Προς το περιεχόμενο

Ποια η γνώμη σας για τις "πτυσσόμενες" τιμές στο market του noiz ;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Και που λέτε, έχω βγει για κάτι ποτάκια σε super-duper lounge bar restaurant στο Καβούρι και γυρνάω και τι να δω... 

Τις... ιστορικές ανησυχίες που τσουπ πετάχτηκαν σε νήμα υπό τον γενικό τίτλο: Ποια η γνώμη σας για τις "πτυσσόμενες" τιμές στο market του noiz ;;;

Κύριοι, ο Βασίλης ορθά έδειξε το λουκέτο.

Χαλαρά...

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 130
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

54 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Μέσα σε αυτά που περιέγραψα στα προηγούμενα ποστ και αδιαμφισβητητα ισχύουν και συμβαίνουν κρατάμε την ατομικότητα για επιβίωση. Αδιαφορούμε γι αυτά κοιτώντας να φτισχτουμε εμείς για να μην μας νοιαζουν οι τιμές στα σούπερ μάρκετ όσο και να πάνε, να είμαστε ασφαλείς και να πληρώνουμε οσα και να ζητάνε για την υγειά μας, την παιδεία μας και την ασφάλεια μας, και ας γιγάντωνεται η διαφθορά, η διαπλοκή, η αναξιοκρατια, η καταστροφή του περιβάλλοντος, η κατασπαταληση πόρων,η ανθρώπινη εκμετάλλευση, ο σωματικούς και ψυχικός βιασμός και όσο ανεβαίνουμε θα πατήσουμε το κουμπί να πεθάνουν αδιακρίτως 150.000 άτομα και να λέμε δοξάσατε μας γιατί γλυτώσαμε 40.000.000 και ζείτε καλύτερα από την ανατολή. 

Not for me ???

Εγώ για την οικονομία της συζήτησης σου δηλώνω ότι δεν δίνω δεκάρα για κανέναν.

Έχω όμως ιδία γνώση πως η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών πονόψυχων του twitter και των selfie με τη σημαία της Ουκρανίας, δεν έχουν πράξει απολύτως τίποτα στην πράξη.

Kαι αυτό είναι χειρότερο... Είναι υποκρισία..

Εγώ νοιάζομαι αρχικά για όσους μπορώ να επηρεάσω στην ακτίνα δράσης μου.

Αυτό λέγεται ρεαλισμός και έχει απτά αποτελέσματα.

Φροντίζω η φυσική μου παρουσία, να έχει θετικό πρόσημο.

Δεν αναπαράγω tweet για πράγματα που δεν έχω ιδέα, ούτε λέω τάδε μαμιέσαι χασκογελώντας σα 12χρονο..

Επεξεργασμένο από Kanimothrios
  • Συμφωνώ 1

Παντως το Korg το Μ1 ειχε πανω απο 5 χιλιαρικα σημερινα λεφτα οταν βγηκε (2166 δολαρια street price το 1988 λεει η wiki), οποτε μια χαρα ειναι οι σημερινες τιμες στα workstation, χωρια το ποσο καλυτερα specs εχουν.

Οποτε οι καπιταλιστες της Korg μια χαρα ξηγιουνται για την ακριβεια. Αντιθετα η πανουκλα των κομμουνιστων κινεζων, η σχιζοφρενια του καγκεμπιτη πουτιν και φυσικα η σοσιαλιστικη πασοκιλα που οδηγησε στα μνημονια εχουν κανει οτι μπορουν για να μας γαμησουν τη ζωη.

Αλλα εκει μουγκα, η δυση φταιει για ολα, τι να κανουμε, το πολυ το καπα καπα κανει το παιδι... να κλαιει.

8 ώρες πριν, fusiongtr είπε

Μπα, δεν το πιστεύω το υπογραμμισμένο.

Απλά ο πόλεμος έχει αλλάξει μορφή.

Και υπάρχει παντού.

Ακριβώς γιατί υπάρχουν κέρδη.

Δεν μιλώ για περιφερειακές ή εμφυλιες συγκρούσεις . Αυτές ειδικά στις τριτοκοσμικές χώρες είναι standard έτσι κι αλλιώς λόγω φυλετικών και θρησκευτικών διαφορών.

Για πόλεμο παγκόσμιο μιλώ. Και για απευθείας συγκρούσεις μεγάλων δυνάμεων .

• Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

7 ώρες πριν, fusiongtr είπε

Δηλαδή η πάρτη μας πάνω από όλα.

Εννοείται.

Δεν έχεις πετάξει ποτέ με αεροπλάνο;

Τι λέει η αεροσυνοδός στην επίδειξη των μασκών;

"ΠΡΩΤΑ φορέσετε την ΔΙΚΗ σας μάσκα και ΜΕΤΑ βοηθήστε τους ΔΙΠΛΑ σας".

6 ώρες πριν, Kanimothrios είπε

1. Σε ότι έγραψα δεν αναφέρομαι σε κάποιο μέλος συγκεκριμένα.

2. Όχι, το ατομικό κεφάλαιο δεν είναι η πάρτη μας.

Είναι η αποδοχή, ότι πρώτα θα είμαι σε θέση εγώ σαν άτομο σε θέση να είναι θετική η αλληλεπίδρασή μου με οικογένεια, φίλους, γειτονιά, εργασία, κοινωνία.

Πρώτα θα προσπαθήσω να σώσω το δάσος πάνω από το χωριό μου, την πόλη μου και μετά θα έχω αποψάρα και δήθεν δράση για πράγματα που δήθεν ξέρω και εκτυλίσσονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Όταν δεν είσαι σε θέση να συνεισφέρεις ούτε στη γειτονιά σου, δεν πας να το παίξεις σωτήρας του πλανήτη.

3. Α, δεν κάνω διακρίσεις.

Οι "ότι δηλώσεις είσαι" ημέτεροι με μπάρμπα στην Κορώνη,κ.λ.π. είναι ξεκάθαρα φύρα.

Εγώ αν τα έχω με κάποιους, είναι με την δήθεν πνευματική πρωτοπορία των τελευταίων δεκαετιών,

που από την Εκάλη και τα ιδιωτικά κολλέγια, κήρυτταν  πράγματα που οι ίδιοι φυσικά δεν έπρατταν

και δημιούργησαν μια ελληνική κοινωνία μετρίων αμπελοφιλόσοφων, με μετεμφυλιακά σύνδρομα, αντισυστημικές φανφαρες,κ.λ.π.

Μη με βάλεις να γράψω και για τους άλλους, το ίδιο απεχθείς μου είναι..

Λοιπόν όταν έρθω Ελβετία, λόγω δουλειάς έρχομαι πότε, πότε,πρέπει να πΓιουμε μια μπύρα όταν με το καλό πας .

Σε ποια πόλη θα είσαι;  ?

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

6 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

σε super-duper lounge bar restaurant στο Καβούρι

Άσε με να μαντέψω.

Δεν πέφτει ΚΑΡΦΙΤΣΑ ε; Και το απλό γουΙσκι έχει 12 ευρώ.

Στον @MGsπεσταΑφτα που δε με πιστεύει ?

• Χαχα 1

Καλημέρα σε όλους, χθες είχα πιει 3 βότκα red bull και με έπιασε συγγραφικός οίστρος όταν γύρισα σπίτι ?

Οπότε θα περιοριστώ να απαντήσω στο παρακάτω

23 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Λοιπόν όταν έρθω Ελβετία, λόγω δουλειάς έρχομαι πότε, πότε,πρέπει να πΓιουμε μια μπύρα όταν με το καλό πας .

Σε ποια πόλη θα είσαι;  ?

Πολύ ευχαρίστως, θα είμαι κάτοικος Βασιλείας από 01.01.2024

Υπήρχε και μία εξίσου καλή πρόταση για Ζυρίχη, αλλά για την ώρα λέω να εκμεταλλευτώ την δυνατότητα που μου δίνει η ελεύθερη αγορά να μένω Ελβετία,  να περνάω τα σύνορα με τα πόδια και με τον ελβετικό μου μισθό να ψωνίζω ότι μου χρειάζεται από Γερμανία.?

Αν περάσεις από Μόναχο τον επόμενο μήνα, ξεκινά μέσα Σεπτέμβρη και το Oktoberfest ?

• Like 1

• Moderator
47 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Δεν πέφτει ΚΑΡΦΙΤΣΑ ε; Και το απλό γουΙσκι έχει 12 ευρώ.

12 ευρώ; Πλάκα κάνεις. Τόσο έχει η... πορτοκαλάδα ? Και ναι γινόταν το σύστριγκλο.

50 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Στον @MGsπεστα

Όχι, γιατί έχει δικαίωμα στην άποψη του, όπως και οι υπόλοιποι.

Bottom line, το θέμα είναι οι τιμές στις αγγελίες. Τα υπόλοιπα είναι... πλεονασμοί (για να το πω ευγενικά).

all this has happened before and will happen again

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου