Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 03:05 PM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:05 PM 2 λεπτά πριν, foxxx είπε Δεν θέλω να πω παρά πάνω δεν κάνει...... Καλά κάνεις και δεν λες κάτι παραπάνω Bill. Πρέπει πάση θυσία αυτή η άκρως μυστική και εξωγήινη τεχνολογία να παραμείνει άγνωστη στο ευρύ κοινό! Μόνο ελάχιστοι άνθρωποι/Guru/Experts πρέπει να γνωρίζουν! Ο Προέδρος, κάποιοι της (SATA)NASA και της CIA, και φυσικά οι 2-3 τεχνολογικά ψαγμένοι NOIZάδες! Κακά τα ψέματα, η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη να δεχτεί μια τόσο ψαγμένη τεχνολογία, να σκεφτείς ότι ακόμα στήνονται στην ουρά για να αγοράσουν ένα Montage M! Οι τρωγλοδύτες.... Btw, έξοχο το techno με τους σωλήνες αποχέτευσης. Δεκαετίες ολόκληρες είχα να ακούσω μια τόσο προχώ σύνθεση. Progressive πράγματα, όχι αστεία. Δώστε στον κύριο ένα Grammy... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο χθες στις 03:06 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:06 PM 9 controllers e? μπραααβι!!!!! μου λεει και μου λεει παρα πολλα!!! ο ορισμος του "ειμαι σε αλλη (μουσικη) διασταση"!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο χθες στις 03:13 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:13 PM (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Καλά κάνεις και δεν λες κάτι παραπάνω Bill. Πρέπει πάση θυσία αυτή η άκρως μυστική και εξωγήινη τεχνολογία να παραμείνει άγνωστη στο ευρύ κοινό! Μόνο ελάχιστοι άνθρωποι/Guru/Experts πρέπει να γνωρίζουν! Ο Προέδρος, κάποιοι της (SATA)NASA και της CIA, και φυσικά οι 2-3 τεχνολογικά ψαγμένοι NOIZάδες! Κακά τα ψέματα, η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη να δεχτεί μια τόσο ψαγμένη τεχνολογία, να σκεφτείς ότι ακόμα στήνονται στην ουρά για να αγοράσουν ένα Montage M! Οι τρωγλοδύτες.... Btw, έξοχο το techno με τους σωλήνες αποχέτευσης. Δεκαετίες ολόκληρες είχα να ακούσω μια τόσο προχώ σύνθεση. Progressive πράγματα, όχι αστεία. Δώστε στον κύριο ένα Grammy... Εννοούσα για μένα δεν είμαι το επίκεντρο της μουσικής αλλά οκ όπως το πάρει κανείς Αν αυτό κατάλαβες και είναι το συμπέρασμα σου λυπάμαι πραγματικά τίποτα παρά πάνω δεν έχω να σου πω τίποτα παρά πάνω, εγώ δεν επιτέθηκε σε κανέναν ούτε το έπαιξα φωστήρας και γνώστης απάντησα σε ένα δυο πράγματα στον φίλο theoMusictech και είπα την άποψη μου Επεξεργασμένο χθες στις 03:22 PM από foxxx 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 03:28 PM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:28 PM 9 λεπτά πριν, foxxx είπε Αν αυτό κατάλαβες και είναι το συμπέρασμα σου λυπάμαι πραγματικά τίποτα παρά πάνω δεν έχω να σου πω τίποτα παρά πάνω Ό,τι θέλει (και μπορεί) καταλαβαίνει ο καθένας εδώ μέσα Bill, μην το κάνουμε θέμα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο χθες στις 03:31 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:31 PM 23 minutes ago, Waterfall-K said: Btw, έξοχο το techno με τους σωλήνες αποχέτευσης. Δεκαετίες ολόκληρες είχα να ακούσω μια τόσο προχώ σύνθεση. Progressive πράγματα, όχι αστεία. Δώστε στον κύριο ένα Grammy... Καλα....blue man group δεν εχετε ακουσει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο χθες στις 03:33 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:33 PM 1 λεπτό πριν, sultan of string είπε Καλα....blue man group δεν εχετε ακουσει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο χθες στις 03:36 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:36 PM 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 03:38 PM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:38 PM 5 λεπτά πριν, sultan of string είπε Καλα....blue man group δεν εχετε ακουσει? Πρώτη φορά τους βλέπω/ακούω. Κλείσε το βίντεο και άκου τους μόνο, και έλα πες μου τι σου λένε χωρίς τα "θεατρικά". Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 23 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 23 ώρες 2 λεπτά πριν, manosx είπε Και επειδή η Yamaha έχει ενσωματώσει κάρτα ήχου και μάς δίνει μαζί το Cubase και το E.S.P., πρέπει σώνει και καλά να τα χρησιμοποιήσουμε? Αν δεν..., λες να μας κράξουν? H Yamaha επίσης ενσωματώνει τρεις sound engines με άπειρες δυνατότητες editing, μισό μύριο εφέ, 10Κ+ arpeggios και και και...Πειράζει αν δεν τα χρησιμοποιήσουμε όλα ή θα μας...κοροδέψουν οι "γνώστες" (που έχουν να πιάσουν πραγματικό synth στα χέρια τους 25 χρόνια)? Μεγάλα ερωτήματα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 23 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 23 ώρες 11 λεπτά πριν, manosx είπε όσο δουλεύεις με το VST και όσο δουλέψεις και με το VST του Triton και έχεις το Triton τόσο καταλαβαίνεις τον όρο VST in a box, ιδιαίτερα άμα δεις και την μητρική τους και καταλαβαίνεις πως ο όρος που τους προσδίδω και εγώ είναι τιμητικός και ουχί υποτιμητικός. Η υλοποίηση της Yamaha όπως είπα για 12134321255 φορά ως γνώμη και ως αίσθηση και νιώθω να επιβεβαιώνομαι κατά τη χρήση είναι η επιτομή του integration με το VST αφού είναι ο πρώτος VST editor με 1:1 engine Holly Mary Magdalene Yamaha με το φυσικό όργανο κλπ κλπ και ο εκλεκτός φίλος @Waterfall-K δεν καταλαβαίνει το οξύμωρο της τοποθέτησης του. Θεωρώ πως όλοι συμφωνούν με αυτή τη γνώμη κατά συντριπτική πλειοψηφία, είναι το κύριο σημείο προώθησης και στόχευσης για το όργανο και πάραυτα σε ένα κρεσέντο εγωισμού και οπαδισμου, το όργανο αυτό το διαστρεβλώνει, προβάλλοντας τα αδύνατά του σημεία (sound engine) και ιδιαίτερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τουλάχιστο για τα σύγχρονα δεδομένα, ως δυνατά. Σε αυτό συμφωνούν και οι έτεροι περισσότερο συμμετέχοντες στο νήμα, ξεκάθαρα διότι δεν είναι κάτι argumentative, είναι πασιφανές και δε χρειάζεται τίποτε άλλο για να γίνει κατανοητό, παρά η κοινή λογική. Εγώ θα περιφέρω αυτή την τοποθέτηση, εντός των ημερών σε πάρα πολλά φόρουμ και θα συγκεντρώσω θέσεις και αντιδράσεις και θα τις παραθέσω εδώ για να τεκμηριώσω ακόμα περισσότερο το θέμα αν και είναι μια περιττή κίνηση, λόγω του αυτονοήτου θα έλεγα του πράγματος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις