Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, sultan of string είπε

πες πού το πούλησες, τώρα!

Έχεις κι εσύ 700 όργανα, έχεις πόσα plug in της native instruments και πόσα controller, ακόμα και το δικό του, είσαι κιθαρίστας που κάνεις παραγωγές, έχεις hammond, δεν παίζεις έξω με πλήκτρα live. 

Έχεις προφανώς την Kontakt library με όλα τα όργανα. Λες και τα εξάντλησες όλα αυτά και θες Synth- music workstation ενώ δουλεύεις με το Cubase 14 και έχεις και τρελό worklflow όπως μας λες και το πιστεύω γιατί ξέρω τις παραγωγές σου. 

Θα μας τρελάνεις τελείως πια κι εσύ😃

Να πεις, ρε φίλε, δε θέλω να ασχολούμαι με το PC πια, θέλω ένα music workstation να έχω όλους τους ήχους να  κάνω ενορχηστρώσεις με αυτό  π.χ. και να γράφω και κιθάρα με μερικά plugin, αυτό το κάνεις και στο AUDACITY. 🤣

Και θα πάρεις και  MONTAGE μπορεί γιατί σε πιάνει τρέλα. 

Δεν σε καταλαβαίνω, φεύγω. 😃

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 minutes ago, cos_dr said:

Έχεις κι εσύ 700 όργανα, έχεις πόσα plug in της native instruments και πόσα controller, ακόμα και το δικό του, είσαι κιθαρίστας που κάνεις παραγωγές, έχεις hammond, δεν παίζεις έξω με πλήκτρα live. 

Έχεις προφανώς την Kontakt library με όλα τα όργανα. Λες και τα εξάντλησες όλα αυτά και θες Synth- music workstation ενώ δουλεύεις με το Cubase 14 και έχεις και τρελό worklflow όπως μας λες και το πιστεύω γιατί ξέρω τις παραγωγές σου. 

Θα μας τρελάνεις τελείως πια κι εσύ😃

Να πεις, ρε φίλε, δε θέλω να ασχολούμαι με το PC πια, θέλω ένα music workstation να έχω όλους τους ήχους να  κάνω ενορχηστρώσεις με αυτό  π.χ. και να γράφω και κιθάρα με μερικά plugin, αυτό το κάνεις και στο AUDACITY. 🤣

Και θα πάρεις και  MONTAGE μπορεί γιατί σε πιάνει τρέλα. 

Δεν σε καταλαβαίνω, φεύγω. 😃

όχι κάτσε...

αυτό που θέλω είναι να το βάζω να παίζει μόνο του

Θέλω να γίνω Ευάγγελος

15 λεπτά πριν, sultan of string είπε

όχι κάτσε...

αυτό που θέλω είναι να το βάζω να παίζει μόνο του

Θέλω να γίνω Ευάγγελος

Εσύ μας τρολσρεις. Αν θες να παίζεις μόνο του πάρε arranger και βάλτου μέσα MIDI songs. Κάπου έχω εκατονταδες midi songs, από DP μέχρι τερλεγκα. 

Παρε το XS, είναι ικανότατο, σαν το MODX. Σκυλιά 

1 minute ago, cos_dr said:

Εσύ μας τρολσρεις. Αν θες να παίζεις μόνο του πάρε arranger και βάλτου μέσα MIDI songs. Κάπου έχω εκατονταδες midi songs, από DP μέχρι τερλεγκα. 

Παρε το XS, είναι ικανότατο, σαν το MODX. Σκυλιά 

τι είναι XS?

γιαμάχα? καβασάκι?

7 λεπτά πριν, sultan of string είπε

ποιό είναι καλύτερο το μοντχ ή αυτό?

το μοντχ είναι πιο όμορφο

και αυτό πολύ ομορφο είναι. Πιο synth look. 

τα MODX - MONTAGE έχουν πιο controller look, προφανώς για εμένα λόγω του controlling προσανατολισμού,των DAW grade-integration δυνατοτήτων. Δε θυμάμαι αν έβγαινε και σε μαύρο, δε θυμάμαι. 

34 λεπτά πριν, sultan of string είπε

ποιό είναι καλύτερο το μοντχ ή αυτό?

Σου είπα ήδη, το MODX είναι κλάσεις ανώτερο. Αλλά μιλάμε για synths που έχουν 15 χρόνια διαφορά μεταξύ τους (2007 το XS vs 2022 το MODX+)

34 λεπτά πριν, sultan of string είπε

το μοντχ είναι πιο όμορφο

Όχι, δεν είναι. Το XS είναι, και το ακόμα πιο όμορφο είναι το XF, το τελευταίο Motif μοντέλο που κυκλοφόρησε τo 2010.

image.thumb.png.5ec36d246c86e9d2fe7f9b1096c0e806.png

Τα Montage/MODX περιέχουν όλους τους ήχους/performances/arpeggios/waveforms των Motif XS/XF και MOX/MOXF μοντέλων και μπορούν να φορτώσουν επίσης όλες τις sound libraries τους. Οπότε με ένα MODX+ είσαι υπερκαλλυμένος με πάρα πολλές χιλιάδες ήχους, και δεν βάζω μέσα τους αμέτρητους ήχους που μπορείς να έχεις πρόσβαση απ'τις sound libraries των DX μοντέλων. Τα Motif/ΜΟ synths δεν διέθεταν FM engine όπως τα Montage/MODX, έτσι δεν μπορούσαν να φορτώσουν ήχους από κάποιο DX synth, ένα DX7 πχ.

Επεξεργασμένο από Waterfall-K
  • Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

7 minutes ago, Waterfall-K said:

Σου είπα ήδη, το MODX είναι κλάσεις ανώτερο. Αλλά μιλάμε για synths που έχουν 15 χρόνια διαφορά μεταξύ τους (2007 το XS vs 2022 το MODX+)

δεν τα ξερω αυτά.... μια μου λετε πάρε μοντ, μια εξες

Όχι, δεν είναι. Το XS είναι, και το ακόμα πιο όμορφο είναι το XF, το τελευταίο Motif μοντέλο που κυκλοφόρησε τo 2010.

υποκειμενικό. Το μοντ είναι πιό όμορφο στα μάτια μου

image.thumb.png.5ec36d246c86e9d2fe7f9b1096c0e806.png

Τα Montage/MODX περιέχουν όλους τους ήχους/performances/arpeggios/waveforms των Motif XS/XF και MOX/MOXF μοντέλων και μπορούν να φορτώσουν επίσης όλες τις sound libraries τους. Οπότε με ένα MODX+ είσαι υπερκαλλυμένος με πάρα πολλές χιλιάδες ήχους, και δεν βάζω μέσα τους αμέτρητους ήχους που μπορείς να έχεις πρόσβαση απ'τις sound libraries των DX μοντέλων. Τα Motif/ΜΟ synths δεν διέθεταν FM engine όπως τα Montage/MODX, έτσι δεν μπορούσαν να φορτώσουν ήχους από κάποιο DX synth, ένα DX7 πχ.

στην ίδια κατηγορία οι άλλοι τι έχουν?

roland, korg?

λέτε γιατί θα ανοίξω νήμα "έρχεται ο Αγιος" you know who...

9 λεπτά πριν, sultan of string είπε

στην ίδια κατηγορία οι άλλοι τι έχουν?

roland, korg?

Στα Roland παίζουν τα Fantom EX (flagship) και Fantom 0 μοντέλα, στην Korg τα Nautilous AT (flagship) και τα Krome μοντέλα. Για workstations μιλάμε πάντα, όχι για "σκέτα" synths.

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου