dimsonic Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Αυτο το 120 και το 2/2 με καθαρισε 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Καλε τι περαση ειναι αυτη στα compound meters? Ολοι σας? κ ο @methylene blue ουσιαστικα 12αρι προτεινει. Μπραβο @Ali Barout. Ετσι να σπασει το κατεστημενο Εεε κοιτα να δεις, επειδή εγω μιλάω για έτοιμο δικό μου, κι αυτό τριηχάτο είναι στην ουσία το Α. Το Β οκ, ειναι σουινγκ φιλ. 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αυτο το 120 και το 2/2 με καθαρισε Γιατί αν έλεγα 4/4 60 θα άλλαζε κάτι; Α, μισό λεπτό. Κύριε @dimsonic, επειδή γνωρίζω ότι δουλεύει cubase το κατάστημα, έχω περάσει πλέον στις μέτα-συμβουλές, όπου λέω λάθος μετρονόμους για να ακουστούν σωστά στο κιουμπέις. Όλα τέταρτα. Κι όποιον πάρει ο χάρος. Επεξεργασμένο 24 Αυγούστου 2023 από Ali Barout 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Ε πες το έτσι να καταλάβουμε. 70bpm Κουπλέ Am G Dm F E7 Γέφυρα C B E7 Ρεφραίν F Dm C E7-G Θες και στίχοι? 4:46 διάρκεια Όργανο : Φωνή 4/4 Μια διόρθωση μόνο να κάνω. Όχι 70bpm. 69 λέμε. 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μια διόρθωση μόνο να κάνω. Όχι 70bpm. 69 λέμε. Εγω δυστυχως το θελω 68.5, αρα θα αναγκαστω να βαλω το προτζεκτ στο 137 μιας κ δεν εχει μισα 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Ειχα στο νου μεγαλυτερη εκταση απο του Μαγιερ Του ‘γατου’; Επεξεργασμένο 24 Αυγούστου 2023 από Nestoras 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Εγω δυστυχως το θελω 68.5 Το 69 έχει άλλη χάρη. 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το 69 έχει άλλη χάρη. Σωστός. 6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Εγω δυστυχως το θελω 68.5 Θα σε πιάσει ο σβέρκος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Λετε εσεις. Εγω σημειωνω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Κατσε να σε βοηθησω και με τους στιχοι: "Ντουμπουντου Ντουμπουτζα Ντουμπουντουμπουντουμπουτζα Αγαπη μου Φακλανα μου Φασολομελιτζανα μου Μου εφυγες δε σκεφτηκες με αλλον εξοδευτηκες και τωρα ειμαι μονος μου ειναι βαρυς ο πονος μου και παιζω την κιθαρα μου την τελεκαστεραρα μου και κλαιει η κιθαρα, κλαιω και γω με σετ 10-38 Ντουμπουντου Ντουμπουτζα Ντουμπουντουμπουντουμπουτζα" 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2023 Αφηστε θα το παλέψω μονος μου 5 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση