ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δεν θυμάμαι πόσο έκανε αλλα για να μην θυμάμαι σημαίνει πως δεν έκανε και πολύ αργά. Παρτο ανάποδα... Για να μην θυμάσαι, μπορεί να πέρασαν και κανα δύο βδομαδες... Δώσε και σε εμας λινκ με αυτα τα μαγικα στικάκια των 64Gb και 4ων ευρω Κωστή, γιατι...και εμείς πεινάμε assούμε... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Αυτη τη στιγμη στο Media Markt εχει Kingston 64αρι 3.2 με 6 ευρω, οποτε κανα τελειως noname στικακι απο κανα καταγωγι λογικα θα το βρισκεις με 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, Freedom είπε Παρτο ανάποδα... Για να μην θυμάσαι, μπορεί να πέρασαν και κανα δύο βδομαδες... Δώσε και σε εμας λινκ με αυτα τα μαγικα στικάκια των 64Gb και 4ων ευρω Κωστή, γιατι...και εμείς πεινάμε assούμε... Θα κάνω τεστ μετά και θα το ποσταρω να δούμε πόση ώρα το κάνει στην πράξη.Αν δεν προλάβω σήμερα, από Δευτέρα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Τα kingston τσ DT τα 64 τα. EXODIA ρε παιδιά, δείτε τα στο skroutz, τόσο έχουν. Είμαι σε μεσημεριανό γεύμα στο Κολωνάκι τώρα, δεν μπορώ να ποσταρω λινκ από το κινητό να παιδεύομαι. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Είμαι σε μεσημεριανό γεύμα στο Κολωνάκι τώρα, Πάλι πεινάς? Πήγες στο εξοχικό σου βρε μπαγάσα? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, cos_dr είπε Τα kingston τσ DT τα 64 τα. EXODIA ρε παιδιά, δείτε τα στο skroutz, τόσο έχουν. Εμ το φαντάστηκα, κατα φαντασία ειναι USB 3.2. Αυτά σε απόδοση δεν είναι ουτε USB2, βάρα ένα Crystal Mark στο άλλο θρεντ με το hardware ετσι να γουστάρουμε... Θα σου δειξω μετά ποια είναι γρήγορα στικάκια (επισης με τίποτα USB 3.x αλλά τουλάχιστον ειναι τουμπανα) assούμε... Τραβα φάε τώρα το χαβιάρι σου μην μας πεσεις κατω και παθεις και τιποτα... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Freedom είπε Εμ το φαντάστηκα, κατα φαντασία ειναι USB 3.2. Αυτά σε απόδοση δεν είναι ουτε USB2, βάρα ένα Crystal Mark στο άλλο θρεντ με το hardware ετσι να γουστάρουμε... Θα σου δειξω μετά ποια είναι γρήγορα στικάκια (επισης με τίποτα USB 3.x αλλά τουλάχιστον ειναι τουμπανα) assούμε... Τραβα φάε τώρα το χαβιάρι σου μην μας πεσεις κατω και παθεις και τιποτα... Μια χαρα τρέχουνε για τα λεφτά τους. Είναι γεγονός πως είναι τόσο φθηνά και το αρχικό μου ποστ δεν ανέφερε πως είναι τα ταχύτερα. Δεν είναι θέμα benchmark. Αλλο ηταν το point μου. Θα κσνω μόνο ένα βίντεο μεταφοράς δεδομένων με screen recording και θα το ανεβασω να δούμε. Και ας πεινάμε από την συγκλονιστική, αδυσώπητη ακρίβεια που μας μαστίζει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Freedom είπε Θα σου δειξω μετά ποια είναι γρήγορα στικάκια Άντε γεια ... https://www.skroutz.gr/s/30876084/Kingston-DataTraveler-256GB-USB-3-2-Stick-me-syndesi-USB-C-Mayro.html Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Freedom είπε Θα σου δειξω μετά ποια είναι γρήγορα στικάκια ε έτσι είναι. O δίαυλος μιας GPU μπορεί να είναι PCI express 4.0 αλλά δεν τρέχουν το ίδιο όλες. Υπάρχουν τέτοιες που είναι ψόφιες και άλλες που πετάνε και πάλι την ταχύτητα του διαύλου δεν την εξαντλούν ούτε στο μισό. Τι να κάνουμε τώρα? Εγώ φταίω πάλι. Εγώ φταίω. Μαζί τα φάγαμε. Και εγώ και ο Πάγκαλος φταίμε το ίδιο. χαχαχαχαχαααχαχχαχχαα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άντε γεια ... https://www.skroutz.gr/s/30876084/Kingston-DataTraveler-256GB-USB-3-2-Stick-me-syndesi-USB-C-Mayro.html Με έναν πρόχειρο υπολογισμό στο κεφάλι μου περίπου 13 λεπτά το γίγα. Το άλλο το δικό μου είναι τα μισά το γίγα περίπου. και η μουσική γραμμένη με VST στο ΑΜΠΛΕΤΟΝ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση