Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες Θα το κάνει, μην τον πιέζετε. Ξέρει. Κατέχει. Συμβουλεύει. Δεν μένει στις λέξεις ούτε στα emoticons. Α ρε Σιαχάμη μας άφησες..που σαι ρε μορφαρα.. 3 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες 1 λεπτό πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Θα το κάνει, μην τον πιέζετε. Ξέρει. Κατέχει. Συμβουλεύει. Δεν μένει στις λέξεις ούτε στα emoticons. Α ρε Σιαχάμη μας άφησες..που σαι ρε μορφαρα.. και εμένα στο μυαλό μου ήρθε αυτός ρε συ. Γιατί άλλος σε 10 λεπτά δεν πρόκειται να το κάνει. Είναι και ένας άλλος φίλος ο Χατζόπουλος που μπορεί να το κάνει σε 8 και μάλλον μας τρώει και τους δύο, είναι δυνατός και στα πλήκτρα και σε όλα τα άλλα όργανα. Τώρα που το σκέφτομαι του έβαλα πάρα πολύ δύσκολο. Άσε να δουμε τι θα κάνει και άμα είναι θα του φτιάξω ένα πιο εύκολο επιτόπου με ένα ήχο του Montage καμπανάκι FM να δουμε αν θα κάνει κάτι αντίστοιχο εκεί. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες 24 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Α ρε Σιαχάμη μας άφησες..που σαι ρε μορφαρα.. Στον καθρέπτη μπροστά σου είναι, μίλα του, και παρακάλεσε τον να γυρίσει πίσω. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες τίποτα άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες 1 λεπτό πριν, foxxx είπε τίποτα άλλο? Μόνο αυτό έχω να παραθέσω εγώ. Επί του θέματος. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες 28 λεπτά πριν, cos_dr είπε και εμένα στο μυαλό μου ήρθε αυτός ρε συ. Γιατί άλλος σε 10 λεπτά δεν πρόκειται να το κάνει. Είναι και ένας άλλος φίλος ο Χατζόπουλος που μπορεί να το κάνει σε 8 και μάλλον μας τρώει και τους δύο, είναι δυνατός και στα πλήκτρα και σε όλα τα άλλα όργανα. Τώρα που το σκέφτομαι του έβαλα πάρα πολύ δύσκολο. Άσε να δουμε τι θα κάνει και άμα είναι θα του φτιάξω ένα πιο εύκολο επιτόπου με ένα ήχο του Montage καμπανάκι FM να δουμε αν θα κάνει κάτι αντίστοιχο εκεί. Κως, εχω λιωωωσει στα γελια ομως, ΚΑΙ ΦΤΕΣ ΕΣΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!!!!!!!! εγω το μονο Χατζοπουλο που ξερω, ειναι το ΝΝΝικολα Τον Χατζοπουλο αλλα μαλλον δε λες αυτον!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, cos_dr είπε Μόνο αυτό έχω να παραθέσω εγώ. Επί του θέματος. Τα κάνω και με το Arturia,Roland,N.Ι. κάτι άλλο ? Επεξεργασμένο πριν 16 ώρες από foxxx 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες 20 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Στον καθρέπτη μπροστά σου είναι, μίλα του, και παρακάλεσε τον να γυρίσει πίσω. Σε 60 ημέρες θα αλλάξει ονοματεπώνυμο 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Με omnichord το κάνω... 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Μόλις τώρα, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Σε 60 ημέρες θα αλλάξει ονοματεπώνυμο Να το αλλάξεις σε "Φάγαμε κάτι και τώρα χωνεύουμε". Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις