σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Νεστορα εψαξα το μοντελο αλλα στις Cort λεει δε μπορεις να το βρεις μονο απο s/n Γιωργη μη ξεχασεις το νοτιφικεησιον μπατον 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 11 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Νεστορα εψαξα το μοντελο αλλα στις Cort λεει δε μπορεις να το βρεις μονο απο s/n Γιωργη μη ξεχασεις το νοτιφικεησιον μπατον Είναι custom made. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, Nestoras είπε Με τι κιθάρα να παίξω ώστε επιτέλους να μπορέσω να το παίξω σωστά Μόλις μπήκα σπίτι μετά από διακοπές και πέφτω πάνω σε αφτό... Λοιπόν θα σε βγάλω από τη δύσκολη θέση και θα σου πω να πας να πάρεις τον ευσεβή σου πόθο- ξέρεις τι εννοώ- και άντε και καλό... τουάνγκ ΥΓ: Τα χαιρετίσματα μου στους ινφλουένσε λαίμαι. 2 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μόλις μπήκα σπίτι μετά από διακοπές και πέφτω πάνω σε αφτό... Λοιπόν θα σε βγάλω από τη δύσκολη θέση και θα σου πω να πας να πάρεις τον ευσεβή σου πόθο- ξέρεις τι εννοώ- και άντε και καλό... τουάνγκ ΥΓ: Τα χαιρετίσματα μου στους ινφλουένσε λαίμαι. Οι προτροπές των πολύ δικών μου ανθρώπων είναι για μένα εντολές. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, Nestoras είπε Οι προτροπές των πολύ δικών μου ανθρώπων είναι για μένα εντολές. Τι λες Νέστορα? Τι λες? Και μην μου πεις "δεν είναι αυτό που νομίζεις". 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι λες Νέστορα? Τι λες? Και μην μου πεις "δεν είναι αυτό που νομίζεις". Δεν είναι αυτό που νομίζεις. 4 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Nestoras είπε Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Α, ΟΚ γιατί για μια στιγμή ανησύχησα ΥΓ: Κάτσε εκεί που είσαι γιατί εδώ έχει 38-39 βαθμούς 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Α, ΟΚ γιατί για μια στιγμή ανησύχησα ΥΓ: Κάτσε εκεί που είσαι γιατί εδώ έχει 38-39 βαθμούς Έρχομαι αύριο. Και φέρνω … InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, Nestoras είπε Έρχομαι αύριο. Και φέρνω … Φέρε τη δροσιά της Σκανδιναβίας (όχι τίποτα άλλο...) 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, Nestoras είπε Έρχομαι αύριο. Και φέρνω … .... έναν παιχταρά χάφαρο για την ομάδα πριν λήξουν οι μεταγραφές. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση