Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, theoMusictech είπε Κ2700 λατρευω! (για τις ηχαρες του)! το ειχα τσεκαρει για αγορα καποτε, αλλα,,, Εχει καλο και γρηγορο μενου; εκει παιζεται το παιχνιδι. Roland, μπορει να φταιω εγω, θεμα γουστου; παντα οιηχοι του μου φαινοντουσαν λιγο,,, "θαμποι"; σαν να ειχαν ενα Eq , μεσα , καπως περιεργο! ισως μπορει να αφαιρεθει με ενα ή περισσοτερα πειραγματα,,, αλλα, μπορει να ηταν και η ιδεα μου και να μην χρειαζεται τιποτα να αλλαξει! Αν βγάλεις το master effect στην Roland που είναι ντιφόλτ θα είσαι οκ. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Να το βάλω στα από όλα έχει ο μπαξες άνετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Το Κ2700 είναι τεστοστερονικο 3 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Το Κ2700 είναι τεστοστερονικο Για πολλούς αλλά και για εμένα, είναι το κορυφαίο θα έλεγα. Και ας μην το έχω και ας μην πρόκειται να το έχω ποτέ. 4 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Αν βγάλεις το master effect στην Roland που είναι ντιφόλτ θα είσαι οκ. Και λίγο απο το chorus που το πλακώνουν 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Και λίγο απο το chorus που το πλακώνουν +1 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Με το midi implementation πάντως τα πράγματα γενικά δεν είναι καλα. Και με το μη transmission των arpeggiator πλέον. Δηλαδή δεν μπορείς να οδηγήσεις με τους arpeggiator αν κατάλαβα καλά και τραβάω τα μαλλιά που δεν έχω ακόμα τα VST σου, κάτι που το κάνουν όλα μου τα hardware keyboards. Πραγματικά είναι ακατανόητο για την πραγματικά πρωτοπόρο Yamaha, που ουσιαστικά κάνει downgrading στη σειρά της, προσθέτοντας μόνο ποσότητα δειγμάτων τελικά και έναν επανασχεδιασμό του layout, φτιάχνοντας ένα πανέμορφο workstation, mackie hui compliant control surface και audio interface που θα ξενέρωνα πάλι που δεν θα μπορούσα να γράψω τις νοτες των arpeggiator 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Τώρα σοβαρά παίζει αυτό το σενάριο και διαβάζω τις προηγούμενες σελίδες και λέω τι στον.... 2 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Αυτό δεν είναι απλά ένα update πάντως . Το midi implementation έχει ήδη στηθεί. Να το αναβαθμίσεις είναι σαν να βγάζεις win 7 και να βάζεις 11 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 12 λεπτά πριν, cos_dr είπε Με το midi implementation πάντως τα πράγματα γενικά δεν είναι καλα. Και με το μη transmission των arpeggiator πλέον. Δηλαδή δεν μπορείς να οδηγήσεις με τους arpeggiator αν κατάλαβα καλά και τραβάω τα μαλλιά που δεν έχω ακόμα τα VST σου, κάτι που το κάνουν όλα μου τα hardware keyboards. Πραγματικά είναι ακατανόητο για την πραγματικά πρωτοπόρο Yamaha, που ουσιαστικά κάνει downgrading στη σειρά της, προσθέτοντας μόνο ποσότητα δειγμάτων τελικά και έναν επανασχεδιασμό του layout, φτιάχνοντας ένα πανέμορφο workstation, mackie hui compliant control surface και audio interface που θα ξενέρωνα πάλι που δεν θα μπορούσα να γράψω τις νοτες των arpeggiator μηπως τελικα, δεν εχει γινει τυχαια ή επητηδες αυτο; (και το αλλο με το midi & live listening του οργανου) δηλαδη, αυτο ειναι που ζητανε οι περισσοτεροι. Περισσοτερα δειγματα , λιγοτερα μενου, ολα μπροστα σου. Φυσικα αυτο, εχει σαν αποτελεσμα να "φευγουν" βασικες, για καποιους, λειτουργιες που παλιοτερα θεωρουταν δεδομενες. Για'μενα, το εξοργιστικο δεν ειναι οτι , δεν υπαρχουν πλεων καποιες λειτουργιες που υπηρχαν, και που μπορει να προστεθουν αργοτερα, αφου εφυγαν πριν και υπηρχαν παλια !!!!!!!!!! (Microsoft joined to the forum)!!!!!!!!!! Το εξοργιστικο ειναι οτι σου ζητανε χ2,5/χ3 φορες πανω ποσα για να τα αγορασεις! τουλαχιστον να ειναι πιοτικο απο αποψη κατασκευης, το οτι παιρνουμε πλεων, κι ας δινουμε γι'αυτο το κατι παραπανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 55 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Πάντως από πωλήσεις το Montage πρώτης γενιάς είναι πρώτο από ότι το δεύτερης. Πιο πολλά reface πούλησαν. To πρώτο Montage κυκλοφόρησε το 2016 και η παραγωγή του σταμάτησε στα τέλη του 2023. Μετράτε χρόνια. Επίσης στις πωλήσεις του original Montage μπορούμε να προσθέσουμε και τις πωλήσεις των MODX και MODX+, τα οποία είναι και αυτά Montage σε διαφορετικό "καλούπι". Το Montage M κυκλοφόρησε στα τέλη του 2023 και σχεδόν σε όλο τον πλανήτη έγινε best seller και sold out μέσα σε ένα με δύο μήνες. Γι αυτό και ακόμα και σήμερα υπάρχουν αμέτρητοι τυχεροί/άτυχοι σε όλον τον κόσμο που έχουν προπληρώσει ένα Montage M και περιμένουν μήνες να τους έρθει σπίτι. Όταν πόσταρα στο άλλο θρεντ τις πρώτες φωτός από το δικό μου Montage M6, ταυτόχρονα τις πόσταρα και σε μια σελίδα του FB για Montage M χρήστες. 2Κ+ likes πήρα σε 3-4 μέρες, βαρέθηκα να βλέπω ειδοποιήσεις. Τα δε μηνύματα από κάτω ήταν όλα τα λεφτά. Κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά τι έγραψα, τους έγραψα ότι μου είχαν πει από την Yamaha ότι θα μου έρθει στις αρχες του Δεκεμβρίου και ότι τελικά μού ήρθε ένα μήνα πριν, και πολλοί μου έγραφαν "Damn, that's a loooonnnggg wait / Worth the wait" και άλλα τέτοια, νομίζοντας ότι το παράγγειλα τον Οκτώβριο του...2023 και ότι μου ήρθε μετά από ένα χρόνο! Και άρχισαν να μου γράφουν οι περισσότεροι ότι τα δικά τους όργανα τα περίμεναν από 4 μέχρι και 7 μήνες για να τα πιάσουν στα χέρια τους, και ότι άξιζε η αναμονή, η δική τους και η δική μου και άλλα τέτοια παλαβά, και όταν τους εξήγησα ότι λάθος κατάλαβαν και ότι το δικό μου το παράγγειλα και το παρέλαβα μέσα σε 23 μέρες, τράβαγαν τα μαλλιά τους! Μετά άρχισαν να με ρωτάνε από που το παράγγειλα, πλάκωσαν και οι κλασικοί γκιόζηδες από Νιγηρία και άρχισαν όλοι τους να ρωτάνε την τιμή που το πήρα (μερικοί δε ζήταγαν να τους χαρίσουμε ένα) και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κάποιοι άρχισαν να μου στέλνουν και pm, Ευρωπαίοι κυρίως αλλά και Αμερικάνοι, ρωτώντας με από που το παράγγειλα. Το τελευταίο pm χτες από έναν Άγγλο: Η ζήτηση αυτού του synth πραγματικά έχει ξεφύγει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις