cos_dr Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Χρόνια πολλά στο Montage ΜΧ8 και στους Κωστηδες και τις Ελενες. Το VST θα είναι διαθέσιμο για όλους μιας και είναι η core μηχανή και θεωρώ πως δεν φοβούνται να επηρεάσει τις πωλήσεις hardware. Οι αγοραστές είναι συνειδητοποιημενοι. Χρόνια τους πολλά και όποιος θέλει να μου κάνει δώρο ας μου πάρει ένα με 61 πλήκτρα. Γιατί δεν έχω να δώσω τώρα 4000 ευρώ. Είναι πάρα πολλά λεφτά και η βενζίνη έχει πάει 2 ευρώ το λίτρο έμα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) Χρόνια μας πολλά Cos (όχι, στον πραγματικό κόσμο έξω απ'το ΝΟΙΖ δεν με φωνάζουν Καταρράκτη...), υγεία σου/μας εύχομαι, και ό,τι hardware synth πιάνεις να μετατρέπεται σε VST. Επεξεργασμένο 21 Μαϊου από Waterfall-K 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Χρονια σας πολλά Κωστηδες με υγεια και ενα καλο montage για ακομα καλυτερη υγεια ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Χρόνια πολλά με υγεία! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου 45 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Χρόνια μας πολλά Cos (όχι, στον πραγματικό κόσμο έξω απ'το ΝΟΙΖ δεν με φωνάζουν Καταρράκτη...), υγεία σου/μας εύχομαι, και ό,τι hardware synth να πιάνεις να μετατρέπεται σε VST. να πάρουμε κανα όργανο! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Διακρίνω μια αλλαγή στη νοοτροπία ή ιδέα μου είναι? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου 11 ώρες πριν, trolley είπε Τα ίδια και εις εσάς, αγαπητέ. Χρόνια πολλά, σας ευχήθηκα. Που μπερδεύτηκες; Άντε, με το καλό και του χρόνου... 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου 3 λεπτά πριν, trolley είπε Χρόνια πολλά, σας ευχήθηκα. Που μπερδεύτηκες; Άντε, με το καλό και του χρόνου... Με μπέρδεψε η αναφορά στο "αντιπαθητικό μέλος". Στα περί ονομαστικής εορτής, δεν τη γιορτάζω. Ούτε γενέθλια γιορτάζω. Αλλά οι ευχές δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, οπότε... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Χρόνια πολλά αγόρια. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 21 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Με μπέρδεψε η αναφορά στο "αντιπαθητικό μέλος". Στα περί ονομαστικής εορτής, δεν τη γιορτάζω. Ούτε γενέθλια γιορτάζω. Αλλά οι ευχές δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, οπότε... Εγώ δέχτηκα χιλιάδες ευχές και μηνύματα, δεν έχω σταματήσει από το πρωί να μιλάω στο τηλέφωνο. Είμαι πολύ δημοφιλής. Αν είχα ένα ευρώ για κάθε ευχή που δέχτηκα σήμερα, αύριο θα έπαιρνα το MONTAGE MXM 6 με εξόφληση με τραπεζική κατάθεση. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση