Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

«Ναι, τελικά αυτό είναι το νέο Yamaha Montage.»image.gif.19568647246ff1d39b0935ce597a398b.gif

Είπα να απαντήσω μετά από ενάμιση χρόνο στο ερώτημα του τίτλου, όσο περιμένουμε τον Theo (διαβάζεται "Θείο") να μας πει.

και φυσικα, (που κι αυτο δε  μπορω να πι στεψω οτι το πηρες ετσι), ουτε καν προσπαθησα να πω οτι... Εχω την μονη Αληθεια, περα απο το χι ουμοριστικο ποστ που προηγηθηκε πριν το μεγα ποστ,,,!

τη γνωμη μου, + την οποια ερευνα που εχω κανει πανω στο θεμα, απο τη στιγμη που ενδιαφερομαι για ενα,,, πες το εξειδικευμενο κομματι στα μηχανηματα που με ενδιαφερουν και, γι'αυτο + τις γνωσεις που εχω, τα παρεθεσα ολα αυτα! γκουρου δεν το επαιξα ποτε μου, ουτε θα το παιξω φυσικα ο ανθρωπος δεν αλλαζει!

για εμενα τον ανθρωπο εγραψα πριν ετσι,,, που... Δεν αλλαζει!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Σειρά μου λοιπόν να πω "άρα συμφωνούμε!".

Πάλι συμφωνούμε. Κοίτα να δεις κάτι περίεργα πράγματα...🤔

ΑΡΑ,,, ΤΩΡΑ, ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟΥΔΙ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ ΑΙΓΙΝΑ!!!!! και στελνω φιστικια!!!

και δε θα δωσουμε τιποτα στο Γιατρο!!!!!!!!!! ετσι να λυσαξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Χαχα 1
  • Συμφωνώ 1

Μόλις τώρα, theoMusictech είπε

ΑΡΑ,,, ΤΩΡΑ, ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟΥΔΙ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ ΑΙΓΙΝΑ!!!!! και στελνω φιστικια!!!

και δε θα δωσουμε τιποτα στο Γιατρο!!!!!!!!!! ετσι να λυσαξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι "καλούδι" να σου στείλω ωρέ Theo? Έχω μια τούρτα σοκολατίνα στο ψυγείο, ένα μπουκάλι νερό ΝΙΟΒΗ, ένα μπουκάλι Coca Zero, τρία σακουλάκια τριμμένο τυρί, κέτσαπ & μουστάρδα και τέλος.🤔 

Καλά που μου το θύμησες, πρέπει να παραγγείλω στον Μασούτη...

• Like 1
  • Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

6 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

και φυσικα, (που κι αυτο δε  μπορω να πι στεψω οτι το πηρες ετσι), ουτε καν προσπαθησα να πω οτι... Εχω την μονη Αληθεια, περα απο το χι ουμοριστικο ποστ που προηγηθηκε πριν το μεγα ποστ,,,!

τη γνωμη μου, + την οποια ερευνα που εχω κανει πανω στο θεμα, απο τη στιγμη που ενδιαφερομαι για ενα,,, πες το εξειδικευμενο κομματι στα μηχανηματα που με ενδιαφερουν και, γι'αυτο + τις γνωσεις που εχω, τα παρεθεσα ολα αυτα! γκουρου δεν το επαιξα ποτε μου, ουτε θα το παιξω φυσικα ο ανθρωπος δεν αλλαζει!

για εμενα τον ανθρωπο εγραψα πριν ετσι,,, που... Δεν αλλαζει!

Δες το korg oasis και Κρόνος πάνω σε τι μητρική είναι στημένα και το λειτουργικό τους με τις πολλές μηχανές σύνθεσης και πες μου αν είναι vst in a box η όχι. 

Και VA=VST in a box=VIRTUAL 🤣🫠

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

8 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Ισχύει για εμένα για όλα σχεδόν όσα πήρες Καλορίζικα. Αντε, να μπεις και στον άλλο κόσμο για να απολαύσεις τα ωφελη που απολαμβάνω κι ενώ αλλα και οι αξιεπαινες παραγωγές μου. Ερχόνται και αλλες, θα είχαν έρθει αλλα ήμουν και άρρωστος και κλείνουν και τα μάτια μου γιατί δεν μπορώ να ξενυχταω όπως παλιά, παίρνω κάτι βιταμίνες αλλα έχω κόπωση, μην έχω κάμει και ζάχαρο. 🤣 Ενας φίλος περασε covid και του έχει μείνει ένα βουισμα στο αυτί. Του είπαν θα μείνει μάλλον καιρό και μπορεί και να μη φύγει. Αν μου συμβεί αυτό και ακούω εμβοες θα πάω να κρεμαστω σε μια ελιά γιατί τι να το κάνω άμα δεν ακούω καλά και θα με γλυτωσετε. Πάρε μου για τα Χριστούγεννα, 719 έπεσε στο thomman's 

βρε Κως, κι εγω λυπαμαι, δε μαζεψε τα likes και το ποστ, οποτε δε το βλεπω το κραουφαντινγκ να προχωραει!!!!!!

λοιπον ακου. Μου δινεις το V-synth, (σου δινω κατι εκει συμβολικο!!!!!!!!!!) πουλαω Moxf, σου δινω οτι βγαλει και το παιρνεις!!! παει;

13 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Δες το korg oasis και Κρόνος πάνω σε τι μητρική είναι στημένα και το λειτουργικό τους με τις πολλές μηχανές σύνθεσης και πες μου αν είναι vst in a box η όχι. 

Έλα, πάρε ένα πραγματικό "VST in a box" synth/workstation παρακάτω, μπας και ησυχάσεις. 

image.png

Επεξεργασμένο από Waterfall-K
  • Like 2
  • Ευχαριστώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

9 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Τι "καλούδι" να σου στείλω ωρέ Theo? Έχω μια τούρτα σοκολατίνα στο ψυγείο, ένα μπουκάλι νερό ΝΙΟΒΗ, ένα μπουκάλι Coca Zero, τρία σακουλάκια τριμμένο τυρί, κέτσαπ & μουστάρδα και τέλος.🤔 

Καλά που μου το θύμησες, πρέπει να παραγγείλω στον Μασούτη...

κρατα τα ολα!!!!!!!!!! & ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΤΟΥΡΤΑ! αγαπαω σοκολατινα!!!!!

• Χαχα 1

Μόλις τώρα, theoMusictech είπε

αγαπαω σοκολατινα!!!!!

Μe too. Οπότε ξέχνα την...😌 Αλλά μπορώ να σου τη δείξω.🙂

image.thumb.png.2385dc8cdb04824b99165cba9bfe6031.png

• Like 2
  • Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

10 λεπτά πριν, cos_dr είπε

χαχαχαχαχα ρε Κως!!! και εκανα ειδικη μνεία για'σενα στο ποστ ε; το διαβασες!!!!!!!!!!

δε τον ξερω τον ανθρωπο, ειναι τοσο καλος & με ενεργεια στη παρεα αραγε, οσο ειναι στο φορουμ;

10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Έλα, πάρε ένα πραγματικό "VST in a box" synth/workstation παρακάτω, μπας και ησυχάσεις. 

image.png

To απέσυρε ο Νάκας. Μόνο ο Τόμαν το έχει. Το χάζευα μόλις.....

• Like 2

www.sonicspace.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου