fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Έτρωγε θαλασσινά ρε φίλος, δεν μπορούσε να γράψει. Κι εσύ ρε φίλως, γιατί δεν είπες της Ελένης ότι περιμένεις συνθοπαρέα, να φτιάξει κανένα εκλεκτό μεζεδάκι, και άφησες τον συνθοδοιπόρο σου να τρώει έξω ασούμε? 1 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κι εσύ ρε φίλως, γιατί δεν είπες της Ελένης ότι περιμένεις συνθοπαρέα, να φτιάξει κανένα εκλεκτό μεζεδάκι, και άφησες τον συνθοδοιπόρο σου να τρώει έξω ασούμε? Άσε φίλος, λείπει. Και είχα όρεξη για κάνα τηγανόψωμο σήμερα. Πάλι με τοστ θα την βγάλουμε. Πριν λίγα λεπτά μου έφερε κι ένας φίλος ταξιτζής 3 κιλά τροφή για γάτες και έχουν πέσει με τα μούτρα τώρα. Μόνο εγώ δεν έχω φάει ακόμα. 1 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Παλιά πήγαινα από τη μια περιοχή στην άλλη με λιγότερα από 10 ευρώ και τώρα θέλω σαράντα και τα Διόδια τριπλασια. Γι αυτό πειναμε κσι δεν παίρνουμε montage Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, cos_dr είπε Παλιά πήγαινα από τη μια περιοχή στην άλλη με λιγότερα από 10 ευρώ και τώρα θέλω σαράντα και τα Διόδια τριπλασια. Γι αυτό πειναμε κσι δεν παίρνουμε montage Πες και για τα θαλασσινά τώρα. Πες ότι έτρωγες 5 πιάτα και τώρα την βγάζεις μόνο με τρία. Ε πώς να μην πεινάς μετά? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, cos_dr είπε Παλιά πήγαινα από τη μια περιοχή στην άλλη με λιγότερα από 10 ευρώ και τώρα θέλω σαράντα και τα Διόδια τριπλασια. Γι αυτό πειναμε κσι δεν παίρνουμε montage Κόψε τα θαλασσινά και τα πολλά σούρτα-φέρτα και μάζευε. Έχεις ένα S MK3 να αγοράσεις, μην το ξεχνάς! Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου 2023 από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πες και για τα θαλασσινά τώρα. Πες ότι έτρωγες 5 πιάτα και τώρα την βγάζεις μόνο με τρία. Ε πώς να μην πεινάς μετά? Ε, να ζήσουμε θέλουμε. Δεν μας αφήνουν να ζήσουμε. Θα ρίξει πυρηνικά ο Πουτιν στην Φινλανδία. Και η κρίση κάνει τους λίγους κροισους και τους πολλούς πεινασμένους. Οι κροισοι όμως δεμ αγοράζουν montage. Αυτά είναι του λαού. Οι κροισοι αγοράζουν MOOG Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Οι κροισοι αγοράζουν MOOG Κροίσος ο καταρράκτης? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κροίσος ο καταρράκτης? Εσύ ρε φιούζιε τι δουλειά έχεις εδώ κιθαρίστας άνθρωπος...; Μείνε μακρυά γιατί με αυτούς τους πληκτράδες δεν ξέρεις ποτέ.......... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κροίσος ο καταρράκτης? Έχει Moog? 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα μοογκ τελικά είναι η ιφλουετζα (=τελεκαστρα) των πλήκτρων ασουμε? Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου 2023 από vrasidas27 2 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση