Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Ναι, όσο έχω εκθειάσει κι εγώ τα Moog.image.gif.ce7a1979d10d9ba4265fe73cc87b9e20.gif

Αθάνατο ΝΟΙΖ...😌

Τι λες, το έχω εκθειάσει ενθουσιωδώς το όργανο αυτό, υπάρχουν τα πόστ μου και ιδιαίτερα όλο το concept με το DAW αλλά και το VST. Και για το Layout του, και για τους ήχους του, από το πρώτο Montage που είχα την τιμή και να το δοκιμάσω στο παρελθόν όπως έχω γράψει. Και για το concept με το knob και ποσα πόστ παλαιότερα για όλη τη VST ας το πούμε προσέγγιση αφού πέρασαν πολλά στοιχεία, ακόμα και το ιδιο το superknob και την δρομολόγηση του προγραμματισμού του, από τα πιο σύγχρονα VST και μάλιστα δίνουν και libraries αντίστοιχες. Και παρακολουθώ την αγορά από χόμπι και πάντα αν δεις κάτι παίρνεις μια ιδέα, βλέπεις τι γίνεται. 

Αλλά αυτό που έκαναν, πραγματικά πρέπει να το πληρώσουν κάπως. 🤣

• Like 1
  • Μπερδεύτηκα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

Γιατι ο Γιατρος, μεσα σε τοσες επιλογες, εχει κολλησει με το Montage!!! Δε το δινει λεμε ο ανρθρωπος!!!! Waterfall, το Hydra , θα του το εδινες για ενα Σ.Κ;!!!!!

Ποιος γιατρός λέει δεν δίνει το Montage, και σε ποιον? Και σε ποιον γιατρό να δώσω το Hydra?😳

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Ποιος γιατρός λέει δεν δίνει το Montage, και σε ποιον? Και σε ποιον γιατρό να δώσω το Hydra?😳

///////!!! ο Cos: Doctor!!! το θελει απεγνωσμενα!

Εσυ, δε το δινεις!!!!!

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Με λεει γιατρό , ενώ του έχω εξηγήσει πως είμαι διασώστης., paramedic. Ημουν κιόλας, δεν είμαι πια ενεργός.

Αλλα΄το κάνουν πολύ ,μας λένε έτσι.

Το Hydrasynth μου άρεσε,το είχα παίξει στον Πανο που το έχει, θέλω αυτό με τα 61 να μου πάρετε που έχει ο τρώμε. το DELUXE δεν είπαμε. Αυτο το wavetable.  Είναι ωραίο, έχει καλά presets, μου άρεσαν, τέλεια αίσθηση, πολυ premium, elegant και μυρίζει και ωραία.

Μόλις τώρα, theoMusictech είπε

Εσυ, δε το δινεις!!!!!

Το θέλω για να δοκιμάσω να δω τι γίνεται μην λέει βλακείες αυτός στο βίντεο.

• Like 2

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Με λεει γιατρό , ενώ του έχω εξηγήσει πως είμαι διασώστης., paramedic. Ημουν κιόλας, δεν είμαι πια ενεργός.

Αλλα΄το κάνουν πολύ ,μας λένε έτσι.

Το Hydrasynth μου άρεσε,το είχα παίξει στον Πανο που το έχει, θέλω αυτό με τα 61 να μου πάρετε που έχει ο τρώμε. το DELUXE δεν είπαμε. Αυτο το wavetable.  Είναι ωραίο, έχει καλά presets, μου άρεσαν, τέλεια αίσθηση, πολυ premium, elegant και μυρίζει και ωραία.

Το θέλω για να δοκιμάσω να δω τι γίνεται μην λέει βλακείες αυτός στο βίντεο.

Κως εννοειται δε το παρεξηγεις το Γιατρος ετσι;;;!!! καταλαβαινεις πως τολεω!!!

εγω το λεω και με τη + ιδιοτητα οτι εισαι ο Γιατρος των συνθς!

Μόλις τώρα, theoMusictech είπε

Εσυ, δε το δινεις!!!!!

"Δραχμάς δεν δίδω, Λίρας δεν δίδω, Montage M6 δεν δίδω, synths γενικώς δεν δίδω..."😌

• Like 3

Specs talks, M🐮🐮gs walks

17 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

"Δραχμάς δεν δίδω, Λίρας δεν δίδω, Montage M6 δεν δίδω, synths γενικώς δεν δίδω..."😌

Και καλά κάνεις. Αν και εγώ τα προσέχω πάρα πολύ και τα δικά μου, είμαι πολύ λεπτολόγος στις κινήσεις γι αυτό και τα διατηρώ. Τους φερόμαστε με αγάπη για να μην τα γρατζουνάμε. Και το Triton έχει ένα βαθούλωμα το καημένο από μετάφορα από live στο πορτμπαγκαζ που το είχα σε μαλακή θήκη και δεν τα έβαλα καλά και το πιεσε η βάση και κάποια στιγμή θα το φτιάξω σε έναν.......... πλαστικολόγο. 😃 Είναι στο πλαστικό εκεί στην smart media slot και θα το φτιάξω μια μέρα, τώρα που το είπα, θα ασχοληθώ. Μήπως βρω και κανα ανταλλακτικό γιατί είναι κρίμα.😰

Με είχε αφήσει παλιά να παίξω στο hammond στο live του, που το είχα δοκιμάσει αν θυμάμαι καλά γιατί περνάνε και τα χρόνια και παίζει λανθάνουσα μνήμη και βλέπω και κάτι σειρές στο NETFLIX που τελικά με μπερδεύουν και χάνω την επαφή με τα πραγματικά γεγονότα τελευταία. 😃

Σαν παιδιά του τα έχει. Τυχερός όποιος παίρνει τα μεταχειρισμένα του.

• Like 1

6 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

αυτο λεει τιποτα;

ε, δεν θα λέει, wavetable και αυτό.

Με κάνατε και άνοιξα τα synth τώρα, αντε να προχωρήσω κάτι που γράφω για καμία ωρίτσα και θα φτιάξω και ένα με αμιγώς synth ήχους, ηλεκτρονική μουσική σοβαρό, όχι με ανωριμότατες που κάνω, με εκλεκτούς ήχους, για την παρέα. Θα αναμείξω το V-Synth με κάτι VA της συλλογής KOMPLETE.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου