 PM (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, foxxx είπε λυπάμαι αλλά δεν θα συμφωνήσω μαζί σου Μη το λες σε μένα, στους κατόχους του να το πεις που θελουν να το πετάξουν απ'το παράθυρο. Προφανώς μπερδεύεiς τα MPC με τo MPC Keyboard, δεν είναι το ίδιο. Επεξεργασμένο Τρίτη στις 08:11 PM από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:13 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:13 PM 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Στις περιβόητες synth λίστες που σας έλεγα ότι έφτιαχνα εδώ και κάνα χρόνο, το Waldorf Iridium ήταν μέσα σε πάρα πολλά setups. Έβγαζα το ένα synth, έβαζα το άλλο, ξανάβγαζα κάποιο άλλο και πρόσθετα κάτι άλλο, μπας και χωρέσει τελικά κάπου το Iridium Keyboard και αγοραστεί. Πολύ δύσκολη η απόφαση, αν θα το αγόραζα θα έπρεπε να μην πάρω είτε το Hammond XK4 είτε το Montage M6. Τελικά το άφησα απ'εξω, τα €2,666 που ζητάει η Waldorf είναι εκτός τόπου και χρόνου γι αυτό το -κορυφαίο κατά τα άλλα- synth. Το Iridium Keyboard είναι το μόνο synth που θα ήθελα να προσθέσω στο setup μου, οτιδήποτε άλλο είτε το έχω ήδη, είτε το είχα, είτε δεν με ενδιαφέρει. Μου αρέσει και εμένα πολύ αυτό το και σκεφτόμουν για to core αλλά τελικά δεν χρειάζεται αν το θες πάρε από Arturia το pigments 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:39 PM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:39 PM (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, foxxx είπε Μου αρέσει και εμένα πολύ αυτό το και σκεφτόμουν για to core Πανάκριβο για τα specs που κουβαλάει. Η Waldorf είναι εταιρειάρα με κορυφαία synths, είχα για αρκετά χρόνια το Blofeld Keyboard (πωλείται ακόμα) και το θεωρώ ακόμα ένα από τα πλέον κορυφαία synths της αγοράς και ανεξαρτήτως τιμής. Αλλά τα τελευταία χρόνια πήγε κι αυτή τις τιμές στον Θεό, με τραγικό παράδειγμα το Quantum με τιμή στα €4,900! Ε όχι ρε φίλε, €5Κ για ένα...8φωνικο digital synth δεν τα έδινα ούτε το Tζόκερ να κέρδιζα. H Waldorf έκανε και αυτή τη γνωστή απάτη με τα αναλογικά φίλτρα που κάνουν και άλλες εταιρείες, σου φτιάχνουν ένα digital synth με specs των '80s (πχ 8-voice polyphony & bi-timbrality), σου χώνουν και δυο αναλογικά φίλτρα για ξεκάρφωμα και για να δικαιολογήσουν και καλά τη γελοία πολυφωνία και την τρελά υψηλή τιμή (τα αναλογικά φίλτρα στοιχίζουν στις μέρες μας ψίχουλα) και καθάρισαν, κορόιδα και άσχετοι είναι αμέτρητοι εκεί έξω και έτοιμοι να σκάσουν μια περιουσία σε οποιαδήποτε μαλακία βαφτίζεται hybrid και κουβαλάει αναλογικά φίλτρα. Κρίμα γιατί τα synths της είναι πραγματικά φοβερά, αλλά το δούλεμα που μας ρίχνει τώρα τελευταία δεν καταπίνεται από κάποιους, ιδιαίτερα από αυτούς που ξέρουν την ιστορία της και είχαν στο παρελθόν κάποιο synth της. Αν παρ'όλ'αυτά κέρδιζα αύριο €2,500 στο Τζόκερ, το Iridium Keyboard το χτύπαγα, κι ας ξέρω ότι είναι overpriced. Επεξεργασμένο Τρίτη στις 08:42 PM από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:43 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:43 PM (επεξεργασμένο) πάρτο από την Arturia λέμε pigments Επεξεργασμένο Τρίτη στις 08:43 PM από foxxx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:50 PM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:50 PM 1 λεπτό πριν, foxxx είπε πάρτο από την Arturia λέμε pigments Ρε Bill, ώρες ώρες πραγματικά αναρωτιέμαι, διαβάζει κανείς τι γράφει ο άλλος εδώ μέσα, ή απλά μπαίνει και γράφει αυτό που έχει στο μυαλό του να γράψει και φεύγει? Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, ΔΕΝ με ενδιαφέρουν τα soft synths. 9 (εννιά) χιλιάδες ευρώ έσκασα πριν κάτι μέρες μόνο για hardware synths! Γιατί άραγε? 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:52 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:52 PM Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Ρε Bill, ώρες ώρες πραγματικά αναρωτιέμαι, διαβάζει κανείς τι γράφει ο άλλος εδώ μέσα, ή απλά μπαίνει και γράφει αυτό που έχει στο μυαλό του να γράψει και φεύγει? Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, ΔΕΝ με ενδιαφέρουν τα soft synths. 9 (εννιά) χιλιάδες ευρώ έσκασα πριν κάτι μέρες μόνο για hardware synths! Γιατί άραγε? Το ξέρω...........Ε ήρθε η ώρα να σώσεις την τσέπη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:55 PM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:55 PM 1 λεπτό πριν, foxxx είπε Το ξέρω...........Ε ήρθε η ώρα να σώσεις την τσέπη σου Too late... 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:54 PM Guru Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:54 PM Αφήστε τον άνθρωπο ρε σεις να τα χαρεί. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση