cos_dr Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) O Scott ο φίλος μας λέει στο φρέσκο του βίντεο για το sidechain του μπάσου στην μπότα και το Montage, μια χρήσιμη λειτουργία/"παλιό κόλπο" που μας δείχνει πως δουλεύει και πως ρυθμίζεται στο συγκεκριμένο όργανο. Αν και αυτά τα έχει πει ο Σιγάλας για το όργανο χρόνια πριν Επεξεργασμένο 20 Αυγούστου από cos_dr 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 3 ώρες πριν, cos_dr είπε Βλέπω παρακολουθείς τον Scotty ανελλιπώς. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Βλέπω παρακολουθείς τον Scotty ανελλιπώς. τα πάντα παρακολουθώ σε μουσική τεχνολογία, games και computers. ΄Όλες τις εξελίξεις, όλες τις τοποθετήσεις, όλες τις απόψης. Η μελέτη, η σύγκριση, η γνώση της αγοράς, των εξελίξεων κλπ. με κάνουν συνέχεια καλύτερο, με βελτιώνουν. Αυτός είναι ο μοντέρνος τρόπος μελέτης της ιστορίας της μουσικής. Παλιά στα ωδεία έτσι διαβάζαμε. Το βιβλίο της θεωρίας της μουσικής αλλά και της ιστορίας της μουσικής για την κατανόηση των τρόπων, των ειδών της μουσικής και πως αυτά προέκυψαν. Τώρα πλέον διαβάζουμε ιντερνετικά. Ναι, παίζει και σκάρτη, υπερβολική ή άχρηστη πληροφορία, αλλά υπάρχουν και πολλά να πάρεις. θα τον παρακολουθώ. Εξάλλου επειδή είμαι από τη φύση μου ανταγωνιστικός, τους βλέπω σαν φίλους και συναδέλφους, συνοδοιπόρους θα έλεγα, αλλά και σαν εχθρούς που πρέπει να νικήσω, να είμαι καλύτερος από αυτούς και τον εχθρό πρέπει να τον μελετάς. Για να τον μάθεις, να δεις τις αδυναμίες του και έτσι θα τον χτυπήσεις εκεί που πάσχει και πονάει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου OP Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε τα πάντα παρακολουθώ σε μουσική τεχνολογία, games και computers. ΄Όλες τις εξελίξεις, όλες τις τοποθετήσεις, όλες τις απόψης. Η μελέτη, η σύγκριση, η γνώση της αγοράς, των εξελίξεων κλπ. με κάνουν συνέχεια καλύτερο, με βελτιώνουν. Αυτός είναι ο μοντέρνος τρόπος μελέτης της ιστορίας της μουσικής. Παλιά στα ωδεία έτσι διαβάζαμε. Το βιβλίο της θεωρίας της μουσικής αλλά και της ιστορίας της μουσικής για την κατανόηση των τρόπων, των ειδών της μουσικής και πως αυτά προέκυψαν. Τώρα πλέον διαβάζουμε ιντερνετικά. Ναι, παίζει και σκάρτη, υπερβολική ή άχρηστη πληροφορία, αλλά υπάρχουν και πολλά να πάρεις. θα τον παρακολουθώ. Εξάλλου επειδή είμαι από τη φύση μου ανταγωνιστικός, τους βλέπω σαν φίλους και συναδέλφους, συνοδοιπόρους θα έλεγα, αλλά και σαν εχθρούς που πρέπει να νικήσω, να είμαι καλύτερος από αυτούς και τον εχθρό πρέπει να τον μελετάς. Για να τον μάθεις, να δεις τις αδυναμίες του και έτσι θα τον χτυπήσεις εκεί που πάσχει και πονάει. Μπορούσες να απαντήσεις απλά "Ναι, τον παρακολουθώ". Μη χαλάς τζάμπα το μελάνι σου... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Μπορούσες να απαντήσεις απλά "Ναι, τον παρακολουθώ". Μη χαλάς τζάμπα το μελάνι σου... Όχι, θέλω να είμαι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου Guru Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2 ώρες πριν, cos_dr είπε Όχι, θέλω να είμαι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Δεν παρακολουθείς, καθόλου, και είσαι ακόμα πιό ξεκάθαρος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 110 σελίδες και πάμε Λες και η Yamaha ανακάλυψε τον τροχό.........έλα Παναγία μου 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 39 λεπτά πριν, foxxx είπε 110 σελίδες και πάμε Λες και η Yamaha ανακάλυψε τον τροχό.........έλα Παναγία μου H ανανεωμένη AWM2... 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου Ας πάρει επιτέλους κάποιος ένα Montage και τι στον κόσμο 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 57 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ας πάρει επιτέλους κάποιος ένα Montage και τι στον κόσμο Ημείς θα μείνουμε με το DX-7. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις