Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Πάλι ρε γμτ πεινάς?

Κόψε την ρουφιάνα την δίαιτα επιτέλους.

Τα 8 κιλά τα χάνεις και αργότερα.

Φάε κάτι τώρα, γιατί όταν μεγαλώσεις, δεν θα το επιτρέπει ο γιατρός.

Ο γιατρός με έκανε να γυμναστώ και να αδυνατίσω γιατί θα με άρχιζε χάπια για την πίεση και το ζάχαρο.

Και τώρα δεν χρειάζεται να πάρω.

Το ζάχαρο έπεσε από 130 που είχε φτάσει στα 80 και η πίεση από 9,5 η χαμηλή σε ηρεμία στα 7,5

Οι παλμοί μου είναι χαμηλοί

Οι μυες μου επανήλθαν σε πολύ καλό επίπεδο.

Η κοιλία θέλει τώρα, μόλις χάσω και τα τελευταία θα είμαι σούπερ και ήδη δεν με πλησιάζει κανείς γιατί είμαι τούμπανο. Για την ηλικία μου αλλά και για τον χρόνο που δαπάνησα για γυμναστική που δεν είναι πολύ είμαι μια χαρά τώρα.

γι αυτό δεν μπορώ να κόψω τη δίαιτα.

Γιατί με προειδοποίησαν πως αν συνεχίσω και λόγω του ιστορικού μου θα έχω πρόβλημα οι γιατροί μου.

Έκοψα και το κάπνισμα.

Τέρμα. ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕΓΑΛΩΣΑ πριν την ώρα μου.

ΠΕΙΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!

Καλό κάνει που πεινάμε.

Μην διψάσουμε φοβάμαι. 🤣

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

δεν μπορώ να κόψω τη δίαιτα.

ΠΕΙΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!

Καλό κάνει που πεινάμε.

Α μάλιστα, είσαι και μαζόχας ασούμε.

Ε πες το έτσι να καταλάβω ...

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

ήδη δεν με πλησιάζει κανείς γιατί είμαι τούμπανο.

2 παρατηρησεις...

1) Είσαι σε λάθος section, για τούμπανα στο Τύμπανα και Κρουστά 🤩

2) Κανα μπανάκι κανουμε ή και εκεί εχει ζόρια λογω πείνας? Για να δούμε γιατι δεν σε πλησιάζει κανείς assούμε... 🤩

• Χαχα 2

Με λέγανε Freedom...

...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...

Μόλις τώρα, fusiongtr είπε

Α μάλιστα, είσαι και μαζόχας ασούμε.

Ε πες το έτσι να καταλάβω ...

Εγώ αυτό ξέρω.

αν δεν προσέχουμε όλοι μας, αντί για να μας τα παίρνει η YAMAHA με το MONTAGE θα μας τα παίρνουν  οι ΓΙΑΤΡΟΙ στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ υπερτριπλάσια .

Μόλις τώρα, Freedom είπε

2 παρατηρησεις...

1) Είσαι σε λάθος section, για τούμπανα στο Τύμπανα και Κρουστά 🤩

2) Κανα μπανάκι κανουμε ή και εκεί εχει ζόρια λογω πείνας? Για να δούμε γιατι δεν σε πλησιάζει κανείς assούμε... 🤩

φυσικά και κάνω μπάνιο, τι είμαι. ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ? 🤣

απλά προσέχω στην ποσότητα για να αντισταθμίσω την ακρίβεια.

Βάζω τόσο λιγότερο όσο αυξάνονται οι τιμές ποσοστιαία.

χ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ🤣

• Χαχα 5

7 ώρες πριν, cos_dr είπε

Δεδομένα για να γράψω μουσική είμαι υπέρ καλυμμένος και ούτως η άλλως ακόμα και τα μισά κομμάτια που έχω φτιάξει για πλάκα δεν θα μπορούσα να τα φτιάξω με το ΜΟDX μόνο, η ηχητική τεχνολογία τους το ξεπερνάει σε δυνατότητες. Τα VST που έχω είναι ανώτερα.

Δηλαδή για να καταλάβουμε, ένα MODX δεν σου είναι αρκετό γιατί προφανώς έχεις εμπεδώσει στο έπακρο τις -ουσιαστικά ανεξάντλητες- δυνατότητες του (πρέπει να είσαι ο μοναδικός στον πλανήτη btw που το έκανε😄), και στο καπάκι βγάζεις και το παιδιάστικο συμπέρασμα ότι "τα VST που έχω είναι ανώτερα." 

Πέρα του κουραστικού (μέχρι αηδίας πλέον) του πράγματος και της επίμονης προσπάθειας να παρουσιάζεις την εμμονή σου σαν θέσφατο/fact, θα περιμένω να μας γράψεις μερικά παραδείγματα με καθαρά τεχνικούς όρους που να μας αποδεικνύεις ΓΙΑΤΙ και ΠΟΥ τα "VST που έχεις" είναι "ανώτερα" από ένα mega-synth όπως το Montage/MODX.

Προσπερνάω το χάσιμο χρόνου και το γελοίο της υπόθεσης του να καθόμαστε να χάνουμε χρόνο σε εμμονές και να συζητάμε αοριστολογίες τύπου "τo VST μου είναι καλύτερο από το hardware synth σου" (aka "το χορτοκοπτικό μου είναι καλύτερο από την ξυριστική σου μηχανή).  

Λίγο έλεος. Ανοίξτε ένα γαμωθρέντ για VST και ξεκαυλώστε εκεί.

• Λυπάμαι 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Δηλαδή για να καταλάβουμε, ένα MODX δεν σου είναι αρκετό γιατί προφανώς έχεις εμπεδώσει στο έπακρο τις -ουσιαστικά ανεξάντλητες- δυνατότητες του (πρέπει να είσαι ο μοναδικός στον πλανήτη btw που το έκανε😄), και στο καπάκι βγάζεις και το παιδιάστικο συμπέρασμα ότι "τα VST που έχω είναι ανώτερα." 

Πέρα του κουραστικού (μέχρι αηδίας πλέον) του πράγματος και της επίμονης προσπάθειας να παρουσιάζεις την εμμονή σου σαν θέσφατο/fact, θα περιμένω να μας γράψεις μερικά παραδείγματα με καθαρά τεχνικούς όρους που να μας αποδεικνύεις ΓΙΑΤΙ και ΠΟΥ τα "VST που έχεις" είναι "ανώτερα" από ένα mega-synth όπως το Montage/MODX.

Προσπερνάω το χάσιμο χρόνου και το γελοίο της υπόθεσης του να καθόμαστε να χάνουμε χρόνο σε εμμονές και να συζητάμε αοριστολογίες τύπου "τo VST μου είναι καλύτερο από το hardware synth σου" (aka "το χορτοκοπτικό μου είναι καλύτερο από την ξυριστική σου μηχανή).  

Λίγο έλεος. Ανοίξτε ένα γαμωθρέντ για VST και ξεκαυλώστε εκεί.

Έχω τοποθετηθεί για όλα αυτά και μέσα στο topic.

Ναι, στο σύνολό τους και συνδυαστικά τα VST που έχω είναι ανώτερα και επιφέρουν και  ανώτερο αποτέλεσμα από το MEGA SYNTH MONTAGE. Δεν λέει τίποτα αυτό. Το ότι προσωποποιώ κάτι για τις ανάγκες μου και για τις δυνατότητες μου κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να το παίρνεις θα έλεγα στραβά και να μου επιτίθεσαι.

Δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω για κάτι το οποίο είναι γεγονός.

Ούτε θέλω να σε πείσω.

Έχω δε εξηγήσει από ποια άποψη και για ποια χρήση είναι ανώτερα και θα το θυμούνται και μάλιστα το συνυπογράφουν αν θυμάμαι πολλά και άλλοι συμμετέχοντες στις συζητήσεις.

Εσύ μάλλον το παίρνεις στραβά και ενώ πιο πάνω ή παλαιότερα είναι πιο αναλυτικό, με περιμένεις στη γωνία για να  πιαστείς που το ξαναγράφω σε μια πρόταση και μου επιτίθεσαι Με ειρωνεύεσαι για το τι έχω εμπεδώσει και τι γνώσεις έχω και πόσο μπορώ να αξιοποιήσω ένα workstation. Με ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Με λες εμμονικό για ένα θέμα που είναι ξεκάθαρο και αποδεκτό παντού για τα VST σε σχέση με το hardware.

Θα μπορούσα να σου κάνω το ίδιο, να σε ειρωνευτώ,να σε προσβάλλω, να σε προκαλέσω για να συγκρίνουμε τις γνώσεις μας στην πράξη για να μας κρίνει το κοινό 😀  και να σε ΑΠΟΔΟΜΗΣΩ πλήρως και παράλληλα να νιώσεις το μουσικό μου μεγαλείο και παικτικά και συνθετικα στο ίδιο σου το όργανο🤣 αλλά δεν θα το κάνω. 😀

Εγώ αυτά που έγραψα τα υποστηρίζω για εμένα, φυσικά ταιριάζουν σε εμένα, δεν υπάρχει καμία αοριστολογία και όλο σου το ποστ αυτό που κουόταρα είναι κατάφορα άδικο.

Έγραψα

Δεδομένα για να γράψω μουσική είμαι υπέρ καλυμμένος και ούτως η άλλως ακόμα και τα μισά κομμάτια που έχω φτιάξει για πλάκα δεν θα μπορούσα να τα φτιάξω με το ΜΟDX μόνο, η ηχητική τεχνολογία τους το ξεπερνάει σε δυνατότητες. Τα VST που έχω είναι ανώτερα. \

Πως θες να στο αποδείξω αυτό τώρα που κάποιος που έχει ασχοληθεί και έχει εμπειρία από VST καταλαβαίνει και εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις για να μην είμαι έκθετος που και καλά με τάπωσες?🤣

Να πάρω το κομμάτι που εννοώ, να κάνω ανάλυση για να καταλάβεις εσύ προσωπικά πως κάποιους ήχους δεν μπορεί να τους αναπαράγει γιατί αποτελούνται από στοιχεία και δείγματα που δεν χωράνε στο montage, πως τα VST διαχειρίζονται αυτό που λες "κυματομορφές που αποτελούνται απο χιλιάδες samples¨" (γαμώ τις τεχνικές περιγραφές έκανες αλλά δεν σε προσέβαλα γιατί θα μπορούσα να πιαστώ αυτό και να τσακωνόμαστε ενώ σε θεωρώ όπως όλα τα παιδιά εδώ μέσα φίλο) με τρόπο που το Montage δεν μπορεί αν το κάνει?

Να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας για κάτι που θα πρέπει απλά να το αποδεχτείς για τα VST και να μην το παίρνεις εσύ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με τον τρόπο που το παίρνεις? Γιατί είπαμε, είναι κοινώς αποδεκτό και δηλωμένο πια? Έλεος ΕΓΩ χαχαχαχαχχαχαχχχαχα🤣

Φυσικά αυτά που γράφω γιατί γράφουν και άλλοι δείχνουν πως δεν το έχω άμεση  ανάγκη αφού περιγράφω τον εαυτό μου και τις ανάγκες μου και δεν υπάρχει κανένας κανόνας να μιλάμε για το όργανο χωρίς να το συγκρίνουμε και μάλιστα η σύγκριση με VST είναι μέσα στο πλαίσιο της κουβέντας και χρήσιμη.

Φυσικά οι συγκρίσεις παίζουν μέσα μου και θα τις εκφράζω και γι αυτό αμφιταλαντεύομαι και αν από αυτή την πλευρά της παραγωγής δεν μου χρειάζεται και καλά κάνει άμα χρειάζεται σε άλλους και βολεύονται περισσότερο από τα VST λόγω τρόπου ή ακόμα και λόγω ότι δεν τα γουστάρουν, τα θεωρούν κατώτερα, δικαίωμά τους, ας το εκφράσουν.

Με βρίζεις, με χτύπησες 😀και με προσέβαλλες🤣 ενώ στο thread για το komplete έκανες τα ίδια, προέτρεπες αν θυμάμαι καλά να παίρνουμε καλύτερα ένα YAMAHA  ΜΟDX ή άλλα συνθεσάιζερ που είναι καλύτερα που ήταν αν το πάμε έτσι, εκτός ΤΕΛΕΙΩΣ μάλιστα από τον προσανατολισμό και την χρησιμότητα του οργάνου κλπ. κλπ. για να μην γράφω τώρα και τι γράφω. Εγώ δεν είπα όμως κάτι, καλά έκανες και έγραψες αυτά που έγραψες και επιχειρηματολόγησα πάνω σε αυτά.

Εσύ όμως τώρα να τι μου έκανες 😀και έχω και δίκιο.

Με προσέβαλλες, με ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΣ 😀 και το post είναι intimidated για τον μεγάλο cos_dr που υποτάσσει τα synthesizer, τα music workstations και τα VST και δεν θα πτοηθεί.

Θα συνεχίσει να το κάνει και να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, αν και δεν έχει να αποδείξει τίποτα.

Εγώ δεν πειράζει, συνεχίζω να ψάχνομαι για το νέο MONTAGE και να ενημερώνομαι για αυτά που θέλω και δεν πειράζει.

Και ο Χριστός έζησε μέρες που τον χλεύασαν και τον αμφισβήτησαν.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα😀

1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε

Βρε παιδιά μην αρχίσουμε τις αντιπαραθέσεις τώρα.

Κρίμα είναι.

Θα αντιπαρατεθώ μαζί του ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

• Χαχα 2

Δεν υπάρχει κανένα ΕΝΑ VST plugin τεχνολογικά ή ηχητικά συγκρίσιμο με το Montage M.

Για το ποσό των 4.000 ευρώ, μπορεί κάποιος που ξέρει τι κάνει να αγοράσει VST pluginS, διαμορφώνοντας ένα ηχητικό οπλοστάσιο εξίσου ισχυρό με το οποιοδήποτε Workstation ή ισχυρότερο.

Όμως α) πρέπει να ξέρει τι κάνει, β) το κόστος του υπολογιστή δεν περιλαμβάνεται, γ) Το Workflow θα είναι πολύ διαφορετικό και θα χρειαστούν μήνες "εκπαίδευσης" για να ισοφαρίσει την streamlined εμπειρία ενός σύγχρονου προϊόντος από την Yamaha.

Νομίζω ότι όποιος έχει πάρει τον ένα δρόμο, δύσκολα θα πάει στον άλλον - δεν υπάρχει άλλωστε κανένας λόγος. Ιδανικά, ο πιο κερδισμένος είναι εκείνος που - με αξιοσημείωτο οικονομικό τίμημα - έχει και τους δύο κόσμους στη διάθεσή του.

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

Mea Culpa

36 λεπτά πριν, cos_dr είπε

"κυματομορφές που αποτελούνται απο χιλιάδες samples¨" (γαμώ τις τεχνικές περιγραφές έκανες αλλά δεν σε προσέβαλα γιατί θα μπορούσα να πιαστώ αυτό και να τσακωνόμαστε....

Δεν έδωσα ποτέ τέτοια περιγραφή. Αυτό σημαίνει ότι αυτά που γράφω ή δεν γίνονται κατανοητά ή ότι τα προσπερνάς και τζάμπα γράφω. Αυτό που έγραψα -και συμβαίνει στα synths της Yamaha- είναι ότι τα WAVEFORMS αποτελούνται από 1 ως και 128 ΚΥΜΑΤΟΜΟΡΦΕΣ/SAMPLES. Όταν γράφω λοιπόν ότι το Montage M διαθέτει 7,620 waveforms δεν εννοώ 7,620 κυματομορφές/samples. Kυματομορφές/samples καταλαβαίνεις εσύ και όσοι δεν έχουν ασχοληθεί με την αρχιτεκτονική του ήχου των συγκεκριμένων synths.

Απ΄την μία λοιπόν δεν έχεις κατανοήσει τα πλέον βασικά της AWΜ2 engine ενός Montage/MODX (αφήνω απ'εξω τα της FM engine και όλα τα υπόλοιπα που κουβαλάνε σαν όργανα) και απ'την άλλη μού κάνεις άκυρες συγκρίσεις, και μάλιστα συγκρίσεις που δεν αφορούν καν hardware synth VS hardware synth. Αυτό ξέρεις μετά την...300στή φορά κουράζει και δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο.

Ισχύει η πρόταση μου να ανοίξεις ένa VST θρεντ κι εκεί να γράψεις ό,τι θες. Και να έρχομαι κι εγώ κάθε 3-4 ποστς και να γράφω για την ανωτερότητα του hardware. Γιατί έτσι είναι (ως και ο Μπάμπης ο σουγιάς το λέει) και έτσι θέλω.

Αν θες να κάνεις σώνει και καλά μία σύγκριση hard vs soft, περίμενε μέχρι το καλοκαίρι που θα κυκλοφορήσει η VST έκδοση του Montage Μ, κι εκεί βάρα.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου