dimsonic Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 τεσπα για να μην μακρυγορούμε και αισθάνομαι και άσχημα γιατί με τη συζήτηση έβγαλε η γυναίκα μου τα σκυλιά για βράδυ αυτό που θέλω να πω είναι ότι για κάποιον που η μουσική είναι σημαντική ενασχόληση και του γεμίζει την ζωή του τα 4Κ για μια καλή κιθάρα πχ μια parker ή μια benedetto, ή ένα ΧΚ5 ή ένα ακριβό πλήκτρο, ακόμα και ένα moog δεν είναι κάτι σημαντικό. Και επίσης μπορεί αυτό για τον κάποιον να ήταν κάτι που αντιμετώπιζε με σχετική άνεση, ακόμα κι αν για άλλους θα ήταν πολυτέλεια. Υπάρχουν άλλοι που έχουν 20 κουστούμια ή 30 ζευγάρια παπούτσια....μην το πάμε εκεί. Απλά ο τρόπος που έχουν γυρίσει τα πράγματα, αν αυτά ήταν μέχρι χτες μέσα στον ορίζοντά μας, τώρα απομακρύνονται. Και απομακρύνονται με μεγάλη ταχύτητα, σχεδόν τρομακτική, τόσο που έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε για το τι θα μας λείψει αύριο. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πως θα κάνουμε απόσβεση της tv μας, του pc μας, της καφετιέρας μας, του ψυγείου μας κλπ κλπ κλπ? Αν αύριο έβγαινε ένας νόμος που να απαγορεύει να υπάρχουν αυτά τα αντικείμενα στο σπίτι, θα παρατηρούσες μία θεαματική αύξηση στα μηνιαία σου έξοδα. Ήδη κάνεις απόσβεση. Ο όρος όμως αφορά όντως επαγγελματική χρήση, όχι οικιακή χρήση. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, trolley είπε Αν αύριο έβγαινε ένας νόμος που να απαγορεύει να υπάρχουν αυτά τα αντικείμενα στο σπίτι, θα παρατηρούσες μία θεαματική αύξηση στα μηνιαία σου έξοδα. Ήδη κάνεις απόσβεση. Ο όρος όμως αφορά όντως επαγγελματική χρήση, όχι οικιακή χρήση. κανονικά δεν χρειάζεται και να τρώμε. Με νερό μόνο περνάμε. Λύσαμε το πρόβλημα και απόσβεση κάναμε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Ερώτηση: Γιατί στον τίτλο του thread υπάρχει ερωτηματικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Απλά ο τρόπος που έχουν γυρίσει τα πράγματα, αν αυτά ήταν μέχρι χτες μέσα στον ορίζοντά μας, τώρα απομακρύνονται. Και απομακρύνονται με μεγάλη ταχύτητα, σχεδόν τρομακτική, τόσο που έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε για το τι θα μας λείψει αύριο. Αυτό το τελευταίο είναι ωραίο. Αν είχα το MONTAGΕ τώρα θα έβαζα ένα live set με πιάνο, μικρή ορχήστρα εγχόρδων και θα έπαιζα πάνω σε ένα arpeggiated οστινάτο να φτιάξω ένα κομμάτι λυπητερό με τίτλο "What we will miss tomorrow" χαχαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Ερώτηση: Γιατί στον τίτλο του thread υπάρχει ερωτηματικό; Διότι όταν ο OP ξεκίνησε το νήμα, υπήρχε μόνο σκόρπιο φωτογραφικό υλικό και αβεβαιότητα για το αν αυτό το υλικό έδειχνε πράγματι το νέο Montage. 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε κανονικά δεν χρειάζεται και να τρώμε. Με νερό μόνο περνάμε. Λύσαμε το πρόβλημα και απόσβεση κάναμε Τις "μαύρες" σου έχεις παιδάκι μου; 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε να φτιάξω ένα κομμάτι λυπητερό με τίτλο "What we will miss tomorrow" Αυτό να φτιάξεις Κώστα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, trolley είπε Τις "μαύρες" σου έχεις παιδάκι μου; όχι, αλλά αν είναι να πετάξω την καφετιέρα, μπορώ γενικά και χωρίς καφέ. Εναν την εβδομάδα πίνω πλέον κι αυτόν με παρέα Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αυτό να φτιάξεις Κώστα. εγώ λέω να φωνάξουμε τον Νεστορα με την τελε να μας παίξει το μισ γιου 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε ε, εντάξει, εγώ τα έβγαλα όλα γιατί το MONTAGE πραγματικά το καινούργιο χρήζει focus στο MONTAGE και γιατί ο άλλος ο Καταρράκτης κρατάει την κατηγορία ζωντανή των πλήκτρων, ζωντάνεψε και έτσι γράφω κι εγώ. Άμα τον ξενερώσουμε θα τσαντιστεί και δεν θα γράφει και είναι ντόμπρος, δεν τα γουστάρει αυτά. Εγώ θα μείνω στα του MONTAGE αποκλειστικά, βοηθήστε και εσείς στο thread και μην με παρασύρετε σε τρέλες. Κάτσε και εσύ φρόνιμα, ακούς Φούζιε? @fusiongtr Πρωτα θα ποστάρεις εδω περα μεσα το Ε9 σου μικρέ μου πειναλεωντα...ετσι για να καταλάβει και ο Μπαρούτης γιατί έχει τρελλαθεί να τρώει ακρίδες και δενδρογαλιές assούμε... 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε τα 4Κ για μια καλή κιθάρα πχ μια parker Βασικά με τοσα χρηματα παιρνεις δύο (μην πω και τρεις αν δεν εχεις προβλημα με τις NiteFly) απο δαυτες..αλλα δεν ειναι αυτό το θέμα... Προ Παρκερ ποτέ δεν ειχα δώσει στην ζωή μου πανω απο 1Κ για "καλη" κιθαρα...μην τρελλαθουμε παιδες, δεν μιλαμε για πνευστα, ακουστικά όργανα ή πιανα με ουρά. Θέλει μετρο, το οτι μια κιθαρα κανει 10Κ δεν σημαινει οτι ειναι 10 φορές "καλυτερη" απο κάποια που κάνει 1Κ, ούτε 20 φορές "καλυτερη" απο κάποια που κάνει 500 ευρώ και ειδικά αν μιλάμε για "πατροπαράδοτες" ηλεκτρικες. Για τα συνθ ειμαι σιγουρος οτι δεν παει ετσι, εκει δεν αγοράζεις ενα ματσο ξυλα (και carbon fibre κοκ) που λιγο πολύ ολες κανουν λιγο πολυ τα ιδια. Εκει αγοραζεις features και δυνατοτητες. Οπως και να έχει, το point of diminished returns θέλει προσοχή, ειδικά απο άτομα που δεν εχουν χρηματα για κάψιμο (οπως ο Κωστάκης ας πουμε, lol)... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Freedom είπε Πρωτα θα ποστάρεις εδω περα μεσα το Ε9 σου μικρέ μου πειναλεωντα...ετσι για να καταλάβει και ο Μπαρούτης γιατί έχει τρελλαθεί να τρώει ακρίδες και δενδρογαλιές assούμε... Βασικά με τοσα χρηματα παιρνεις δύο (μην πω και τρεις αν δεν εχεις προβλημα με τις NiteFly) απο δαυτες..αλλα δεν ειναι αυτό το θέμα... Προ Παρκερ ποτέ δεν ειχα δώσει στην ζωή μου πανω απο 1Κ για "καλη" κιθαρα...μην τρελλαθουμε παιδες, δεν μιλαμε για πνευστα, ακουστικά όργανα ή πιανα με ουρά. Θέλει μετρο, το οτι μια κιθαρα κανει 10Κ δεν σημαινει οτι ειναι 10 φορές "καλυτερη" απο κάποια που κάνει 1Κ, ούτε 20 φορές "καλυτερη" απο κάποια που κάνει 500 ευρώ και ειδικά αν μιλάμε για "πατροπαράδοτες" ηλεκτρικες. Για τα συνθ ειμαι σιγουρος οτι δεν παει ετσι, εκει δεν αγοράζεις ενα ματσο ξυλα (και carbon fibre κοκ) που λιγο πολύ ολες κανουν λιγο πολυ τα ιδια. Εκει αγοραζεις features και δυνατοτητες. Οπως και να έχει, το point of diminished returns θέλει προσοχή, ειδικά απο άτομα που δεν εχουν χρηματα για κάψιμο (οπως ο Κωστάκης ας πουμε, lol)... μη νομίζεις, και γω ήθελα να πάρω benedetto, αλλά όταν ήμουν με 3.60 έναντι σύνταξης, μάζεψα 150 ευρώ και έβαλα έναν μαγνήτη benedetto στην dot και καθάρισα. Σήμερα έχω 3 κιθάρες που κόστισαν κάτω από 200 ευρώ. και όταν ήθελα να ψωνίσω πλήκτρο είχα σοβαρότατους ενδοιασμούς για το ενδεχόμενο να πάρω ένα που θα εξυπηρετούσε μόνο την δική μου κάψα και δεν θα είχε αξία και για κάποιον εκτός από μένα. Ας μην ξαναλέμε τα ίδια. Δεν σκέφτηκα ποτέ το 8άρι, ούτε και λαχεία παίρνω. Σκέφτηκα απλά ότι ίσως κάποια μέρα βάλω δόσεις και πάρω το 6άρι, που στο κάτω κάτω και καινούργιο είναι και μετά από δυό χρόνια θα πιάνει τα λεφτά του. Αλλά μετά από αυτό το βίντεο, λέω καλά είναι και τα ΝΙ 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση