cos_dr Δημοσιευμένο πριν 11 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 11 ώρες Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Ξέχνα για λίγο τα parts και ασχολήσου μόνο με την AWM2 και τα Elements της. και φτιάξε αρχικά ένα ήχο μόνο με ένα element. Αρχικά είναι ενεργοποιημένα 8 elements, κι από κάπου ενεργοποιείς και τα 128 elements. Το κάθε element έχει τη δική του waveform, τα δικά του LFO, AMP, EQ και φίλτρα, και ξεχωριστές περιβάλλουσες για pitch/amp/filter. Κάθε element δηλαδή είναι από μόνο του ένα πλήρες βασικό αφαιρετικό synth. Ουσιαστικά η AWM2 engine μπορεί να είναι 128-part multitimbral απλά και μόνο μέσα σε ένα part. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο μπορεί να γίνει όλο αυτό, και ακόμα μιλάμε για ένα μόνο part. Σου μένουν 15 ακόμα parts για να προσθέσεις ακόμα περισσότερα elements ή FM & ANX oscillators και τις περιβάλλουσες τους, τα φίλτρα τους κλπ., και φυσικά οι επιπρόσθετες instances που τραβάνε τα πράγματα σε παρανοϊκές ηχητικές καταστάσεις. Το καταλαβαίνω τι λες. Σε αυτή τη φάση δεν κάθομαι να πειράξω και δεν αντιλέγω. Το όργανο είναι δομημένο πολύ έξυπνα και πλούσια. Τα είχαμε πει όλα αυτα, τα είχες πει. Δεν μπορώ και πολύ αναλυτικά γιατί είμαι κουρασμένος, έχει εκατοντάδες ήχους και παίζω με το superknob εκεί, το έχω κάνει λάστιχο. Κάνει και τα arpeggio fill in, το κάνουν και τα Κorg αντίστοιχα αυτό. Γράφεις μουσική με αυτό για 50 χρόνια. Τώρα έμπλεξα με αυτό και με πήγε πίσω γιατί ήθελα να δουλέψω κάτι νέα τρελά Cinematic από τη ΝΙ που αγόρασα και έχω κάτι θέματα στο μυαλό μου μουσικά, και έχω πάθει κολούμπρα, με τράβηξε το Montage, Σημείωσα κάτι πράγματα για να μην τα ξεχάσω και θα έχω πλούσιο χειμώνα. Ήρθε ο Αι Βασίλης πολύ νωρίς φέτος. Αντε, καληνύχτα. Από ΣΚ πάλι. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 29 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ουσιαστικά η AWM2 engine μπορεί να είναι 128-part multitimbral απλά και μόνο μέσα σε ένα part. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 7 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε ? 128 διαφορετικά timbres (aka Oscillators, aka Waveforms) σε ένα μόνο part. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε 128 διαφορετικά timbres (aka Oscillators, aka Waveforms) σε ένα μόνο part. Τώρα είναι σωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Μόλις τώρα, Μανώλης Χναράκης είπε Τώρα είναι σωστό. Γιατί πριν τι ήταν, λάθος? Το ίδιο ακριβώς είπα και πριν, με άλλα λόγια. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Γιατί πριν τι ήταν, λάθος? Το ίδιο ακριβώς είπα και πριν, με άλλα λόγια. Σαφώς και ήταν λάθος. Δεν είναι καθόλου το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Σαφώς και ήταν λάθος. Δεν είναι καθόλου το ίδιο. Ναι ε? Για πες. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Ναι ε? Για πες. Έχεις μπερδέψει τις ορολογίες με τις έννοιες. Αυτός είναι και ο λόγος που είσαι σε σύγκρουση και έχει φτάσει το θρεντ τόσες σελίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Έχεις μπερδέψει τις ορολογίες με τις έννοιες. Αυτός είναι και ο λόγος που είσαι σε σύγκρουση και έχει φτάσει το θρεντ τόσες σελίδες. Περιμένω να μου(ας) εξηγήσεις τι σημαίνει multitimbrality σε ένα synth. Έλα, πάμε λίγο πίσω στο synth νηπιαγωγείο, πλάκα θα έχει. Επεξεργασμένο πριν 10 ώρες από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Περιμένω να μου(ας) εξηγήσεις τι συμαίνει multitimbrality σε ένα synth. Έλα, πάμε λίγο πίσω στο synth νηπιαγωγείο, πλάκα θα έχει. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει, νομίζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις