dimsonic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ήρθε στο νάκα. 3850 - Μ6 4340 - Μ7 4840 - Μ8x να το πάρετε σεις με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Τι να το κάνουμε εμείς; σα να πάρω σκάνια για να πηγαίνω σουπερμαρκετ. Την τιμή έβαλα, και τη διαθεσιμότητα, που ήταν ας πούμε το τελευταίο κομμάτι του παζλ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 59 λεπτά πριν, dimsonic είπε να το πάρετε σεις Όλοι το θέλουν, λίγοι θα το χαρούν. Έχουμε έξοδα, δεν ημπορούμε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Ali Barout είπε ήταν ας πούμε το τελευταίο κομμάτι του παζλ. άρα κλείνει το θέμα? μπορώ να πω ότι πήγα και πήρα ένα ντενεκέ λάδι? η θα με πουν ότι τρολλάρω? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Άρα πλέον, θα μπορείτε σιγά-σιγά να βρείτε το προηγούμενο και τα MODX στις αγγελίες μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι τιμές είναι αυτές ρε π@$%#η μου...Τίποτα δεν έχουν φέρει ακόμα, "Kατόπιν παραγγελίας" γράφουν. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η τελικές τιμές θα κατέβουν κι άλλο, το Μ6 πχ το βλέπω να κάθεται κάπου στα €3,5Κ, όπως έγινε και με το πρώτο Montage. Ο Νάκας btw από πότε πουλάει και Roland synths? Επεξεργασμένο 20 Οκτωβρίου 2023 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Έχω ένα φίλο χειρούργο ορθοπαιδικό (έτσι είναι η σωστή ορθογραφία λέει ) που παίζει μουσική, είμαστε φίλοι από μικροί και μου λέει ωραίο είναι, θα το πσρω να ξεφύγω λίγο, μια εγχείριση είναι, ένα φακελάκι Χαχαχαχα Του είπα έχει και πιο μικρό στα 1400 και μου λέει όχι, το μεγάλο θα πσρω, σιγα τα λεφτά Δεν πεινάμε όλοι 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Έχω ένα φίλο χειρούργο ορθοπαιδικό (έτσι είναι η σωστή ορθογραφία λέει... Έτσι είναι όντως. Το "χειρούργος" είναι λάθος, κανονικά "χειρουργός" γράφεται. 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Έτσι είναι όντως. Το "χειρούργος" είναι λάθος, κανονικά "χειρουργός" γράφεται. Εξαρτάται το γιατρό. Γιατί ναι μεν χειρουργός, απο το γεωργός, στιχουργός, αλλά και χειρούργος, απο το πανούργος, κακούργος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Όπως λέμε αυτουργός. Αυτούργος θα λέμε? Ε? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση