σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 @Freedom καρα ισχυει αυτο που λες Ειδικα για τον Γκουρμουλη που λιγο πολυ εχει στανταρντ ηχο σε ο,τι ανεβαζει κ αλλαζουν λεπτομερειες Εγω πιο πολυ το βλεπω σαν παιχνιδι με προτροπη του OP. Γι'αυτο κ στην αρχη δεν ελεγα τιποτα Πιο πολυ οι απαντησειςθα επρεπε να ειναι: φανταζομαι πως ακουω αυτο επειδη εκεινο κ μπλα μπλα μπλα Πηγα να το κανω ετσι αλλα βαριομουνα να γραψω σεντονι οποτε συγκρατηθηκα 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε @Freedom καρα ισχυει αυτο που λες Ειδικα για τον Γκουρμουλη που λιγο πολυ εχει στανταρντ ηχο σε ο,τι ανεβαζει κ αλλαζουν λεπτομερειες Ναι βρε Βρα αλλά εμεις που δεν ξέρουμε πως γίνεται construct ο στανταρντ ήχος του αδερφού Γκού, τι να κάνουμε assούμε? Πιο έυκολα μπορώ να μαντέψω αν επαιζε καθιστός ή όρθιος, με κάλτσες, ξυπόλυτος ή με παπούτσια και με τι χρωμα μπλουζάκι assούμε... Γκου, παιξε σε τελειως καθαρό ενισχυτή (πθιτ-πθιτ, όχι και καλά blues καθαρό κοκ, καθαρό λεμε, πλυμμένο με Ava), μηδεν (0) εφέ, όρισε και ένα έπαθλο για τον νικητή και θα γίνει ο χαμός (εκτός και αν είναι Τελεμπάζερ)... Επεξεργασμένο 24 Αυγούστου 2023 από Freedom 4 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Συμφωνω για το καθαρο. Για να μην πω κ ξαστερο μπας κ το βρουμε 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Συμφωνω για το καθαρο. Για να μην πω κ ξαστερο μπας κ το βρουμε Ή Τρύλετ-καθαρός ή ποστάρω κλιπ με το FM9 ετοιμο να κάψει CPU (καμια 25άρια εφε σε σειρα, παραλληλα, το ένα να ξαναγυριζει να τροφοδοτει το άλλο) και οποιος βρεί με τι κιθάρα ή μαγνητες έχει ηχογραφηθει, θα κερδίσει μια νυχτα μαζί σου... ...στα μπουζουκια βρε Βρα, τι σκιάχτηκες... 3 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Freedom είπε Ή Τρύλετ-καθαρός ή ποστάρω κλιπ με το FM9 ετοιμο να κάψει CPU (καμια 25άρια εφε σε σειρα, παραλληλα, το ένα να ξαναγυριζει να τροφοδοτει το άλλο) και οποιος βρεί με τι κιθάρα ή μαγνητες έχει ηχογραφηθει, θα κερδίσει μια νυχτα μαζί σου... ...στα μπουζουκια βρε Βρα, τι σκιάχτηκες... Το κλιπ με το fm9 οπως το περιγραφεις πολυ θα ηθελα να τ'ακουσω . θα περιορισω τις μαντεψιες μου ή σε Παρκερ ή σε Στρατ ή σε Χαρλευ Νταβινσον για να πεσω μεσα Επεξεργασμένο 24 Αυγούστου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Άντε να σας βοηθήσω. Κανένα πετάλι ή plugin ανοικτό, εκτός λίγο βάθος, και η κιθάρα καρφί στον origin 20. Θέλει λίγο ρυθμισμα το truss rod, διοτι buzzάρει ελαφρώς... Your browser does not support the HTML5 audio tag or20.mp3 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Το κλιπ με το fm9 οπως το περιγραφεις πολυ θα ηθελα να τ'ακουσω . θα περιορισω τις μαντεψιες μου ή σε Παρκερ ή σε Στρατ ή σε Χαρλευ Νταβινσον για να πεσω μεσα Εγώ το βρήκα. Παίζει με ακουστική αλά Keith στο jumping jack flash. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Ο Φρηντομ με απειλει στο Βαημπερ. Εγω το λεω εδω για να το ξερετε Κ μου λεει πως ειναι τρελλος κατι για πρησετ κ τετοια 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Ο Φρηντομ με απειλει στο Βαημπερ. Εγω το λεω εδω για να το ξερετε Κοιταω γύρω μου, και βλεπω παντου ΦΑΚΙΝ ΣΝΙΤΣΕΣ!!! 1 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Οι μαγνήτες μου φαίνονται μυνί. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση