Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 02:24 PM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 02:24 PM 1 λεπτό πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε To απέσυρε ο Νάκας. Γιατι? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο χθες στις 02:27 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 02:27 PM Δεν το φέρνουν. Μηδενική διαθεσιμότητα. Και επειδή μπορούν να κάνουν δόσεις και να έχουν την ίδια τιμή με τον τομαν, είπα να μπω σε έξοδα. Ίσως είναι ότι πιο κοντά στην προσωπική μου επιλογή αγοράς workstation www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο χθες στις 02:28 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 02:28 PM (επεξεργασμένο) Ούτε το pc4-7 που ήθελα υπάρχει. Μόνο ένα b stock στα 1555 στον τομαν..ενώ είχα τιμή 1250 όταν υπήρχε διαθεσιμότητα... :-( όπου προλάβεις όταν τα έχεις... Επεξεργασμένο χθες στις 02:32 PM από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 02:37 PM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 02:37 PM 9 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Δεν το φέρνουν. Μηδενική διαθεσιμότητα. Και επειδή μπορούν να κάνουν δόσεις και να έχουν την ίδια τιμή με τον τομαν, είπα να μπω σε έξοδα. Ίσως είναι ότι πιο κοντά στην προσωπική μου επιλογή αγοράς workstation Πάμε για άλλα, κάτι θα βρεις. Αφού μπορείς να αγοράσεις με δόσεις... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο χθες στις 02:39 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 02:39 PM 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Πάμε για άλλα, κάτι θα βρεις. Αφού μπορείς να αγοράσεις με δόσεις... Πιστωτική κάρτα είναι , όχι γραμμάτια. Αλλά δεν βλέπω φως στο άμεσο μέλλον. Υπομονή. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο χθες στις 02:51 PM Guru Share Δημοσιευμένο χθες στις 02:51 PM 11 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Υπομονή. Ακριβώς, υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο χθες στις 03:01 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:01 PM (επεξεργασμένο) Πάρτε ότι αγαπάτε και θέλετε εγώ τον κλώνο ppg wave δεν βλέπω ακόμα και ανησυχώ αλλά Fantom θα πάρω θα είναι το σειρά 0 θα είναι το κανονικό δεν ξέρω ειδομεν Επεξεργασμένο χθες στις 03:10 PM από foxxx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 03:05 PM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:05 PM 2 λεπτά πριν, foxxx είπε Πάρτε όταν αγαπάτε και θέλετε εγώ τον κλώνο ppt wave δεν βλέπω ακόμα και ανησυχώ αλλά Fantom θα πάρω θα είναι το σειρά 0 θα είναι το κανονικό δεν ξέρω ειδομεν Εγώ ένα Minimoog θέλω να πάρω και Τέλος, είμαι κομπλέ. Περιμένω να πουλήσω το σπίτι στο χωριό και το παίρνω αμέσως. 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο χθες στις 03:09 PM Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:09 PM model D και είσαι οκκκκκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο χθες στις 03:12 PM OP Share Δημοσιευμένο χθες στις 03:12 PM 2 λεπτά πριν, foxxx είπε model D και είσαι οκκκκκ Ναι ρε 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση