cos_dr Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Ούτε καν φίλος, μην επιμένεις. Αν είχες έρθει στο στούντιο θα είχες βγάλει τουλάχιστον 5-6 pics/ Έχεις? Όχι. Γιατι? Γιατί ΠΟΤΕ δεν ανέβηκες στο στούντιο, εκεί μέσα μπαίνουν ελάχιστοι. Ναι λέμεεεεεεεεεεε......... δεν θυμάσαι αλλά δεν πειράζει. Εγώ θυμάμαι. Δεν κάτσαμε πολύ. Να μου πεις να ξανάρθω να με κεράσεις και κανα σουβλάκι, τοτε το σουβλάκι θα είχε 1,80 με πιτα, τώρα έχει 3,50 Την κυριακή πέρασα από χαλκίδα, γύριζα από Εύβοια. Και έτρεξα μετά τη γέφυρα και ας έκαψα παραπάνω βενζίνη που πειναμε αχχαχαχχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε δεν θυμάσαι αλλά δεν πειράζει. Εγώ θυμάμαι. Δεν κάτσαμε πολύ. Ρε επιμονή ο τύπος... 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Την κυριακή πέρασα από χαλκίδα, γύριζα από Εύβοια. Και η Χαλκιδα ξέρεις, στην Εύβοια είναι.... Επεξεργασμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ρε επιμονή ο τύπος... Και η Χαλκιδα ξέρεις, στην Εύβοια είναι.... Η μισή, η άλλη μισή είναι στερεά. Την χωρίζει αυτό εκει που πάνε τα νερά ανά έξι ώρες ανάποδα. Είχα έρθει, θα φάμε και σουβλάκια την άλλη φορά, μήπως πέσουν οι τιμές, να πέσει και το montage γιατί δεν έχουμε λεφτά. Μας κάνανε να μην έχουμε λεφτά, δεν μένει τίποτα πια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ρε επιμονή ο τύπος... ε για να νικήσει λέμε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε ....δεν έχουμε λεφτά. Μας κάνανε να μην έχουμε λεφτά, δεν μένει τίποτα πια. Πλησιάζει, το νιώθω... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε ΠΟΤΕ δεν ανέβηκες στο στούντιο, εκεί μέσα μπαίνουν ελάχιστοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 θα είναι σα να νομίζεις ότι μπήκες στο στούντιο αλλά δεν θα έχεις μπεί. 41% 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Καλά, εγώ αποχωρώ από το topic για να μείνει καθαρό για νέα για το νεο montage. Eξάλλου βλέπω πως όσο και να ζητιανεύω κανείς δεν συγκινείται να μου πάρει το νεο komplete kontrol, έστω το 49ρι. Έστω το 49ρι το MKII΄μεταχειρισμένο. Άντε καλο μεσημέρι, φεύγω εγώ. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 πάει κι αυτό το νήμα. Ελα πίσω ρε... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Στο επισημο forum της yamaha ο administrator επιβεβαιωσε οτι η μηχανη anx υπαρχει στο νεο montage Εκτος απο αυτο, οι χρηστες αναλυουν τις καινουργιες φωτογραφιες και τα ηχητικα demos, και υπαρχει μεγαλο σουσουρο οτι κατι πρεπει να παιζει με midi2, mpe και τετοια ωραια. Αυτο θα ειναι πολυ σημαντικο, μια τετοια κινηση θα δωσει μεγαλη ωθηση για να ξεκολλησουμε οριστικα απο τα κολληματα των πρωτοκολλων του 80, θα ειναι μεγαλο contribution της yamaha αν δωσει εμφαση σε αυτο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση