sultan of string Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:32 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:32 AM 20 minutes ago, Waterfall-K said: Και να'σουν μόνο εσύ. Όλο το φόρουμ ήταν έτοιμο να το αγοράσει... Α, και μια και σε βρήκα εδώ, η τιμή του XK4 έπεσε. άλλοι δεν ξέρω εγω από τους άλλους, να ξέρεις, είμαι ο πιο πιθανός.... είμαι τρελλός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:33 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:33 AM 15 minutes ago, cos_dr said: Το χαντάκωσαν το όργανο. Αυτό με το note cut off μου θυμίζει μια κατάσταση που είχα ζήσει πριν πολλά χρόνια που αποφάσισα να βάλω το M-Audio κάτω από το Triton και να παίζω με αυτό τους αντίστοιχους ήχους μέσω Triton, το πιάνο κυρίως. Το είχα συνδέσει μέσω της MIDI OUT (din) θύρας στο live, δεν το είχα δοκιμάσει, το θεωρούσα δεδομένο και εκεί που έπαιζα μου κόβονταν ξαφνικά οι νότες. Άλλαζα ήχο αν θυμάμαι καλά και το ξαναγύριζα, έπαιζε λίγο και μου τις ξαναέκοβε, σαν να νέκρωνε το M-AUDIO, δεν έστελνε τίποτα. Με τα πολλά ανακαλύπτω από τα fora πως οι συγκεκριμένες παρτίδες έχουν πρόβλημα και δε διορθωνόταν με firmware update, ήταν ένα chip που δυσλειτουργούσε στον εσωτερικό controller και σου έστελναν αν επικοινωνούσες μαζί τους το ανταλλακτικό και οδηγίες να το βάλεις. Δεν ασχολήθηκα γιατί μέσω USB δουλεύει κανονικά απλά σπάστηκα τότε γιατί με βόλευε γιατί ήταν ελαφρύ να το παίρνω μαζί μου για δευτερο clavie. απ όλα αυτά που λετε δεν καταλαβαίνω Χριστό. Εγω θα το πάρω και θα παίζω με τα πρησετ. Πιστεύω να έχει καμιά κατοστή καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:39 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 07:39 AM 6 λεπτά πριν, sultan of string είπε άλλοι δεν ξέρω εγω από τους άλλους, να ξέρεις, είμαι ο πιο πιθανός.... είμαι τρελλός.. Για κάνα MODX6+ σε κόβω, και αν... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:15 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:15 AM 31 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Για κάνα MODX6+ σε κόβω, και αν... Γιατί, ένα XS που έχει στις αγγελίες άσχημο είναι. Οργαναρες είναι. Μια φορά είχα παίξει σε ένα Motif XF και ήταν πολύ powa. Είχε πολύ καλούς ήχους. Κάτι μοντέρνα stabs. Ικανοποιούν και τον οιο απαιτητικό και δεινο παικταρά και με τους ήχους τους φτιάχνεις παραγωγαρες και είχαν και ωραίο design. Γιατι, το Nautilus άσχημο είναι στο ένα τρίτο της τιμης. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:33 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:33 AM (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, cos_dr είπε Γιατί, ένα XS που έχει στις αγγελίες άσχημο είναι Μια χαρά είναι, και στην τιμή που το βλέπω (€600). Αλλά μιλάμε για όργανο 17ετίας, με τα διπλά λεφτά αγοράζει καινούργιο ένα MODX6+ που είναι απείρως καλύτερο. 18 λεπτά πριν, cos_dr είπε Γιατι, το Nautilus άσχημο είναι στο ένα τρίτο της τιμης. Στο 1/3 ποιας τιμής? Το μικρότερο μοντέλο της σειράς αυτή τη στιγμή (Nautilus 61 AT) κοστίζει €2,370. Ξέχνα το original Nautilus 61 που το είχαν στα €1,855 (και που ήταν 99,99% ίδιο με το "νέο" μοντέλο, μόνο aftertouch δεν είχε), αυτό μάς τελείωσε, είναι εκτός παραγωγής. Προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ synth οποιασδήποτε τιμής που χρειάζεται 2,5 με 3 λεπτά να bootάρει. Επεξεργασμένο Τρίτη στις 08:34 AM από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:46 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:46 AM 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Μια χαρά είναι, και στην τιμή που το βλέπω (€600). Αλλά μιλάμε για όργανο 17ετίας, με τα διπλά λεφτά αγοράζει καινούργιο ένα MODX6+ που είναι απείρως καλύτερο. Στο 1/3 ποιας τιμής? Το μικρότερο μοντέλο της σειράς αυτή τη στιγμή (Nautilus 61 AT) κοστίζει €2,370. Ξέχνα το original Nautilus 61 που το είχαν στα €1,855 (και που ήταν 99,99% ίδιο με το "νέο" μοντέλο, μόνο aftertouch δεν είχε), αυτό μάς τελείωσε, είναι εκτός παραγωγής. Προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ synth οποιασδήποτε τιμής που χρειάζεται 2,5 με 3 λεπτά να bootάρει. Γιατι είναι VST in a box και αυτό. Το MODX είναι μια χαρά. Ας έπαιρνε τότε αυτό που πουλούσες, να του το άφηνες 659 ευρώ. Εδω έδωσες δύο εκατομμύρια ευρώ σε μια μέρα να τα πάρεις όλα αυτά και εμείς πεινάμε Εγω προχθές που πήγα στον ΝΑΚΑ, είχαν ένα komplete 88mk2 που τους έχει μείνει και έχει πραγματικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ CLAVIER βαρυκεντρισμενο, από τα καλύτερα που έχω νιώσει από πίσω και ζήλεψα Και δεν μου το παίρνει κανένας σας θα φύγω Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:54 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 08:54 AM 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Το MODX είναι μια χαρά. Ας έπαιρνε τότε αυτό που πουλούσες Ας το έπαιρνε, το ήξερε ότι το πούλαγα. Κι εσύ το ίδιο, το γυρόφερνες να πάρεις ένα μεραχειρισμένο αν θυμάμαι καλά τον καιρό εκείνο, αλλά όλο γύρω γύρω το πήγαινες και τώρα το χαίρεται άλλος. €600 κάτω το έδωσα, του κουτιού και με εγγύηση. Αργείτε να πάρετε αποφάσεις... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:12 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:12 AM 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ας το έπαιρνε, το ήξερε ότι το πούλαγα. Κι εσύ το ίδιο, το γυρόφερνες να πάρεις ένα μεραχειρισμένο αν θυμάμαι καλά τον καιρό εκείνο, αλλά όλο γύρω γύρω το πήγαινες και τώρα το χαίρεται άλλος. €600 κάτω το έδωσα, του κουτιού και με εγγύηση. Αργείτε να πάρετε αποφάσεις... Γιατί θα μου ήταν άχρηστα, σαν controller τα χρησιμοποιώ τα παλιά και έχουν ότι ηχο χρειάζομαι. Δεν χρειάζομαι νέα performances, φτιάχνω δικά μου. Γι αυτό δεν το παίρνω προσωπικά όσο και να μου αρέσει να παρακολουθώ την αγορά. Μόνο το komplete KONTROL θέλω να μου φύγει και θα πσρω το πιο καινούργιο σίγουρα κάποια στιγμή. Έχω εκατομμύρια ήχους στη συλλογή μου που τα συμβατικά synths όσο και ενδεχομένως νς διαφωνείς δεν μπορούν να παράγουν, ιδιαίτερα σε ρυθμικά, ορχηστρικά και πόσα αλλα για σύνθεση, το πως τα έχω είναι άλλο θέμα αλλα δεν φταίω εγώ γι αυτό. Κάτι που για εμένα και τις ανάγκες μου καθιστά την αγορά ενός νέου Workstation άχρηστη. Το workstation μου είναι το Studio One. Αν έπαιζα έξω είπαμε θα άλλαζα, αλλα και με το triton μου έτσι όπως παίζω κανένα συγκρότημα δεν θα παραπονουνταν και έχω ηχαρες και ξέρω να φτιάχνω ηχαρες, έχω τρελή συλλογή ήχων από το triton. Ασε που με το triton VST παίζω και σε συγκρότημα με το Surface μου και το ES. Είναι σαν να έχεις το triton extreme μαζί σου. Δεν τα λέω για να μειώσω τα πραγματικά όργανα και είμαι λάτρης τους αλλα για εμένα αυτή είναι η πραγματικότητα που με βολεύει εδώ κσι χρόνια και κάθε αγορά αλλη υα ήταν άτοπη. Για τον sultan θα ήταν μια καλή περίπτωση. Το komplete kontrol software με τον διξο του controller πραγματικά αξίζει. Εδω το χειρίζομαι με τα δικά μου, το novation, έχω φτιάξει τρελό προφίλ για το komplete KONTROL software και για το triton.θα φτιάξω βιντεάκι προς επίδειξη ενημέρωση, για την πάρτη μας και θα μοιραστώ και το script για όσους έχουν τα παλια novation. Sl και είναι αρχάριοι με τον editor, you 're welcome. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:53 AM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:53 AM 59 minutes ago, Waterfall-K said: Ας το έπαιρνε, το ήξερε ότι το πούλαγα. Κι εσύ το ίδιο, το γυρόφερνες να πάρεις ένα μεραχειρισμένο αν θυμάμαι καλά τον καιρό εκείνο, αλλά όλο γύρω γύρω το πήγαινες και τώρα το χαίρεται άλλος. €600 κάτω το έδωσα, του κουτιού και με εγγύηση. Αργείτε να πάρετε αποφάσεις... πες πού το πούλησες, τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:57 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:57 AM 3 λεπτά πριν, sultan of string είπε πες πού το πούλησες, τώρα! Που να θυμάμαι? Σε κάποιον Αθηναίο νομίζω... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση