theoMusictech Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες 34 λεπτά πριν, manosx είπε Υπαρχει μια παρομοιωση, η οποια ομως δεν ειναι αρκετη. Ειναι η φαση με τις κονσολες φαση playstation σε σχεση με τα PC based παιχνιδια. Βεβαια το playstation εχει επεξεργαστες δυνατους πανω, δεν εχει dsp απο κινητο του 2015 οπως μερικα φοβερα και τρομερα hardware synths. Και βεβαια, αν καποιος κονσολοπαιχτης προσπαθουσε να την πει στην PC master race, θα ηταν γραφικοτατος, οχι τοσο βεβαια οσο οι κολλημενοι με το μουσικο hardware. Διοτι καλα και τα κουμπακια και οι διακοπτες, αν ομως ηχητικα δεν υπαρχει διαφορα τοτε τσαμπα οι κοντρες. Θα φορτωσει ο cos 3-4 montage, 5-6 virus και καμια δεκαπενταρια jd 800 στο studio 1, θα πατησει ενα ΛΑ, θα γινει ανασταση νεκρων απο το ηχητικο αποτελεσμα, και αντε γεια κονσολιτσα μου, αντε γεια. Εδω βγηκε ο David Gilmour, που του εσκαγε η ΕΜΙ τα εκατομμυρια για να γραφει στα Abbey Road, και ειπε οτι τα DAW ειναι οτι ονειρευοταν σαν τρελος απο τοτε, και υπαρχουν ακομα κολλημενοι με μπομπινες και με hardware μπρικια να λενε οτι τους ξυνιζουν και τους βρωμανε τα PC. Ας προσεχατε παιδια να ασχολουσασταν απο παλια, τωρα γερασατε και γερασαμε, ειναι αργα για δακρυα, μεινετε σε αυτα που ξερετε και καλη τυχη. ΤΟ παραπανω λαϊκ μου σε αυτο το ποστ πηγαινε στο οτι, (κακα τα ψεματα) Γερασαμε!!!!! προσωπικα εφτασα mid-30s πια!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Γερασαμε και μυαλο δε βαλαμε 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες 32 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Αν ανοίξει άλλο θέμα εσύ δεν θα συμμετάσχεις; Το ορκίζεσαι; Waterfall, μη πεις Οχι!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες 4 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Κιθάρες..εφφέ..κάτσε να δω αν έχεις πάει στα πνευστά και στα μπάσα. Το ότι γράφεις είναι καλό. Το ύφος του τα ξέρεις όλα, δεν είναι καλό. Και εκτός αυτού μπορεί η γραφή σου για κάποιους να είναι δύσκολη στην κατανόηση. Αν πιστεύεις ότι μπορεις να προσφέρεις κάτι στην εδώ κοινότητα την οποία ξέρω πάνω από 15 χρόνια προσωπικά και ιντερνετικά, τότε ζητά την θέση του γκουρού, και άνοιγε ενημερωτικά μόνο θέματα κλειδωμένα. Εδώ εκτός από τεχνολογία, συζητάμε για μαστοριές, πατέντες, ικανότητες, ακροάσεις, δημιουργίες παραγωγής. Αν θέλεις και θες πραγματικά να μπεις στην μουσική κοινωνία, τότε γράψε μουσική . Είτε με το μοντάζ, είτε με το ,,jv80. Μουσική όμως. Όχι να παίζουν μόνα τους , που ακόμα και για αυτό θέλει τέχνη και γνώσεις. Και στο τέλος αυτοπροσδιορίσου. Ποιος είσαι; Τι κάνεις; Ποια είναι η δραστηριότητα η μουσική σου. Διότι ΌΛΟΙ οι άλλοι που έχουν μηνύματα χιλιάδων όπως εσύ, έχουν χιλιόμετρα γράψει μουσικά Σε δημιουργία, σε σέρβις, σε ταπεινότητα που δεν ήξεραν και ειμασταν εδώ και τους τα δείξουμε . Θα το προσυπογράφω το κείμενο, εγώ είμαι λίγο φαφλατάς και επιδειξίας γιατί έχω τα θέματα μου αλλά στα τεχνικά θέματα κάνω προσπάθεια να γράφω σοβαρα και σύμφωνα και με τη δική μου μουσική εκπαίδευση, πόνηση και θητεία, θα προσυπογράφω με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δεν είμαι τρελός, ούτε άσχετος. Είμαι λίγο ενθουσιώδης. 2 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες 1 λεπτό πριν, manosx είπε Γερασαμε και μυαλο δε βαλαμε Γέρασα ολόκληρος αλλά κάνω περισσότερες ανωριμότητες, απλά δεν θέλω να με κοροϊδεύουν για πράγματα που είναι κοινώς αποδεκτά και είναι κοινή λογικη από ένα άλφα μουσικό είτε ερασιτεχνικό είτε επαγγελματικό επίπεδο, ιδιαίτερα για όσους ασχολούνται με τα πλήκτρα, τους πληκτράδες και τους μπλιμπλικάδες. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες 4 λεπτά πριν, manosx είπε Γερασαμε και μυαλο δε βαλαμε Βάλαμε όμως κιλά. 1 2 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 16 ώρες (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, cos_dr είπε ναι, το λένε και οι άλλοι όλοι. Αρχίζω και προβληματίζομαι. Κάνε κάτι λοιπόν. Σταμάτα να προβληματίζεσαι και επισκέψου κάποιον ειδικό. 17 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Και στο τέλος αυτοπροσδιορίσου. Ποιος είσαι; Τι κάνεις; Ποια είναι η δραστηριότητα η μουσική σου. Σκανάρισμα της ταυτότητας μπρος/πίσω και της φορολογικής δήλωσης δεν αρκούν κύριε διοικητά? Επεξεργασμένο πριν 15 ώρες από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 15 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 15 ώρες @manosx Το ποστ με την κονσόλα κτλ... Έγραψες. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 15 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 15 ώρες 1 λεπτό πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Βάλαμε όμως κιλά. Να βγάλουμε 10 κομμάτια charleston στο πιάνο αλέγκρα grade 8 και να τα παίζουμε σερι για μία ώρα την ημέρα επί ένα μήνα. Εγγυημένο αδυνάτισμα. Γιατί να μην παίζεις το ίδιο? Για να έχει ποικιλία και να γίνεται μεγαλύτερη εγκεφαλική προσπάθεια. Περισσότερες θερμίδες. 1 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 15 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 15 ώρες 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Σκανάρισμα της ταυτότητας μπρος/πίσω και της φορολογικής δήλωσης δεν αρκούν κύριε διοικητά? Τώρα καταλαβαινόμαστε. Μην παίζουμε το ....μας. Κατάλαβες τι έγραψα. 2 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις