Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, odis13 είπε Yπήρχε παλιά ένα thread όπου είχαν μαζευτεί όλοι οι ποζεροκιθαροφαν Όπου ένας θεούλης (το μέλος @Ksekourdistos και μπράβο του) έγραψε την ακόλουθη, επική ατάκα: "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΠΙΑ ΤΕΛΕs" 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
carvanit90 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, Terry RoscoeBeck5 said: Να σου πω... Και μια τέτοια δεν θα ήταν άσχημη Περήφανος κάτοχος της Haji (Skull & Snakes, απτη περίοδο των Lynch Mob) Επεξεργασμένο 9 Οκτωβρίου από Charis Arvanitis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Λατρεμένη... Εσύ τελικά είσαι "δικό μας" παιδί. 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
carvanit90 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Είμαι ναι.. και μετανιώνω που ποτέ δεν ήμουν μέλος εδώ, ενώ διαβάζω το forum 15 χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Η ταπεινή συνεισφορά μου στο νήμα. Όχι της δεκαετίας του ‘80, πολύ πιο πρόσφατη, αλλά στο ίδιο πνεύμα. Ειναι η κιθάρα που δείχνω αν με ρωτούν «αν έχω Strat» . Ναι αμε, αυτή. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Ειναι η κιθάρα που δείχνω αν με ρωτούν «αν έχω Strat» . Ναι αμε, αυτή. Φυσικά και είναι μια (super) strat. Κοίτα να δεις που σε λίγο θα εμφανιστούν και άλλες /οι Άντε να θυμηθούμε λίγο τα νιάτα μας. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
carvanit90 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Μήπως να αναστήσουμε το παλιό 80s super strat thread? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Για τετοιες κιθαρες "περιορισμενου " ενδιαφεροντος, γιατι δεν κοιτας ebay, reverb? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Νομίζω ότι μια ποζεροκιθάρα είναι sine qua non αν έζησες τα 80΄ς Η δική μου είναι αυτή (δεν είναι δικές μου οι φώτος....μην με βάζετε τωρα να τη βγαζω από τη θήκη.) Απίστευτη κιθάρα ειδικά λόγω neck through 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, Charis Arvanitis είπε Περήφανος κάτοχος της Haji (Skull & Snakes, απτη περίοδο των Lynch Mob) Off topic... Τι δισκάρα το Wicked Sensation... 3 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση