Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, sultan of string είπε

Δεν ειναι τα ιδια. Πρωτη φορά δηλωνω ενδιαφέρον και αλλωστε δεν εχω εμπειρία 

Όχι φίλε μου δεν το είπα για σένα γενικά το έγραψα μην με παρεξηγείς ?

• Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru
11 λεπτά πριν, foxxx είπε

Πω πω ζαλάδα πάλι τα ίδια θα λέμε πάρτε ένα Roland Fantom - EX να τελειώνετε ......?

Λάθος.

Σωστό.

Πω πω ζαλάδα πάλι τα ίδια θα λέμε πάρτε μου ένα Roland Fantom - EX

• Like 2

15 λεπτά πριν, sultan of string είπε

Νομιζω οτι με αδικείς καταφορα. Μπορεί οι έρευνες μου να κρατούν αλλα στο τελος παντα καταληγω.

Σύμφωνα με τις ανάγκες που έχεις δηλώσει αλλά και ότι δεν θες να δουλέψεις ως πληκτρας αλλα και τους ήχους που θες δεν χρειάζεται ιδιαίτερη έρευνα. Και 20 έτος να πάρεις οι ήχοι οποιουδήποτε romper θα σε υπερκάλυψουν. Το έχουμε πει νομίζω. 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

41 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Στο νέο Fantom και linear, πάντα είχαν linear.

To ξέρω, και τα Yamaha το ίδιο.

42 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Βέβαια είναι και θέμα συνήθειας. Δηλαδή, εάν βγάζεις το ίδιο αποτέλεσμα αλλά με διαφορετικό τρόπο είναι και αυτό αποδεκτό.

Όχι, δεν είναι αποδεκτός ο διαφορετικός τρόπος, όταν για το ίδιο ή υποδεέστερο αποτέλεσμα χρειάζομαι τον τριπλάσιο/τετραπλάσιο χρόνο. Εγώ θέλω να πηγαίνω από Χαλκίδα στην Αθήνα μέσω αυτοκινητόδρομου σε 45 λεπτά, όπως κάνω εδώ και χρόνια, όχι με καΐκι μέσω Πειραιά σε 10 ώρες.

1 ώρα πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Είδες που σιγά σιγά αρχίζεις και το καταλαβαίνεις;

image.gif.f0892f15bbf81d1df75f7483cc4a5e80.gif

1 ώρα πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Δεν είναι μόνο το sound engine και η πολυφωνία σε αυτά τα όργανα. Υπάρχουν κάποια άλλα περιφερειακά πραγματάκια που είναι τόσο σημαντικά για κάποιους που τελικά σε κάνουν να επιλέγεις άλλο μηχάνημα, ανάλογα τις γνώσεις τις απαιτήσεις και γιατί όχι τις συνήθειές σου.

Μιλάς για πράγματα καρα-αυτονόητα σε κάποιον που παίζει & προγραμματίζει synths τα τελευταία 40 χρόνια, και προφανώς τα ξέρει.image.png.0023e1e7373870e82c2f7bf51e9b5f4a.png

27 λεπτά πριν, sultan of string είπε

Τι είναι romper?

Μείνε στις κιθάρες κι άσε τις έρευνες...?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, TakisB είπε

O τύπος που γράφει δεν πρέπει να έχει πιάσει ποτέ κάποιο hardware synth/rompler στη ζωή του.? Μια φωτό του...M1, του Super JV και του Proteus 1, και από κει και κάτω μπλα μπλα για soft synths/romplers και μόνο. 
15χρονα που γράφουν και "αναλύουν" πράγματα που δεν έχουν δει ούτε σε φωτογραφία. Άντε παίξτε κάνα playstation ρε κι αφήστε τις αναλύσεις των romplers.?

Επεξεργασμένο από Waterfall-K
  • Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Τι αλλά νέα; Στο σπίτι όλοι καλά;

Καμμιά πρόβα; Λάιβ; Δισκογραφία; Παραγωγή για τον κόσμο και όχι τα ξαδέρφια φτιάχνουμε ασούμε;

Ή κουβέντα κάνουμε;

Πάντως από πωλήσεις το Montage πρώτης γενιάς είναι πρώτο από ότι το δεύτερης. Πιο πολλά reface πούλησαν. Στατιστικά πρεσβευτή της εταιρείας με έδρα την Ιταλία. 

www.sonicspace.gr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου