Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε

Ρε μην γελάτε...

Σιγά τα ωα. Δικά μου και δικά σου.

Δικά μου με την έννοια ότι εγώ τα άρχισα, Σε ποια άλλα θρεντς αναφέρεσαι όταν λες ότι γραφω "στα περισσότερα θέματα"? Με βλέπεις σε πολλά άλλα θρεντς?

• Λυπάμαι 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Συγνωμη, την επομενη φορά θα σε ρωτήσω πριν γράψω κάτι στα δικά μου θρεντς.😌

Δε θες να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Αυτό που σου είπε ο @Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε μόλις τώρα, πρέπει κατά τη γνώμη μου να το επεξεργαστείς λίγο. Ζητάς να γίνει αυτό που κάνεις εσύ στους άλλους και στα threads τους και τελικά εκτίθεσαι και πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για το γνωστικό και το γνωσιακό σου επίπεδο τα οποία είναι πολύ προβληματικά και εκδηλώνονται από τις τοποθετήσεις σου αλλά και το πως αντιμετωπίζεις τις ορθές τοποθετήσεις των άλλων που αυτά τα έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ στον υπερθετικότατο βαθμό.

Ελπίζω να το καταφέρεις αυτό ρίχνοντας λίγο τον υπέρμετρο εγωισμό σου.🤣

Θα σε βοηθήσουμε όλοι γιατί σε αγαπάμε και θα δεις, αν κάνεις και εσύ κάποια βήματα, θα βελτιωθείς. 🤌

• Συμφωνώ 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Δε θες να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Αυτό που σου είπε ο @Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε μόλις τώρα, πρέπει κατά τη γνώμη μου να το επεξεργαστείς λίγο. Ζητάς να γίνει αυτό που κάνεις εσύ στους άλλους και στα threads τους και τελικά εκτίθεσαι και πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για το γνωστικό και το γνωσιακό σου επίπεδο τα οποία είναι πολύ προβληματικά και εκδηλώνονται από τις τοποθετήσεις σου αλλά και το πως αντιμετωπίζεις τις ορθές τοποθετήσεις των άλλων που αυτά τα έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ στον υπερθετικότατο βαθμό.

Ελπίζω να το καταφέρεις αυτό ρίχνοντας λίγο τον υπέρμετρο εγωισμό σου.🤣

Θα σε βοηθήσουμε όλοι γιατί σε αγαπάμε και θα δεις, αν κάνεις και εσύ κάποια βήματα, θα βελτιωθείς. 🤌

Θες ιατρική βοήθεια Κωστάκη, σοβαρά στο λέω.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Δε με το έλεγες ρε γμτ, προχθές ήμανε στη Λέρο,έχει ένα καυλό ψυχιατρείο, θα τονε κέρναγα ένα τσεκάπι τον άνθρωπα

12 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Δικά μου με την έννοια ότι εγώ τα άρχισα, Σε ποια άλλα θρεντς αναφέρεσαι όταν λες ότι γραφω "στα περισσότερα θέματα"? Με βλέπεις σε πολλά άλλα θρεντς?

Κιθάρες..εφφέ..κάτσε να δω αν έχεις πάει στα πνευστά και στα μπάσα.

Το ότι γράφεις είναι καλό.

Το ύφος του τα ξέρεις όλα, δεν είναι καλό. Και εκτός αυτού μπορεί η γραφή σου για κάποιους να είναι δύσκολη στην κατανόηση.

Αν πιστεύεις ότι μπορεις να προσφέρεις κάτι στην εδώ κοινότητα την οποία ξέρω πάνω από 15 χρόνια προσωπικά και ιντερνετικά, τότε ζητά την θέση του γκουρού, και άνοιγε ενημερωτικά μόνο θέματα κλειδωμένα.

Εδώ εκτός από τεχνολογία, συζητάμε για μαστοριές, πατέντες, ικανότητες, ακροάσεις, δημιουργίες παραγωγής. 

Αν θέλεις και θες πραγματικά να μπεις στην μουσική κοινωνία, τότε γράψε μουσική . Είτε με το μοντάζ, είτε με το ,,jv80.

Μουσική όμως. Όχι να παίζουν μόνα τους , που ακόμα και για αυτό θέλει τέχνη και γνώσεις.

Και στο τέλος αυτοπροσδιορίσου. Ποιος είσαι; Τι κάνεις; Ποια είναι η δραστηριότητα η μουσική σου. 

Διότι ΌΛΟΙ οι άλλοι που έχουν μηνύματα χιλιάδων όπως εσύ, έχουν χιλιόμετρα γράψει μουσικά 

Σε δημιουργία, σε σέρβις, σε ταπεινότητα που δεν ήξεραν και ειμασταν εδώ και τους τα δείξουμε .

Επεξεργασμένο από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε
  • Like 2

www.sonicspace.gr

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

ναι, το λένε και οι άλλοι όλοι. Αρχίζω και προβληματίζομαι.

Εσύ από την άλλη θες γνωστική και γνωσιακή βοήθεια αλλά ο εγωϊσμός σου δε θα σου επιτρέψει να λάβεις. θα συνεχίζεις να γράφεις ανακρίβειές και θα επιτίθεσαι σε άλλους με ύφος γκουρού, όταν πάνε να γράψουν την άποψη τους και θα μπαίνεις και στα θέματα που ανοίγουν να κάνεις το ίδιο και προφανώς θα νομίζεις πως τους κατατροπώνεις κιόλας και θα τονίζεται ο εγωισμός σου που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο απόγειο λόγω και του νέου εξοπλισμού, που λόγω της γνωστικής και γνωσιακής ανεπάρκειας θα μείνει και εκμεταλλεύσιμος σε ελάχιστο βαθμό. What a waste! 🤣

22 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

γιατί μάς διαβάζουν και κιθαρίστες/πνευστοί/κρουστοί!

Ποιοι ειναι αυτοι και τι θελουν απο εμας!!!!!

(καλως κακως, δενεχω μπει ποτε σε αλλη κατηγορια εδω στο site, - αυτης εδω και, της αλλης με... Τα d.a.w.s!!! αυτοι πρεπει να πανε αλλου κανονικα!!!!!

1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Δε με το έλεγες ρε γμτ, προχθές ήμανε στη Λέρο,έχει ένα καυλό ψυχιατρείο, θα τονε κέρναγα ένα τσεκάπι τον άνθρωπα

Ξέρω, έχω πάει εκεί που λες, έχω νοσηλευτεί ανήλικος.

2 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε

Κιθάρες..εφφέ..κάτσε να δω αν έχεις πάει στα πνευστά και στα μπάσα.

Το ότι γράφεις είναι καλό.

Το ύφος του τα ξέρεις όλα, δεν είναι καλό. Και εκτός αυτού μπορεί η γραφή σου για κάποιους να είναι δύσκολη στην κατανόηση.

Αν πιστεύεις ότι μπορεις να προσφέρεις κάτι στην εδώ κοινότητα την οποία ξέρω πάνω από 15 χρόνια προσωπικά και ιντερνετικά, τότε ζητά την θέση του γκουρού, και άνοιγε ενημερωτικά μόνο θέματα κλειδωμένα.

Εδώ εκτός από τεχνολογία, συζητάμε για μαστοριές, πατέντες, ικανότητες, ακροάσεις, δημιουργίες παραγωγής. 

Αν θέλεις και θες πραγματικά να μπεις στην μουσική κοινωνία, τότε γράψε μουσική . Είτε με το μοντάζ, είτε με το ,,jv80.

Μουσική όμως. Όχι να παίζουν μόνα τους , που ακόμα και για αυτό θέλει τέχνη και γνώσεις.

Και στο τέλος αυτοπροσδιορίσου. Ποιος είσαι; Τι κάνεις; Ποια είναι η δραστηριότητα η μουσική σου. 

Διότι ΌΛΟΙ οι άλλοι που έχουν μηνύματα χιλιάδων όπως εσύ, έχουν χιλιόμετρα γράψει μουσικά 

Σε δημιουργία, σε σέρβις, σε ταπεινότητα που δεν ήξεραν και ειμασταν εδώ και τους τα δείξαμε .

Όπως μας έδειξαν κι εμάς στα 13 μας στα πρώτα βήματα πέρα του ωδείου.

www.sonicspace.gr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου