Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο Τρίτη στις 12:11 AM Guru Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 12:11 AM 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ε, αυτό δεν κάνει και τώρα? 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ο σκοπός -για μερικούς- είναι να ακούνε και την internal engine στο, πχ, MIDI Ch.1, και το εξωτερικό synth που οδηγούν στο ίδιο κανάλι. Ακριβώς. Με διαφορετικά PC - Bank Select - Range - Pan - Volume κλπ. Επίσης, να μπορείς να αλλάξεις άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, από Internal σε External σε Both. Όπως ακριβώς κάνει το Fantom και όπως λέει αυτός έκανε το απλό Montage και modx αν τα λέω καλά. 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αυτό τώρα δεν γίνεται απ'ότι λέει στο βίντεο, ή το Montage θα ακούς ή το external synth. Κακώς. Για τα σημερινά (και όχι μόνο) δεδομένα είναι... Problem... Θες παραπάνω parts για να κάνεις δουλειά. Αλλά όπως είπα, κάποιος που έχει δουλέψει πολύ προηγούμενα θα βρεί κάποια λύση. Το θέμα όμως είναι γιατι;;; 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Θα το δουν φαντάζομαι και θα το διορθώσουν σε κάποια αναβάθμιση. Σίγουρα γιατί κάποιοι μάλλον θα τους κράξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 12:17 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 12:17 AM 3 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Το θέμα όμως είναι γιατι;;; Shit happens ακόμα και στις καλύτερες synth οικογένειες. Θα το φτιάξουν πιστεύω σύντομα. Πες μου τώρα μια και είσαι εδώ, πότε βγαίνει το νέο Fantom? Και μη μου πεις ότι δεν ξέρεις... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο Τρίτη στις 12:21 AM Guru Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 12:21 AM 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Και μη μου πεις ότι δεν ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 12:26 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 12:26 AM 3 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Λοιπόν? Τα Χριστούγεννα? Το Πάσχα? Το καλοκαίρι? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 12:37 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 12:37 AM Καλά.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:18 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:18 AM "Ακούς εκεί να υπήρχε κανονικά και τώρα να έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η επιλογή. Δεν είμαστε με τα καλά μας! Και να μην έχουν κάνει κάτι! Έχουν βουίξει τα social media, έχουν πάρει φωτιά τα φόρουμ. Και τι κάνουν? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ! Στη version 2 του λειτουργικού και δεν το έχει δει κανένας? Άντε τώρα! Και μην νομίζουν πως τους φοβόμαστε, θα τα πούμε όλα και ας μας παίρνουν και μας λένε να πάψουμε να ασχολούμαστε! Όπως τότε με την υπόθεση της Πάτρας! Εμείς θα τα πούμε όλα και θα βγάλουμε άκρη στο τέλος να το θυμάστε γιατί αναζητούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ! " Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:43 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 06:43 AM Κριμα.... Και θα το επαιρνα τη μαυρη Παρασκευή.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:11 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:11 AM 25 λεπτά πριν, sultan of string είπε Κριμα.... Και θα το επαιρνα τη μαυρη Παρασκευή.... Και να'σουν μόνο εσύ. Όλο το φόρουμ ήταν έτοιμο να το αγοράσει... Α, και μια και σε βρήκα εδώ, η τιμή του XK4 έπεσε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:17 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:17 AM Μόλις τώρα, sultan of string είπε Κριμα.... Και θα το επαιρνα τη μαυρη Παρασκευή.... Το χαντάκωσαν το όργανο. Αυτό με το note cut off μου θυμίζει μια κατάσταση που είχα ζήσει πριν πολλά χρόνια που αποφάσισα να βάλω το M-Audio κάτω από το Triton και να παίζω με αυτό τους αντίστοιχους ήχους μέσω Triton, το πιάνο κυρίως. Το είχα συνδέσει μέσω της MIDI OUT (din) θύρας στο live, δεν το είχα δοκιμάσει, το θεωρούσα δεδομένο και εκεί που έπαιζα μου κόβονταν ξαφνικά οι νότες. Άλλαζα ήχο αν θυμάμαι καλά και το ξαναγύριζα, έπαιζε λίγο και μου τις ξαναέκοβε, σαν να νέκρωνε το M-AUDIO, δεν έστελνε τίποτα. Με τα πολλά ανακαλύπτω από τα fora πως οι συγκεκριμένες παρτίδες έχουν πρόβλημα και δε διορθωνόταν με firmware update, ήταν ένα chip που δυσλειτουργούσε στον εσωτερικό controller και σου έστελναν αν επικοινωνούσες μαζί τους το ανταλλακτικό και οδηγίες να το βάλεις. Δεν ασχολήθηκα γιατί μέσω USB δουλεύει κανονικά απλά σπάστηκα τότε γιατί με βόλευε γιατί ήταν ελαφρύ να το παίρνω μαζί μου για δευτερο clavie. Είχα κάνει και post παλιά to θυμάμαι, το βρήκα Είχα εξοργιστεί Και δικαίως. Και είχα δώσει μόνο 80 ευρώ. Δε θέλω να σκέφτομαι όπως είπα γιατί με ξέρω πως κάνω αν είχα δώσει 4000 ευρώ και καθόμουν στο σπίτι να γράφω με το Montage στο DAW μου, χαρούμενος και να έβλεπα πως δεν μπορώ (με τον τρόπο που τυγχάνει να γράφω προσωπικά σχεδόν καθημερινά. Πόσες φορές γράφω κάτι με τον ήχο του hardware synth μου και το καταγράφω και σε midi παράλληλα γιατί ενδεχομένως να θέλω στην πορεία να αλλάξω ήχο και να χρησιμοποιήσω ήχο από άλλο synth, γιατί βρήκα κάτι πολύ ταιριαστό. Για την ενορχήστρωση με πολλά όργανα και συνδυασμό οργάνων λειτουργώντας το ως master keyboard δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, απλά. Είναι στην περίπτωση αυτή, τεράστιο πρόβλημα. Ό άλλος θα καίγεται να παραδώσει δουλειά, να ετοιμάσει το demo, να... να .... να...... να ετοιμάσει την ενορχήστρωση. Τι συζητάμε τώρα. Είναι πραγματικά πρωτοφανές και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά θα έλεγα για κάτι που προφανώς φτιάχνεται πάρα πολύ εύκολα. Μπορεί βέβαια και να έχει φτιαχτεί αλλά τώρα θέλω να το ψάξω κι εγώ εκτενέστερα γιατί με στεναχώρησε το θέμα και ας μην είμαι κάτοχος. Είναι πραγματικά κρίμα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:26 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:26 AM Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση