Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε

Προσωπικά το arpregiator ποτε δεν μου άρεσε..

2. Θα ήθελα ένα Montage ρακ.

Θέλω ενα workstation και φτηνότερο του modx, στα κιλά του modx7, με την παλέτα της Kurzweil, το workflow της Roland. Στα 7 κιλά .

Αξιόπιστο.

Με αναθέσεις knobs για τα pluginia

Και faders volune για τουλάχιστον 4 κανάλια .

Χωρίς να πρέπει να κάνω από πίσω 4-6 έξτρα συνδέσεις. Ένα sustain pedal.

Mονο custom 😂

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε

Το όργανο είναι κατά 350-450€ ακριβότερο. Λογικό . Βάσει πληθωρισμού και vst εφαρμογών που παρέχει.

Τώρα το θέμα του midi implementation που έχει γίνει εκτενής αναφορά είναι κάτι που το καταπίνεις. 

Το φτιάξουν, το διορθώσουν, είτε κάνουν τίποτα από τα παραπάνω.

Ξεχάστε συνήθειες λόγω εμπειρίας σε παλιοτερ μηχανήματα.

Σε τέτοια εμπειρία και ηλικία των μελών εδώ μέσα τέτοιες συζητήσεις πρέπει να λύνονται στο pitch φυτίλι.

Δεν μπορώ να το δεχτώ ρε συ. Τι να πω. Εντάξει, τέλος. Κρίμα. Εδώ πρωτοπόρησε δίνοντας και το VST, είναι η επιτομή του DAW Ιntegratiοn το όργανο, γίνεται όνειρο του κάθε συνθέτη γι αυτό και μόνο για εμένα και το έχω αναφέρει τριάντα χιλιάδες φορές για να μη λέω τα ίδια πόσο με ενθουσίασε αυτό και πλέον έδωσε στο sound editing ενός τέτοιου οργάνου άλλη διάσταση με την αμφίδρομη επικοινωνία και να έχεις το Sound Engine μαζί σου στο λάπτοπ σου, στο surface σου, στο MAC σου πως τα λέτε και να φτιάχνεις ήχους και κολλήσαμε στην αλφάβητο, που με κίνδυνο να γίνω κουραστικός είναι βασικό αυτό για το δικό μου workflow, δηλαδή με χτυπάει προσωπικά και εμένα και ξέρω πως πολλοί έτσι έχουν σκοπο να δουλέψουν στη σύνθεση, όπως είπες και εσύ, εν έτει 2024.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

4 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Δεν ξέρω πραγματικά. Πραγματικά εύχομαι να κάνει λάθος τουλάχιστο να μπουμε να βρίσουμε αυτόν 🤣

Αν είχα το όργανο τώρα θα το έβλεπα, δυστυχώς δεν έχω τόσα λεφτά να δώσω τώρα, δε γίνεται.😰 Είναι πολλά ρε παιδιά € 4000 ευρώ, έχω ένα οικοπεδάκι εκεί που το πληρώνω κιόλας αλλά το λυπάμαι να πήγαινα να το σκοτώσω να πα΄ρω εκεί ΄πολλά τέτοια πράγματα να ηρεμήσω. 😃Ας μου δώσετε ένα να το δοκιμάσω ρε παιδιά.

Αν ζητουσες απο τον Waterfall, να σου το δανεισει,,, οχι για πολυ,,, για λιγο!!!!!

δε θα ειχε αντιρρηση νομιζω!!!!!!!!!! ε;;;!!!!!!!!!!

• Χαχα 3

Μόλις τώρα, theoMusictech είπε

Αν ζητουσες απο τον Waterfall, να σου το δανεισει,,, οχι για πολυ,,, για λιγο!!!!!

δε θα ειχε αντιρρηση νομιζω!!!!!!!!!! ε;;;!!!!!!!!!!

Να συνευρεθούν είναι αδύνατο;

3 λεπτά πριν, foxxx είπε

Mονο custom 😂

Κλάμα η κατάσταση 

• Χαχα 1

www.sonicspace.gr

Άκου Κώστα.

Παίρνουμε το μοντάζ μαζι. Από πτόμαν. Του γμμ τα πρεκια για είκοσι μέρες.

Μετά τους στέλνουνε μέιλ ότι δεν μας αρέσει και σας το στέλνουμε πίσω. Παίρνουμε τα λεφτά πίσω. Κρατάω 200€ έξτρα για την ιδέα.

Επεξεργασμένο από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε
  • Like 1
  • Χαχα 2

www.sonicspace.gr

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Δεν μπορώ να το δεχτώ ρε συ. Τι να πω. Εντάξει, τέλος. Κρίμα. Εδώ πρωτοπόρησε δίνοντας και το VST, είναι η επιτομή του DAW Ιntegratiοn το όργανο, γίνεται όνειρο του κάθε συνθέτη γι αυτό και μόνο για εμένα και το έχω αναφέρει τριάντα χιλιάδες φορές για να μη λέω τα ίδια πόσο με ενθουσίασε αυτό και πλέον έδωσε στο sound editing ενός τέτοιου οργάνου άλλη διάσταση με την αμφίδρομη επικοινωνία και να έχεις το Sound Engine μαζί σου στο λάπτοπ σου, στο surface σου, στο MAC σου πως τα λέτε και να φτιάχνεις ήχους και κολλήσαμε στην αλφάβητο, που με κίνδυνο να γίνω κουραστικός είναι βασικό αυτό για το δικό μου workflow, δηλαδή με χτυπάει προσωπικά και εμένα και ξέρω πως πολλοί έτσι έχουν σκοπο να δουλέψουν στη σύνθεση, όπως είπες και εσύ, εν έτει 2024.

Τα είπαμε πάμε Roland Fantom ex η πιο οικονομικά  aka mpc key 61 και παίξε με το arrpegio όσο θες 😎

2 λεπτά πριν, foxxx είπε

Τα είπαμε πάμε Roland Fantom ex η πιο οικονομικά  aka mpc key 61 και παίξε με το arrpegio όσο θες 😎

Και το μικρότερο της ακαι το κάνει αυτό. Καινούριο.

• Like 1

www.sonicspace.gr

25 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Κρίμα πραγματικά για το όργανο που και εγώ το έχω κατά τα άλλα εκθειάσει

Ναι, όσο έχω εκθειάσει κι εγώ τα Moog.image.gif.ce7a1979d10d9ba4265fe73cc87b9e20.gif

Αθάνατο ΝΟΙΖ...😌

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε

Και το μικρότερο της ακαι το κάνει αυτό. Καινούριο.

τρομερό και αυτό αλλά έχω native maschine studio και Maschine Jam με Komplete M32 έτσι δεν ήθελα να μπλέξω έχω επένδυση εκεί έχω και όλο το Komplete ultimate αλλά θα το ήθελα τρελό εργαλείο.....

• Like 1

Τεράστια η αγορά.

Τα πάντα έχει.

Καινούρια, συλλεκτικά, μεταχειρισμένα.

Τόση μεγάλη αγορά και τεχνολογικά αναπτυγμένη δεν είχαμε ποτέ.

Άντε μην σας βάλω κανένα διαγωνισμό σύνθεσης με 16 midi κανάλια και μονάδα ήχου ένα roland sc55.

Ο νικητής θα κερδίσει αλλά 16 κανάλια δώρο 

Επεξεργασμένο από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε
  • Like 2
  • Χαχα 1

www.sonicspace.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου