Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Και πάλι φίλοι είμαστε. Καλά κρασιά. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Μόνο εγώ σε καταλαβαίνω Αυτό με τρομάζει περισσότερο απ'όλα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Μόνο εγώ σε καταλαβαίνω, οι άλλοι είναι άσχετοι από κιμβούρδα Συγκερασμένα 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες 1 λεπτό πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Εσύ ξέρεις τι θες; Να ετοιμάσω ένα τζαμ μπυροποσιας σε στούντιο. Να σου στήσω ένα τρικάμερο λαιβ στο youtube, να είναι γύρω σου 10 συνάδελφο Θέλω να το δω αυτό. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Αυτό με τρομάζει περισσότερο απ'όλα... Εκεί που κοιτάς είναι η ώρα. Δεξιά η μπαταρία και η ποιότητα δικτύου. Κάπου πιο πέρα, μετά από λίγη σιωπή και σκέψη, θα σου περάσει. Δες το. Κλαυσίγελος μετατρέπεται η φάση και έχουμε πολύ μπροστά μας. Επεξεργασμένο πριν 22 ώρες από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 2 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες το λέει και το τραγούδι......στο ίδιο έργο θεατές εσύ και εγώ τραγουδιστές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες 3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Μόνο εγώ σε καταλαβαίνω, οι άλλοι είναι άσχετοι από κιμβούρδα Όλοι καταλαβαίνουμε. Μόνο εκείνος δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει και που γράφει. Βρίσκει μοναδικότητες στις common λειτουργίες των synths και των workstation σε ένα όργανο που τεχνικά είναι το πιο παρωχημένο από τα υπόλοιπα αλλά δε θέλει να το καταλάβει γιατί δεν έχει το γνωστικό και γνωσιακό επίπεδο. Το ίδιο δε το όργανο αυτό για τους ίδιους λόγους δεν προκειται να το εκμεταλλευτεί όπως το όργανο δύναται ούτε στο 10% Μη σου πω αν και μπορεί να ακουστεί κάπως, μπορεί και υπερβολικό, πως εσύ μπορείς να το εκμεταλλευτεις καλύτερα και να βγάλεις και καλύτερο αποτέλεσμα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Ωραίο πάντως είναι να το έχεις και να το δείχνεις. Νιώθεις καλά . Εσύ. Δηλαδή το εγώ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Μόλις τώρα, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε μετά από λίγη σιωπή και σκέψη, θα σου περάσει Δεν έχω κάτι να μου περάσει, είμαι απόλυτα ήρεμος, ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας & γράφοντας στο ΝΟΙΖ και περιμένοντας το debate των Συριζαίων στις 20:00. Πατατάκια/ποπ κορν/Coca Zero δίπλα, και η παράσταση αρχίζει. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 22 ώρες 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Δεν έχω κάτι να μου περάσει, είμαι απόλυτα ήρεμος, ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας & γράφοντας στο ΝΟΙΖ και περιμένοντας το debate των Συριζαίων στις 20:00. Πατατάκια/ποπ κορν/Coca Zero δίπλα, και η παράσταση αρχίζει. τουλάχιστον έχεις coca zero 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις