Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Άρχισαν οι "διαρροές" ή πρόκειται απλά για φωτοσοπιές? Θα δείξει. Τις φωτογραφίες μόλις τις τσίμπησα από μια Γαλλική synth prive σελίδα. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Στο αγγλοφωνο καταγωγι παντως τα αρρωστακια θεωρουν οτι ειναι αυθεντικη η φωτο, εβγαλαν και κατι λιστες λεει της ναχαμιαγιαμαχα απο Σιγκαπούρη (;) που αναφερουν το μοντελο οπως γραφει και η φωτο, απο οτι φαινεται ειναι αληθινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, manosx είπε τα αρρωστακια θεωρουν οτι ειναι αυθεντικη η φωτο Φαίνεται πως ναι, είναι αληθινές. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Έβαλαν οθονούλα για τα control? Nice. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 Αντε για να δουμε... 11 ώρες πριν, cos_dr είπε Έβαλαν οθονούλα για τα control? Nice. Ναι φαινεται καλη προσθηκη... οπως επίσης τα encoders κατω απο την κύρια οθόνη. Για τα οποία encoders απο κάποια ιντερνετικά σχόλια είδα πως χαρακτηρίζουν την ιδέα ως "δανεική" απο το fantom , όμως εμένα άλλο μου έρχεται στο μυαλό... ex5 . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 28 λεπτά πριν, Στάθης Π. είπε Αντε για να δουμε... Ναι φαινεται καλη προσθηκη... οπως επίσης τα encoders κατω απο την κύρια οθόνη. Για τα οποία encoders απο κάποια ιντερνετικά σχόλια είδα πως χαρακτηρίζουν την ιδέα ως "δανεική" απο το fantom , όμως εμένα άλλο μου έρχεται στο μυαλό... ex5 . Και από πολλά controllers που είναι της μόδας πιστεύω. Αν κάνουν και κάνα script ακι σε συνεργασία με κστασκευαστες VST μιας και υπάρχουν κοινά πρωτόκολλα για να ελέγχεις και VST τρίτων με τα encoders όταν το χρησιμοποιείς και ως master keyboard π.χ. θα ήταν σούπερ. Είναι χρήσιμο να βλέπεις την πληροφορία και πάνω από τα encoders πέραν της οθόνης. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, cos_dr είπε Έβαλαν οθονούλα για τα control? Nice. Σίγουρα πήραν την ιδέα από το δικό τους flagship arranger Genos. Είμαι σίγουρος ότι το νέο Montage θα θερίζει, δεν έχω αμφιβολία γι αυτό. Για το μόνο που ανησυχώ είναι αν τελικά άκουσαν τις εκκλήσεις πολλών μουσικών και έβαλαν πίσω ένα real time/liner sequencer. Αν ξαναδώ το ίδιο δύσχρηστο patternt sequencer θα πέσει Χ. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 Tι φωτογραφίες του κ@λου είναι αυτές που "διαρρέουν"? Έλεος με αυτή τη συνήθεια.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 @Waterfall-K mk2 μήπως είναι φωτογραφίες ΑΙ? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε @Waterfall-K mk2 μήπως είναι φωτογραφίες ΑΙ? Κανονικές είναι, αλλά τέτοια χάλια ποιότητα φωτογραφίας δεν είχαμε ούτε 20 χρόνια πριν. Επίτηδες το κάνουν να μας σπάσουν τα νεύρα οι αλήτες οι Γιαπωνέζοι. Επεξεργασμένο 27 Αυγούστου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση