Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 10:50 PM Guru Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 10:50 PM Ήρεμα. Μπορεί να το έχουν διορθώσει ήδη. Επίσης, μπορεί αυτός στο βίντεο να φοράει παλαιότερο λειτουργικό. Όπως και να έχει δεν θα το αφήσουν έτσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 10:52 PM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 10:52 PM 1 λεπτό πριν, Μανώλης Χναράκης είπε από τη δεκαετία του 90 Ο Waterfall το υποβαθμίζει. Εγώ τι να πω, τα έχω χαμένα πραγματικά. Δεν έχει λογική να έχουν κάνει τέτοιο λάθος. Και πραγματικά θα μου εμπόδιζε το workflow. Εγώ θέλω να γράφω σε midi την εκτέλεση μου και από το hardware synth και μετά αφού την επιμεληθώ για να μπορώ να αλλάξω κάτι στην πορεία της σύνθεσης, να προσθέσω περισσότερο modulation. η και να αφαιρέσω, να προσθέσω effects, να γυρίσω τα knobs που και να γράφω σε δευτερο χρόνο πάνω στο παιξιμο τα διάφορα CC και στο τέλος θα κάνω εγγραφή το audio με playback από το midi. Για να πετύχω το τέλειο και να μην αγχώνομαι και με την εκτέλεση. Να γράψω την ιδεα .Και δε θα μπορούσα αυτή τη φορά διότι αν το έστελνα midi out το κανάλι θα έχανα το local Και θα έψαχνα να βρω τη ρυθμιση και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ, ΤΗ ΒΓΑΛΑΝΕ Τι να πω, πραγματικά δεν ήθελα να δω αυτό το βιντεο, εκνευρίστηκα σαν να το είχα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 10:53 PM Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 10:53 PM 2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Ήρεμα. Μπορεί να το έχουν διορθώσει ήδη. Επίσης, μπορεί αυτός στο βίντεο να φοράει παλαιότερο λειτουργικό. Όπως και να έχει δεν θα το αφήσουν έτσι. Μακάρι και αν υπάρχει η πληροφορία να τη βάλουμε. Παω για ύπνο και θα το ρωτήσουμε αυριο, να το μάθουμε. Αν το έφτιαξαν. Και εγώ ειμαι σίγουρος πως θα το φτιάξουν, απλά δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί, είναι ακατανόητο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:13 PM Guru Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:13 PM @cos_dr Κοίτα στο παρακάτω link: https://europe.yamaha.com/en/support/updates/montagem_os_updater.html αναφέρει... V2.00 to V2.01 Fixed problems; Fixed a problem in which the instrument would freeze during subsequent keyboard playing after keys were released while the generated sound was being delayed if the Key On Delay Time Length or Key On Delay Note Length was set to a value other than 0 for an AWM2 part. Fixed other minor problems. ◄ εδώ μπορεί να υπάρχει η συγκεκριμένη διόρθωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:16 PM OP Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:16 PM O Cos τη στιγμή που μπαίνει στο φόρουμ της Yamaha Synths και αφήνει το βίντεο με το MIDI πρόβλημα του Montage M. Προειδοποιούμε ότι το βίντεο περιέχει σκληρές σκηνές. 1 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:25 PM Guru Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:25 PM Τώρα που το είδα..... και έτσι όπως είναι δεν έχω πρόβλημα. Θα το μεταχειριστώ κι εγώ σαν να είναι προηγούμενης γενιάς των Fantom, όπως για παράδειγμα τα XP. No problem. Ο παλιός είναι αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:29 PM OP Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:29 PM Τι θα κάνεις δηλαδή? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:46 PM Guru Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:46 PM 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι θα κάνεις δηλαδή? Κάθε part του performance θα έχει ανεξάρτητο control. Για παράδειγμα το part 1 internal το part 2 external και λοιπά, όλα με διαφορετικά PC volumes και φυσικά με διαφορετικά active ON/OFF. Άλλωστε performances (user live sets) έχει μπόλικα γι'αυτό τον σκοπό και όχι μόνο. Αυτό θα έκανα. Απλά αυτός ο τρόπος σε πάει πολλά χρόνια πίσω (20+). Αλλά καλύτερα ένα προηγούμενο Montage εάν η επικοινωνία σου είναι και με άλλα must όργανα και θέλεις να βασιστείς πάνω σε αυτή τη λειτουργία, κυρίως για live. Διαφορετικά ελέγχεις το montage από ένα fantom, οποιοδήποτε fantom που αυτά τα κάνεις για πλάκα συν του ότι τα βλέπεις και επίσης τα ανοιγοκλείνεις real time δίχως πολλά πολλά. Όπως βολεύει τον καθένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:50 PM Guru Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:50 PM Μου κάνει πάντως φοβερή εντύπωση που ενώ υπήρχε (κατά τα λεγόμενα) αυτή η λειτουργία στο προηγούμενο απλό montage δεν υπάρχει στο νέο montage m. Τουλάχιστον όπως κάπου διάβασα πιό πάνω ή στο βίντεο. Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά; Περίεργα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:56 PM OP Share Δημοσιευμένο Δευτέρα στις 11:56 PM 4 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Κάθε part του performance θα έχει ανεξάρτητο control. Για παράδειγμα το part 1 internal το part 2 external και λοιπά, όλα με διαφορετικά PC volumes και φυσικά με διαφορετικά active ON/OFF. Ε, αυτό δεν κάνει και τώρα? Ο σκοπός -για μερικούς- είναι να ακούνε και την internal engine στο, πχ, MIDI Ch.1, και το εξωτερικό synth που οδηγούν στο ίδιο κανάλι. Αυτό τώρα δεν γίνεται απ'ότι λέει στο βίντεο, ή το Montage θα ακούς ή το external synth. Στο original Montage και στα MODX/MODX+ δεν ξέρω αν γίνεται διαφορετικά, δεν χρησιμοποίησα ποτέ το MODX μου με MIDI. Θα το δουν φαντάζομαι και θα το διορθώσουν σε κάποια αναβάθμιση. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση