Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Και επειδή η Yamaha έχει ενσωματώσει κάρτα ήχου και μάς δίνει μαζί το Cubase και το E.S.P., πρέπει σώνει και καλά να τα χρησιμοποιήσουμε? Αν δεν..., λες να μας κράξουν? 🤔

H Yamaha επίσης ενσωματώνει τρεις sound engines με άπειρες δυνατότητες editing, μισό μύριο εφέ, 10Κ+ arpeggios και και και...Πειράζει αν δεν τα χρησιμοποιήσουμε όλα ή θα μας...κοροδέψουν οι "γνώστες" (που έχουν να πιάσουν πραγματικό synth στα χέρια τους 25 χρόνια)?🤔

Μεγάλα ερωτήματα...

Τουλάχιστο να τα βγάλει τα arpeggios να περνάνε εκτός οργάνου για να οδηγούν τα άλλα, έλεος πια. 🤣 Οι δυνατότητες editing των sound engine ειναι κλασσικές, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, είναι κοινές, κοινότυπες θα έλεγα για όλα τα synth, και μάλιστα δομημένες με πολυ απλοϊκό τρόπο και αυτό δεν το λέω ως μομφή, τόσο το καλύτερο. Μην κοροϊδεύεις τους γνώστες. Καλά τα λένε. Άρχισε να αποδέχεσαι πως κάτι κάμεις λάθος στη σκέψη σου και εκνευρίζεις τους γνώστες με την ισχυρογνωμοσύνη σου την παροιμιώδη και κάνε έναν κόπο να διαβάσεις τα δυο operation manual του Montage και του διπλασίου όγκου του Omnisphere για να καταλάβεις τι σημαίνει πραγματικά σοβαρές και εξελιγμένες δυνατότητες editing και κυρίως για θέματα sequencing, morphing, arpeggiate και πολλά άλλα πιο καινοτόμα στο combining VA και Sample Playback engines.

Πριν κοροιδέψεις κάτι, μάθε το, άκουσέ το, ΔΟΥΛΕΨΕ το πραγματικά και μην αραδιάζεις specs, πόνεσε πάνω του🤣 και θα βελτιώσεις και τις απόψεις σου και τη διατύπωσή τους που σε εκθέτει συνέχεια και κοροϊδεύεις από πάνω τους γνώστες. Όλο μας κοροϊδεύεις ενώ έχουμε δίκιο, έχω δίκιο και έχεις άδικο. ΑΔΙΚΟ😡😡🤣🎄🎄

• Συμφωνώ 2

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει μια παρομοιωση, η οποια ομως δεν ειναι αρκετη. Ειναι η φαση με τις κονσολες φαση playstation σε σχεση με τα PC based παιχνιδια.

Βεβαια το playstation εχει επεξεργαστες δυνατους πανω, δεν εχει dsp απο κινητο του 2015 οπως μερικα φοβερα και τρομερα hardware synths. 😁

Και βεβαια, αν καποιος κονσολοπαιχτης προσπαθουσε να την πει στην PC master race, θα ηταν γραφικοτατος, οχι τοσο βεβαια οσο οι κολλημενοι με το μουσικο hardware.

Διοτι καλα και τα κουμπακια και οι διακοπτες, αν ομως ηχητικα δεν υπαρχει διαφορα τοτε τσαμπα οι κοντρες.

Θα φορτωσει ο cos 3-4 montage, 5-6 virus και καμια δεκαπενταρια jd 800 στο studio 1, θα πατησει ενα ΛΑ, θα γινει ανασταση νεκρων απο το ηχητικο αποτελεσμα, και αντε γεια κονσολιτσα μου, αντε γεια.

Εδω βγηκε ο David Gilmour, που του εσκαγε η ΕΜΙ τα εκατομμυρια για να γραφει στα Abbey Road, και ειπε οτι τα DAW ειναι οτι ονειρευοταν σαν τρελος απο τοτε, και υπαρχουν ακομα κολλημενοι με μπομπινες και με hardware μπρικια να λενε οτι τους ξυνιζουν και τους βρωμανε τα PC. Ας προσεχατε παιδια να ασχολουσασταν απο παλια, τωρα γερασατε και γερασαμε, ειναι αργα για δακρυα, μεινετε σε αυτα που ξερετε και καλη τυχη.

• Like 1

12 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Θεωρώ πως όλοι συμφωνούν με αυτή τη γνώμη κατά συντριπτική πλειοψηφία, είναι το κύριο σημείο προώθησης και στόχευσης για το όργανο και πάραυτα σε ένα κρεσέντο εγωισμού και οπαδισμου, το όργανο αυτό το διαστρεβλώνει, προβάλλοντας τα αδύνατά του σημεία (sound engine) και ιδιαίτερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τουλάχιστο για τα σύγχρονα δεδομένα, ως δυνατά.

Κάτσε να κάνω εικόνα τα παραπάνω γιατί μάς διαβάζουν και κιθαρίστες/πνευστοί/κρουστοί κ/α. και δεν καταλαβαίνουν διαβάζοντας τι εξωπραγματικές βλακείες γράφεις:

image.png.b2a4c4baa59b4f58100ac1a2479bb308.png

🤣

Ρε άνθρωπε, ασχολήσου με κάνα κλαρίνο (σε VST πάντα☝️) και μην γ@μ@ς άλλο το θρεντ. Ξεκόλλα το μυαλό σου και μην ξανασχοληθείς με το θέμα αυτό, τουλάχιστον όχι σε αυτό το θρεντ. Άνοιξε νέο θρεντ και πήγαινε γράψε ότι απίθανο σού κατέβει. Κάνε μια χάρη στους άτυχους που σε διαβάζουν και κοντεύουν να πηδήξουν απ΄την ταράτσα. Λυπήσου τους/μας! image.gif.dfcd2e2df4c0e46a1b58b0c47eacfec1.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Κάτσε να κάνω εικόνα τα παραπάνω γιατί μάς διαβάζουν και κιθαρίστες/πνευστοί/κρουστοί κ/α. και δεν καταλαβαίνουν διαβάζοντας τι εξωπραγματικές βλακείες γράφεις:

image.png.b2a4c4baa59b4f58100ac1a2479bb308.png

🤣

Ρε άνθρωπε, ασχολήσου με κάνα κλαρίνο (σε VST πάντα☝️) και μην γ@μ@ς άλλο το θρεντ. Ξεκόλλα το μυαλό σου και μην ξανασχοληθείς με το θέμα αυτό, τουλάχιστον όχι σε αυτό το θρεντ. Άνοιξε νέο θρεντ και πήγαινε γράψε ότι απίθανο σού κατέβει. Κάνε μια χάρη στους άτυχους που σε διαβάζουν και κοντεύουν να πηδήξουν απ΄την ταράτσα. Λυπήσου τους/μας! image.gif.dfcd2e2df4c0e46a1b58b0c47eacfec1.gif

Δεν πάω πουθενά. Με ενδιαφέρει το thread. Εγώ πιστεύω πως το thread το κρατάω σε ένα επίπεδο γνωστικό. Εδώ θα κάτσω. Μια χαρά και σωστά τα γράφω .Τυχεροί νιώθουν όσοι με διαβάζουν που τοποθετείται και ένας γνώστης και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Αντίθετα με εσένα φαίνεται πως πάνε να πηδήξουν απ την ταράτσα, εγώ δε θα πω λυπήσου τους, θα πω σεβάσου τους,. 🤣

• Χαχα 2

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Μόλις τώρα, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε

Αν ανοίξει άλλο θέμα εσύ δεν θα συμμετάσχεις; Το ορκίζεσαι;

Καρφί δεν μου καίγεται, ας ανοίξει ό,τι θέλει, αρκεί να σταματήσει να γράφει μπαρούφες σε αυτό το θρεντ. 

Α, και όποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για το όργανο, παρακαλώ στον Cos τα pm από δω και πέρα.😄

Και καλά ξεμπερδέματα...😌

Specs talks, M🐮🐮gs walks

4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Καρφί δεν μου καίγεται, ας ανοίξει ό,τι θέλει, αρκεί να σταματήσει να γράφει μπαρούφες σε αυτό το θρεντ. 

Α, και όποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για το όργανο, παρακαλώ στον Cos τα pm από δω και πέρα.😄

Και καλά ξεμπερδέματα...😌

Εγώ απλά ρωτάω διότι βλέπω το προφίλ σου και συμμετάσχεις στα περισσότερα θέματα λες και πρέπει να γράψεις οπωσδήποτε. Είναι και προσωπικός κόπος πέρα της οποίας έκθεσης.

Επεξεργασμένο από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε
  • Χαχα 1
  • Συμφωνώ 2

www.sonicspace.gr

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε

Εγώ απλά ρωτάω διότι βλέπω το προφίλ σου και συμμετάσχεις στα περισσότερα θέματα λες και πρέπει να γράψεις οπωσδήποτε. Είναι και προσωπικός κοπς πέρα της οποίας έκθεσης.

Συγνωμη, την επομενη φορά θα σε ρωτήσω πριν γράψω κάτι στα δικά μου θρεντς.😌

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ρε μην γελάτε...

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Συγνωμη, την επομενη φορά θα σε ρωτήσω πριν γράψω κάτι στα δικά μου θρεντς.😌

Σιγά τα ωα. Δικά μου και δικά σου.

• Like 2

www.sonicspace.gr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου