Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μια ερώτηση εδώ ρε dim. Πώς μπορείς και κρατάς το συναισθηματικό δέσιμο με ένα κομμάτι σε λογικά επίπεδα (για να πάρεις αποφάσεις σε arrangement/production/mix) όταν έχεις περάσει τόσο χρόνο μαζί του; Εγώ μια βδομάδα τώρα δουλεύω μια ιδέα και έχω αρχίσει και δεν βλέπω/ακούω καθαρά, που οδηγεί στο να μη μπορώ να βγάλω ή να αλλάξω πράγματα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άμα χρειαστείς τρομπονι, ξερεις ποιον να φωνάξεις... Επεξεργασμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 από gkourmoul1 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Παρών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Πούντο? Preview έστω? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, cos_dr said: Πούντο? Preview έστω? Το κομμάτι ή το τρομπόνι; 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Και του το πα του @Ali Barout οταν γνωριστηκαμε... -Ξερεις κανα ακομη οργανο εκτος απο τρομπονι γιατι σε 20 χρονια θα ερθει ο Πανος κ θα σου παρει τη δουλεια... -Κιθαρα, μπουζουκι, πληκτρα, μπασο, τσελο ηλεκτρικο, κανα-δυο πνευστα κ καμμια δεκαρια ακομη που τα ξεχναω μου λεει Κ τελειωσε η κουβεντα εκει 1 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πούντο? Preview έστω? 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Και του το πα του @Ali Barout οταν γνωριστηκαμε... -Ξερεις κανα ακομη οργανο εκτος απο τρομπονι γιατι σε 20 χρονια θα ερθει ο Πανος κ θα σου παρει τη δουλεια... -Κιθαρα, μπουζουκι, πληκτρα, μπασο, τσελο ηλεκτρικο, κανα-δυο πνευστα κ καμμια δεκαρια ακομη που τα ξεχναω μου λεει Κ τελειωσε η κουβεντα εκει Να σου πω την αλήθεια έχω τρομάξει λίγο, και δίνω έναυση μπιφ με τον @PAL, επειδή το ξέρω ότι θα μου τη φάει τη δουllιτσα, γιατί έλα μωρέ τι κάνεις στο τρομπόνι; φυσάς και κουνάς το χέρι. Μεγαλώνει εκεί μικραίνει, ζαλίζεται ο άλλος, δε δίνει βάση τι ακούει, βγαίνει η δουllιτσα πέρα. Στις ηχογραφήσεις που δε σε βλέπουν είναι πιο δύσκολο, αλλά γι αυτό υπάρχουν τα σαμπλ. Βρασίλη, μακάρι να τα ξερα όλα αυτά που λες πραγματικά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 24/8/2023 στις 2:11 ΜΜ, dimsonic είπε 5. Βασικο οργανο που θα παιξει τη φωνη Αυτό μάλλον το βρήκαμε... Τον παίκτη μένει να διαλέξουμε τώρα. Αλής vs Πάνου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, BillTrantos είπε Μια ερώτηση εδώ ρε dim. Πώς μπορείς και κρατάς το συναισθηματικό δέσιμο με ένα κομμάτι σε λογικά επίπεδα (για να πάρεις αποφάσεις σε arrangement/production/mix) όταν έχεις περάσει τόσο χρόνο μαζί του; Εγώ μια βδομάδα τώρα δουλεύω μια ιδέα και έχω αρχίσει και δεν βλέπω/ακούω καθαρά, που οδηγεί στο να μη μπορώ να βγάλω ή να αλλάξω πράγματα. μα δεν δουλεύω έτσι. Ήδη έχω αποφασίσει ότι θα είναι μπαλάντα, ότι θα έχει αυτά τα μέρη, έχω φτιάξει τον σκελετό και τα μέτρα και θα ακολουθήσω το πλάνο. Υπολογίζω γύρω στα 5 λεπτά. Θέματα και ιδέες δεν υπάρχουν. Θα έρθουν μετά καθώς θα στήνεται. Εννοείται ότι αυτά δεν είναι 100% φιξ. Μπορεί μια ιδέα να με αναγκάσει σε ένα μέρος να προσθέσω 4 μέτρα, να αλλάξω τεμπο κλπ αλλά η δομή υπάρχει. Και εντάξει δεν πέρασαν 20 μέρες με το να σκέφτομαι αν θα είναι 102 ή 110 bpm. Το είχα στο νού μου, απλά σήμερα έκατσα και αποφάσισα. Και ούτε θα πάει 4 μήνες. Μπορεί όμως να πάει 4 μήνες για στίχους, αν μπούν ποτέ. Ετσι δουλεύω τα τελευταία 2 χρόνια και θα έλεγα ότι η συνταγή λειτουργεί. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση