σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Αν σε δουν με αυτο το μοντελο να κανεις μπασκινγκ θα ψαρωσουν κ θα βγανεις καλα λεφτα. Σε φανταζομαι να γυριζεις κ να παιζεις με το Ριβερα κ να σκεφτεσαι... Καλος ειναι, αλλα αυτος ο ΡΑΗΛΗ ρε παιδι μου ειναι αλλη κλαση 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αν σε δουν με αυτο το μοντελο να κανεις μπασκινγκ θα ψαρωσουν κ θα βγανεις καλα λεφτα. Σε φανταζομαι να γυριζεις κ να παιζεις με το Ριβερα κ να σκεφτεσαι... Καλος ειναι, αλλα αυτος ο ΡΑΗΛΗ ρε παιδι μου ειναι αλλη κλαση Άμα σου πω ότι δεν ακούγεται άσχημα. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Θα σου πω πως εχεις καιρο ν'ακουσεις τον Ριβερα... Γυρνα πισω Νεστορα!!!!! Εχω πετυχει πολλα τετοια μικρα φτηνα πρακτισο ενισχυτακια που το καθαροτ'ς ειναι μια χαρα 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Αυτό και τη κιθάρα τ’ αντάλλαξε ο πεθερός μου μ’ ένα πίνακα του που τον είχε προς πώληση με 1000SEK. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Πες του: Tack far. Nu ska jag rita Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε Αυτό και τη κιθάρα τ’ αντάλλαξε ο πεθερός μου μ’ ένα πίνακα του που τον είχε προς πώληση με 1000SEK. Όλα για τον γαμπρούλη τους βρε. Θέλει Chibson αυτό το κομμάτι όμως αφού. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Πες του: Tack far. Nu ska jag rita Δεν ήξερα ότι στη παρέα μας έχουμε και σουηδομαθείς. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Δεν ήξερα ότι στη παρέα μας έχουμε και σουηδομαθείς. Τόσα χρόνια με τον Μπέργκ τα έμαθε φαρσί. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Γκουγκλτρασλεητ Κ μου το αλλαξε κ λιγο 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Όλα για τον γαμπρούλη τους βρε. Θέλει Chibson αυτό το κομμάτι όμως αφού. Θα το απαιτήσω. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση