Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Τουλάχιστον οι μισοί κάτοχοι δεν θα το πάρουν χαμπάρι, μια και δεν συνδέουν όλοι το Montage τους με άλλα synths μέσω MIDI. 

είναι ΒΑΣΙΚΗ, ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ λειτουργία για να ελέγχεις τα εξωτερικά όργανα και να θες και να γράψεις παράλληλα το όργανο και τα άλλα όργανα, οι περισσότεροι συντριπτικά έτσι το λειτουργούν, πρώτος εγώ και θα είχα φρικάρει.

Αν είναι δυνατόν να μην μπορώ να ακούσω παράλληλα το όργανο και να το γράφω σε midi κανάλι για να κάνω μετά την έγγραφή συγχρονισμένα με quantize από το daw μου. Θα γινόμουν ΕΞΑΛΛΟΣ και μόλις θα μάθαινα αφού έσπαγα το κεφάλι μου για κάτι που έχω δεδομένο και καταλάβαινα πως κάτι δεν πάει καλά και έβλεπα μετά πως στο παλαιότερο μοντέλο δουλεύει σωστα.......................................  Συγχίστηκα, δε θέλω να το σκέφτομαι, κακώς μου ήρθε αυτό το βίντεο και το είδα και συγχύστηκα. Να το ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!😡😃

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Πάρ'τους ένα τηλ. και χέσ'τους! 👋

Yamaha Music Europe:

+49 (0) 4101/ 303-0

Να τους πάρουν αυτοί που το πήραν.

Εγώ απλά αγανακτώ σαν χρήστης και ευτυχώς που δεν το έχω το πρόβλημα.

Δε θέλω να σκέφτομαι το να το είχα πάρει και να αντιμετώπιζα τέτοιο θέμα σε λειτουργία που χρησιμοποιώ κάθε φορά που ανοίγω το όργανό μου και γράφω μουσική.

Μόλις τώρα, cos_dr είπε

Να τους πάρουν αυτοί που το πήραν.

Οι μισοί από αυτούς δεν θα το πάρουν χαμπάρι, μην τα ξαναλέμε.🥱

Όσοι θεωρούν τεράστιο αυτό το "πρόβλημα", να μην αγοράσουν Montage M. 

Μακριά λέμε!🤣

Specs talks, M🐮🐮gs walks

8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Όσοι θεωρούν τεράστιο αυτό το "πρόβλημα",

Για όσους γράφουν μουσική μέσω DAW και το χρησιμοποιούν ή θέλουν να το χρησιμοποιήσουν μέσω midi για να ελέγχουν άλλα όργανα και να παίζει και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα και θα το θεωρήσουν τεράστιο πρόβλημα.

Δεν είναι για ειρωνεία. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ και πραγματικά πρέπει να λυθεί, γιατί είναι ΞΕΦΤΙΛΑ.

Μόλις τώρα, cos_dr είπε

Για όσους γράφουν μουσική μέσω DAW και το χρησιμοποιούν ή θέλουν να το χρησιμοποιήσουν μέσω midi για να ελέγχουν άλλα όργανα και να παίζει και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα και θα το θεωρήσουν τεράστιο πρόβλημα.

Αυτοί λοιπόν ας μην το αγοράσουν, ή ας περιμένουν τη Yamaha να διορθώσει το πρόβλημα σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση του firmware. Οι υπόλοιποι (τουλάχιστον οι μισοί χρήστες δηλαδή) δεν νοιάζονται. Γιατί? Γιατί οι μισοί από αυτούς δεν συνδέουν το Montage τους με άλλα synths ή DAW μέσω MIDI. Υπάρχουν άπειροι χρήστες εκεί έξω που χρησιμοποιούν το DAW τους μόνο για ηχογράφηση, κανονική ηχογράφηση που δεν εμπλέκεται MIDI μέσα. 

Εσύ που το πήρες τόσα κατάκαρδα, και ήσουν και έτοιμος να το παραγγείλεις, λυπάμαι. 

Υπομονή Cos, υπομονή...😌

Specs talks, M🐮🐮gs walks

9 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Εσύ που το πήρες τόσα κατάκαρδα, και ήσουν και έτοιμος να το παραγγείλεις, λυπάμαι. 

Υπομονή Cos, υπομονή...😌

Έχω απόλυτο δίκιο που το πήρα κατάκαρδα  και είναι πραγματικά απαράδεκτο και κρίμα μεγάλο για το όργανο.

Και έτσι κατάκαρδα θα το πάρουν και πολλοί και πράγματι ελπίζω να λυθεί.

Το ότι κάποιοι δεν το χρειάζονται δεν αποτελεί δικαιολογία δυστυχώς και είναι κρίμα πραγματικά

Αυτοί που το χρειάζονται και είναι μια λειτουργία κλασσική και απαραίτητη, θεμελιώδης όπως είπα και εξήγησα σε ένα τόσο ακριβό όργανο, μια λειτουργία αυτονόητη για όλα τα music workstations, που υπήρχε στο προηγούμενο κανονικό και τώρα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ και δίνει μόνο την επιλογή μόνο LOCAL ή EXTERNAL CONTROL όπως φαίνεται, είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΞΕΦΤΙΛΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΤΙΟ. 😡

Καμία υπομονή, να το διορθώσουν ΑΜΕΣΑ. ΑΜΕΣΩΣ😡

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

image.png.7433c55472d73b002a25d84d7a92a36b.png

Δεν υποβαθμίζεται έτσι ένα τόσο σοβαρό θέμα, πραγματικά είναι συγκινητική η προσπάθεια να υπερασπιστείς την ΥΑΜΑΗΑ και το Workstation που πήρες. Αλλά αυτή η ΑΣΤΟΧΙΑ στο πρόγραμμα διαχείρισης, πραγματικά είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ και πρέπει να φτιαχτεί το συντομότερο δυνατό και μπράβο σε αυτόν που έφτιαξε το βίντεο για να το αναδείξει και εγώ αν το είχα εκτός του ότι θα είχα σπαστεί και δε θα μπορούσα να δουλέψω θα είχα κάνει μεγάλη φασαρία γι αυτό.

Δεν έχω κανένα σκοπό να υποβαθμίσω το όργανο, το αντίθετο, το θεωρώ απαράδεκτο και το ενδιαφέρον μου είναι για το όργανο και ας μην το έχω. Φυσικά και δεν θα το έπαιρνα εφόσον χρειάζομαι τη λειτουργία και είναι φυσιολογικότατο να τη χρειάζομαι, εγώ που είμαι τόσο μεγάλος παικταράς που γράφω καλύτερα απευθείας από τον καθένα, αλλά όταν συνθέτω εννοείται πως θέλω να γράψω την καλύτερη μου εκτέλεση και σε midi για να την εμπλουτίσω μετά αν χρειαστεί και να αλλάξω κάτι στο expression, (bending, modulation και οτιδήποτε άλλο και τα γράψω realtime ξεχωριστά. 

Είναι τρέλα πραγματικα΄και μπορώ να δώσω και άλλα παραδείγματα που οι πραγματικοί πληκτράδες θα καταλάβουν και ήδη που θα με διαβάζουν θα έχουν πραγματικά θορυβηθεί με το πρόβλημα.

Τρέλα, ελπίζω πραγματικά να φτιαχτεί ΑΜΕΣΑ, κρίμα για το όργανο.

• Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου