Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Αυτό που ήταν Made? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Ημισελήνιο τσουρέκι? Passarella φίλουουουουουοοος... Γεμιστό με τιγκα πραλινα σοκολατα, καρυδια και ότι αλλο υπαρχει σε αυτό το σύμπαν...και φυσικά τιγκα στο σιροπι... (εχω να φάω καμια 15αρια χρόνια, αλλά ήταν θάνατος) Επεξεργασμένο 20 Οκτωβρίου 2023 από Freedom 1 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Εγω θα παρω ενα τετοιο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε Επρεπε να ζείτε πισω στα 60ς οπου το made in japan ηταν συνωνυμο της φτηναδουρας Στα 70s, λυθήκανε αυτά. 2 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγω θα παρω ενα τετοιο Αυτό ίσως κοστίζει σήμερα πιο πολύ από ένα Montage, λόγω vintagίλας. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Εντωμεταξυ αυτη η μαλακια με τα σιροπια, οπτικα ηταν οντως σαν κρουασαν. Μονο που γυαλιζε σαν την καραφλα του Γκουζγκουνη, αν δεν το επαιρνες χαμπαρι απο το γυαλισμα, το επαιρνες χαμπαρι απο το λιγωμα κατευθειαν. Το made in japan ως συνωνυμο του μπας κλας το προλαβα και εγω, ως πιτσιρικοπιτσιρικι στις αρχες των 80ies. Τοσα ξεραμε τοσα λεγαμε. Το οτι ειναι made in indonesia το montage, δε λεει απαραιτητα οτι θα εχει χαμηλη ποιοτητα. Δε λεει ομως και οτι ΔΕΝ θα εχει. Μπορει η κατασκευη να γινει οπου να ναι, το quality control ομως ειναι αυτο το τελευταιο φιλτρο που εμποδιζει το να παρουμε κατι ελαττωματικο στα χερια μας. Θα εβαζα μεν ενα στοιχηματακι υπερ της yamaha για το montage m, αλλα να ειμαι early adopter και να το παρω αμεσα δεν το εκανα με ΤΙΠΟΤΑ. Απο το top of the line εχεις αλλες απαιτησεις σε σχεση με το προσιτο. Πιστευω οτι τελικα το montage θα ειναι επιτυχημενο, αλλα αυτο θα φανει, υπομονη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Πάντως αυτό με το ανεμιστηράκι μή σας φοβίζει. Τα ίδια έλεγαν και για τον ανεμιστήρα του DeepMind και τελικά ούτε θορυβώδες ήταν ούτε τίποτα. Να'χαμε να λέγαμε είναι η φάση. Άσε δλδ που εγώ το γουστάρω και στο επίπεδο του οτι παραπέμπει σε εργοστασιακή "μέριμνα" σκηνικό, οτι και καλά είναι heavy duty το όργανο και γιαυτό το βάλαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Άσε δλδ που εγώ το γουστάρω και στο επίπεδο του οτι παραπέμπει σε εργοστασιακή "μέριμνα" σκηνικό, οτι και καλά είναι heavy duty το όργανο και γιαυτό το βάλαμε.. Έγκυρη άποψη... θα επιλέξω το επόμενο συνθ με γνώμονα το μέγεθος του ανεμιστήρα. 3 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Εδώ μερσεντες κομπρεσσορα αγοράζεις και σου μένει στο δρόμο. Αν το γράφει να σου πέσει ελαττωματικό η κοπανημενο στη μεταφορά.......... Μην έχει κοριούς μέσα να λέτε και τους φέρετε σπίτι αλλιώς το που φτιάχτηκε. Μην το ανοίξετε και έχουν βάλει καμία αμπούλα με αέριο Σαριν οι τρομοκράτες ή εχουν επάλειψει με υπέρ-τοξικό δηλητήριο τα πλήκτρα και το βάλετε να παίξετε και γίνετε μπλε και βγάλετε αφριζοντας τα έντερά σας. Η μην το παίρνετε από το μαγαζί στις Βρυξέλες και περνάει ο άλλος με το ΑΚ 47 και φωνάζει για το Θεό και σας γεμίσει κουμποτρυπες. Και για εμένα η χώρα κατασκευής δεν φοβίζει. Αλλα είναι τα θέματά μου Και όντως όσο περιμένουμε στα καινούργια τόσο καλύτερο για να τα τσιμπήσουμε σε καμία προσφορούλα. Πήρα εχθές ένα μπουκάλι ουίσκι dewar's και ένα bacardi Προσφορά σε τιμές 2018Έκλαιγα από τη χαρά μου, γλύτωσα τουλάχιστο 6 ευρώ, θα πιω έναν καφέ απ έξω σήμερα στο σπίτι να γιορτάσω 1 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Korg Turbofan /W. Yamaha Jetliner XF. Roland Helicopter 8. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση