cos_dr Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:18 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:18 PM 10 λεπτά πριν, theoMusictech είπε , λειτουργιες που παλιοτερα θεωρουταν δεδομενες. Για'μενα, το εξοργιστικο δεν ειναι οτι , δεν υπαρχουν πλεων καποιες λειτουργιες που υπηρχαν, και που μπορει να προστεθουν αργοτερα, αφου εφυγαν πριν και υπηρχαν παλια !!!!!!!!!! (Microsoft joined to the forum)!!!!!!!!!! Οι συγκεκριμένες αλλαγές στο midi implementation ακριβώς επειδή είναι αλλαγές και είναι πρωτοφανείς για τις δεδομένες ανάγκες αυτών που παίρνουν τέτοια όργανα και τις θεωρούν στανταρ ακριβώς όπως ειπώθηκε από το 1990, αποκλείοντας την ανάγκη για εξτρά εξοπλισμό δρομολόγησης, είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ. Αυτό με τον arpeggiator με άφησε ΧΑΖΟ, δεν είναι δυνατόν να το έχουν βγάλει και να μην μπορείς να εκπέμψεις τις νότες του. Δηλώνω πάλι ΕΞΑΛΛΟΣ και ευτυχώς που δεν είμαι κάτοχος γιατί τώρα θα διαπραγματευόμουν με τον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας για να παραδοθώ αφού θα τους είχα καθαρίσει και θα είχα ταμπουρωθεί στο εξοχικό. Δεν τα παίρνω ψύχραιμα αυτά. Κρίμα πραγματικά για το όργανο που και εγώ το έχω κατά τα άλλα εκθειάσει και είχα εκθειάσει και παλαιότερα την πρωτοπορία θα έλεγα της Yamaha και στο DAW integration που έχει ξεκινήσει πάνω από 15 χρόνια τώρα και αναγκάζει και τις άλλες να ακολουθήσουν και τώρα πυροβολεί τα πόδια της χωρίς καν εξήγηση, θέλω να δω τι γράφουν στα forum οι χρήστες γι αυτό πραγματικά και θα μπω να γράψω κι εγώ, μάλιστα θα τραβήξω και μια από τις φωτο του waterfall και θα το παίξω registered user, θα δω μηπως κάνω και καμια φωτό με τον φίλο τον Μάκη με το photoshop ότι το έχω και καλά. Έφτασα μέχρι εκεί δε το βίντεο, δεν είδα παρα κάτω μην πάθω κανα εγκεφαλικό απόψε και δω και τίποτε άλλο κουλό. Πραγματικά, κρίμα για το όργανο. Κρίμα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:21 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:21 PM (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Οι συγκεκριμένες αλλαγές στο midi implementation ακριβώς επειδή είναι αλλαγές και είναι πρωτοφανείς για τις δεδομένες ανάγκες αυτών που παίρνουν τέτοια όργανα και τις θεωρούν στανταρ ακριβώς όπως ειπώθηκε από το 1990, αποκλείοντας την ανάγκη για εξτρά εξοπλισμό δρομολόγησης, είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ. Αυτό με τον arpeggiator με άφησε ΧΑΖΟ, δεν είναι δυνατόν να το έχουν βγάλει και να μην μπορείς να εκπέμψεις τις νότες του. Δηλώνω πάλι ΕΞΑΛΛΟΣ και ευτυχώς που δεν είμαι κάτοχος γιατί τώρα θα διαπραγματευόμουν με τον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας για να παραδοθώ αφού θα τους είχα καθαρίσει και θα είχα ταμπουρωθεί στο εξοχικό. Δεν τα παίρνω ψύχραιμα αυτά. Κρίμα πραγματικά για το όργανο που και εγώ το έχω κατά τα άλλα εκθειάσει και είχα εκθειάσει και παλαιότερα την πρωτοπορία θα έλεγα της Yamaha και στο DAW integration που έχει ξεκινήσει πάνω από 15 χρόνια τώρα και αναγκάζει και τις άλλες να ακολουθήσουν και τώρα πυροβολεί τα πόδια της χωρίς καν εξήγηση, θέλω να δω τι γράφουν στα forum οι χρήστες γι αυτό πραγματικά και θα μπω να γράψω κι εγώ, μάλιστα θα τραβήξω και μια από τις φωτο του waterfall και θα το παίξω registered user, θα δω μηπως κάνω και καμια φωτό με τον φίλο τον Μάκη με το photoshop ότι το έχω και καλά. Έφτασα μέχρι εκεί δε το βίντεο, δεν είδα παρα κάτω μην πάθω κανα εγκεφαλικό απόψε και δω και τίποτε άλλο κουλό. Πραγματικά, κρίμα για το όργανο. Κρίμα. Ε καλά βρε Κώστα. Δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. 3850€ μην τα μαζέψεις καν. Μάζεψε τα μισά και πάρε με ένα τηλέφωνο. Έχω μιλήσει με Μπούκερ. Θα σε βάλω γκουρού σε άλλο φόρουμ. Επεξεργασμένο Τρίτη στις 06:23 PM από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 2 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:22 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:22 PM 11 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Που το είδες αυτό? Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στο δεύτερο σκέλος της πρότασης σου. Η τιμή του Montage 6 ήταν στα €3,500 στην Ελλάδα. Η τιμή του Montage M6 είναι στα €3,850, σιγά τη διαφορά δηλαδή. Το Μ μοντέλο δεν είναι μια απλή αναβάθμιση του πρώτου Montage, είναι ένα πολύ διαφορετικό synth στον soft και hardware τομέα. Λιγοτερα μενου,,, σε βασικες παραμετρους;;; απο αυτα που βγαινουν απο κατοχους τους. Δεν εχει τυχει καν να ακουμπησω το οργανο!!!!! ειχα την εντυπωση οτι ηταν φθηνοτερο το Μονταζ 1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:24 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:24 PM Φίλε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; Τι βγαίνουν; Ποιες παραμέτρους.. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:27 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:27 PM 8 λεπτά πριν, cos_dr είπε Οι συγκεκριμένες αλλαγές στο midi implementation ακριβώς επειδή είναι αλλαγές και είναι πρωτοφανείς για τις δεδομένες ανάγκες αυτών που παίρνουν τέτοια όργανα και τις θεωρούν στανταρ ακριβώς όπως ειπώθηκε από το 1990, αποκλείοντας την ανάγκη για εξτρά εξοπλισμό δρομολόγησης, είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ. Αυτό με τον arpeggiator με άφησε ΧΑΖΟ, δεν είναι δυνατόν να το έχουν βγάλει και να μην μπορείς να εκπέμψεις τις νότες του. Δηλώνω πάλι ΕΞΑΛΛΟΣ και ευτυχώς που δεν είμαι κάτοχος γιατί τώρα θα διαπραγματευόμουν με τον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας για να παραδοθώ αφού θα τους είχα καθαρίσει και θα είχα ταμπουρωθεί στο εξοχικό. Δεν τα παίρνω ψύχραιμα αυτά. Κρίμα πραγματικά για το όργανο που και εγώ το έχω κατά τα άλλα εκθειάσει και είχα εκθειάσει και παλαιότερα την πρωτοπορία θα έλεγα της Yamaha και στο DAW integration που έχει ξεκινήσει πάνω από 15 χρόνια τώρα και αναγκάζει και τις άλλες να ακολουθήσουν και τώρα πυροβολεί τα πόδια της χωρίς καν εξήγηση, θέλω να δω τι γράφουν στα forum οι χρήστες γι αυτό πραγματικά και θα μπω να γράψω κι εγώ, μάλιστα θα τραβήξω και μια από τις φωτο του waterfall και θα το παίξω registered user, θα δω μηπως κάνω και καμια φωτό με τον φίλο τον Μάκη με το photoshop ότι το έχω και καλά. Έφτασα μέχρι εκεί δε το βίντεο, δεν είδα παρα κάτω μην πάθω κανα εγκεφαλικό απόψε και δω και τίποτε άλλο κουλό. Πραγματικά, κρίμα για το όργανο. Κρίμα. βρε οπως ειπε κι ενας συμφορουμητης παραπανω, μηπως κανει κατι λαθος ο Αμερικανος;!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:27 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:27 PM 18 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Πάλι ο ίδιος. Μήπως δεν κάνει κάτι αυτός σωστά; Τι στο καλό; έκαναν downgrade ? Δεν νομίζω γιατί το βλέπω και στα μενού. Και φαίνεται και η σύγκριση με το παλιό Montage που σε όλα τα midi mode είναι μια χαρά. Μα είναι δυνατόν να διέκοψαν επίτηδες το note transmission του arpeggiator? Δεν υπάρχουν αυτά. Τουλάχιστο αν ήταν ανάγκη να πάρω, τώρα ξέρω πως θα πάρω το MONTAGE το προηγούμενο γιατί μιλάμε θα τα είχα σπάσει όλα εδώ μέσα, δε θα μπορούσα να δουλέψω. Τώρα, σκέφτομαι πόσες φορες και από το Triton και κυρίως από το V-Synth έχω οδηγήσει τα VST γράφοντας δικά μου arpeggios ιδιαίτερα με το δεύτερο από τον υπέροχο arpeggiator-step sequencer combo για να προχωράω και γρήγορα π.χ. γράφω την μπασογραμμή και μετά την αναπαράγω στο VST για να αλλάζω και τονικότητα στο progression μου εύκολα και γρήγορα και γίνεται transmission και όλων των άλλων midi πληροφοριών κατά το παίξιμο και πολλές φορές οδηγώ τα VST έτσι για να ψάξω ήχους. Με το Montage αυτό το καινούργιο θα άκουγα κάναν καλό arpeggiator pattern που θα γούσταρα, θα πήγαινα να το χρησιμοποιήσω στα VST και δεν θα μπορούσα απευθείας. Τουλάχιστο ελπίζω να τον γράφει στον δικό του Sequencer και να το έστελνα σαν midi file εστω, ως workaround γιατί άμα δεν το κάνει ούτε αυτό, τον παίζει μόνο αναπαραγωγή, θα το έβαφα μπλέ και θα το πέταγα στη θάλασσα. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:27 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:27 PM (επεξεργασμένο) Το όργανο είναι κατά 350-450€ ακριβότερο. Λογικό . Βάσει πληθωρισμού και vst εφαρμογών που παρέχει. Τώρα το θέμα του midi implementation που έχει γίνει εκτενής αναφορά είναι κάτι που το καταπίνεις. Το φτιάξουν, το διορθώσουν, είτε κάνουν τίποτα από τα παραπάνω. Ξεχάστε συνήθειες λόγω εμπειρίας σε παλιότερα μηχανήματα. Σε τέτοια εμπειρία και ηλικία των μελών εδώ μέσα τέτοιες συζητήσεις πρέπει να λύνονται στο pitch φυτίλι. Επεξεργασμένο Τρίτη στις 06:34 PM από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:30 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:30 PM Μόλις τώρα, theoMusictech είπε βρε οπως ειπε κι ενας συμφορουμητης παραπανω, μηπως κανει κατι λαθος ο Αμερικανος;!!!!! Δεν ξέρω πραγματικά. Πραγματικά εύχομαι να κάνει λάθος τουλάχιστο να μπουμε να βρίσουμε αυτόν Αν είχα το όργανο τώρα θα το έβλεπα, δυστυχώς δεν έχω τόσα λεφτά να δώσω τώρα, δε γίνεται. Είναι πολλά ρε παιδιά € 4000 ευρώ, έχω ένα οικοπεδάκι εκεί που το πληρώνω κιόλας αλλά το λυπάμαι να πήγαινα να το σκοτώσω να πα΄ρω εκεί ΄πολλά τέτοια πράγματα να ηρεμήσω. Ας μου δώσετε ένα να το δοκιμάσω ρε παιδιά. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:31 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:31 PM (επεξεργασμένο) Προσωπικά το arpregiator ποτε δεν μου άρεσε.. 2. Θα ήθελα ένα Montage ρακ. Θέλω ενα workstation και φτηνότερο του modx, στα κιλά του modx7, με την παλέτα της Kurzweil, το workflow της Roland. Στα 7 κιλά . Αξιόπιστο. Με αναθέσεις knobs για τα pluginia Και faders volune για τουλάχιστον 4 κανάλια . Χωρίς να πρέπει να κάνω από πίσω 4-6 έξτρα συνδέσεις. Ένα sustain pedal. Με βλέπω με μεταχειρισμένο integra και το μιδικιβορδ Επεξεργασμένο Τρίτη στις 06:33 PM από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 3 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:33 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:33 PM 7 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Φίλε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; Τι βγαίνουν; Ποιες παραμέτρους.. στο κομματι του Midi++, πχ, και ολο και κ ατι,,, δεν υπαρχει στο καινουριο, ειχα δει κι αλλα βιντεακια παλιοτερα!!! τουλαχιστον ας ει ναι για καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση